کد خبر: ۹۲۰۴
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۱

مخبر: اقتصاد دیجیتال یکی از حوزه های پیشران اقتصاد است

معاون اول رییس جمهور ، گفت: توجه به پیشران های اقتصاد در برنامه هفتم توسعه کشور الزامی است و اقتصاد دیجیتال یکی از حوزه های پیشران اقتصاد است که بخش زیادی از آینده اقتصاد دنیا را شامل خواهد شد و ضرورت دارد در برنامه ریزی ها و به طور ویژه در برنامه های توسعه کشور مورد توجه قرار گیرد و یکی از سرفصل های اصلی باشد.
مخبر: اقتصاد دیجیتال یکی از حوزه های پیشران اقتصاد است

مخاطب ۲۴- به گزارش سیتنا، دکتر محمد مخبر معاون اول رییس جمهور در جلسه شورای اقتصاد که به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد. بر لزوم توجه به پیشران‌های اقتصاد در برنامه هفتم توسعه کشور تأکید کرد و گفت: اقتصاد دیجیتال یکی از حوزه‌های پیشران اقتصاد است که بخش زیادی از آینده اقتصاد دنیا را شامل خواهد شد و ضرورت دارد در برنامه ریزی‌ها و به طور ویژه در برنامه‌های توسعه کشور مورد توجه قرار گیرد و یکی از سرفصل‌های اصلی باشد.

مخبر: اقتصاد دیجیتال یکی از حوزه های پیشران اقتصاد است

معاون اول رییس جمهور همچنین تصریح کرد: باید برنامه هفتم توسعه کشور برنامه‌ای تحول آفرین بوده و حسن استفاده از دارایی‌های کشور که امری مهم و ضروری است در این برنامه مشهود باشد به نحوی که بتوانیم بخشی از چالش‌ها و ناترازی‌ها را با استفاده از دارایی‌های کشور مرتفع کنیم.

دکتر مخبر بر اهمیت توجه به انرژی‌های تجدید پذیر در برنامه هفتم توسعه نیز تأکید و خاطرنشان کرد: نیازمند ایجاد تحول اساسی هم در بخش سرمایه گذاری و هم در بخش صرفه جویی منابع گاز کشور هستیم که تحقق این موضوعات با سرمایه گذاری برای توسعه میادین و افزایش تولید و همزمان صرفه جویی در مصرف گاز از طریق توجه به انرژی‌های تجدید پذیر امکان پذیر خواهد بود.

در این جلسه که رییس دفتر رییس جمهور، وزرای صنعت، معدن و تجارت، نفت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جهاد کشاورزی، نیرو، رییس سازمان برنامه و بودجه، معاون علمی و فناوری رییس جمهور و رییس کل بانک مرکزی نیز حضور داشتند، خط مشی‌ها و چارچوب کلی برنامه هفتم توسعه کشور مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
در این نشست همچنین معاون سازمان برنامه و بودجه گزارشی از جلسات برگزار شده برای تدوین رویکرد‌های برنامه هفتم توسعه کشور ارائه کرد و گفت: در تدوین برنامه هفتم توسعه، اولویت‌ها بر پایه سیاست‌های کلی برنامه هفتم تعیین شده و اولویت اصلی پیشرفت اقتصادی کشور توأم با عدالت است.

در این جلسه با کلیات بخشنامه خط مشی‌ها و چارچوب کلی برنامه هفتم توسعه کشور موافقت و مقرر شد در جلسه‌ای متشکل از دستگاه‌های مربوطه، این بخشنامه بازنگری و با نگاهی تحول‌آفرین اصلاح شود.

سرمایه گذاری طرح احداث خط لوله انتقال فرآورده رفسنجان/ بیرجند/ مشهد (خط لوله تابش) نیز از درخواست‌های وزارت نفت در این جلسه بود که به تصویب رسید

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر