کد خبر: ۹۲۳۴
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۶

نمایش داخل قوی‌ترین موشک اتمی‌ روسیه! + عکس

روسیه برای نخستین بار تصویری دقیق از موشک قدرتمند سارمات آراس - ۲۸ یا شیطان ۲ را برای جهانیان به نمایش گذاشت.
نمایش داخل قوی‌ترین موشک اتمی‌ روسیه! + عکس

مخاطب ۲۴- به نقل از خبرآنلاین؛ سارمات آر اس - ۲۸ را قدرتمندترین موشک قاره‌پیمای جهان است که توانایی حمل چندین کلاهک هسته‌ای را دارد. این موشک با فناوری هدف‌گیری مستقل چندگانه را می‌توان سهمگین‌ترین سلاح زرادخانه اتمی روسیه نامید.

نمایش داخل قوی‌ترین موشک اتمی‌ روسیه! + عکس
هنوز مشخص نیست که چرا روس‌ها اکنون تصمیم به رونمایی از پیلود باس این موشک بالستیک قاره‌پیما گرفته‌اند، اما آنطور که در تصاویر منتشر شده آشکار است، پیلود باس موشک توانایی جا دادن ۱۴ کلاهک هسته‌ای به صورت دو دسته ۷ تایی را دارد.

نمایش داخل قوی‌ترین موشک اتمی‌ روسیه! + عکس

تصاویر پیلود باس این موشک بالستیک را نخستین بار دیمیتری کورنف کارشناس نظامی روس در توییتر منتشر کرد و پس از آن در رسانه‌های دیگر دست به دست شد. پیلود باس بخش بالایی موشک است که مستقیم به سیستم هدایت آن وصل است. روسیه مدعی است که موشک بالستیک قاره‌پیمای سارمات از نظر برد، سرعت و دقت هدف‌گیری در جهان بی‌نظیر است.

نمایش داخل قوی‌ترین موشک اتمی‌ روسیه! + عکس

 

سارمات آراس - ۲۸ یا شیطان ۲ موشک قاره‌پیمای استراتژیک
با نگاهی به ابعاد حیرت‌انگیز موشک سارمات می‌توان پی برد که چرا کشور‌های غربی به آن لقب شیطان داده‌اند. این موشک قاره‌پیمای سوخت مایع با ۳ متر قطر و ۳۵ متر طول نزدیک به ۲۲۰ تن وزن دارد.

این موشک که قرار است جایگزین موشک R-۳۶ در زرادخانه استراتژیک روسیه شود، با بیشینه برد ۱۸۰۰۰ هزار کیلومتری با سرعت سرسام‌آور ۲۵ هزار کیلومتر در ساعت به هدف می‌رسد.


نمایش داخل قوی‌ترین موشک اتمی‌ روسیه! + عکس
یکی از مزیت‌های سیستم هدف‌گیری مستقل چندگانه کلاهک این موشک امکان مجهز شدن به سر‌های جنگی طعمه است که می‌تواند برای فریب دادن سیستم‌های پدافندی مورد استفاده قرار گیرد.
این موشک از مکانیسم شلیک سرد استفاده می‌کند در زرادخانه موشکی روسیه امری معمول است. این مکانیسم باعث می‌شود که سیلوی محل استقرار موشک پس از پرتاب دوباره با سرعت قابل استفاده شود.

در روش شلیک سرد موشک توسط نیروی گازی که توسط یک ژنراتور گاز تولید می‌شود به سمت بالا شلیک شده و پس از طی مسافتی به صورت عمودی و دور شدن از محل پرتاب پیشرانش روشن می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم
اتوبوس‌های تازه‌ای که به نام بابک زنجانی شناخته می‌شوند، به‌زودی به ناوگان حمل‌ونقل عمومی کشور افزوده خواهند شد؛ اقدامی که می‌تواند بخشی از نیاز‌های این حوزه را پوشش دهد و تحولی در خدمات‌رسانی ایجاد کند.
رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم
رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان در نهمین سفر استانی خود وارد بندرعباس شد و در جمع مردم هرمزگان بر ضرورت توجه به تربیت نسل آینده و اصلاح شیوه‌های مدیریتی تأکید کرد.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر