کد خبر: ۹۱۷
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۸

برگزاری مراسم احیای شب های قدر در مصلای تهران

مراسم احیای شب های قدر و شهادت مظلومانه مولی الموحدین، حضرت علی (ع) با حضور عاشق و مومنان تهرانی در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) برگزار می شود.
سايت تدابير، این مراسم شبهای 19، 21 و 23 ماه مبارک رمضان از ساعت 22 الی 30/2 بامداد برگزار می‌شود. ویژه برنامه شب نوزدهم ماه مبارک رمضان با حضور محمدرضا پورزرگری قاری قرآن، قرائت دعای جوشن کبیر با حضور مهدی قربانعلی و حسین یزدان‌پناه، مداحی مرتضی طاهری و سخنرانی حجت الاسلام علیرضا پناهیان برگزار می شود.

همچنین در مراسم احیای شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان استاد قاسم رضیعی به قرائت قرآن پرداخته و دعای جوشن کبیر توسط مهدی قربانعلی و حسین یزدان‌پناه قرائت می شود.
مداح این مراسم مرتضی طاهری است و سخنرانی و آیین قرآن به سر گرفتن توسط حجت الاسلام علیرضا پناهیان انجام می شود.

مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران در شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان نیز با قرائت قرآن توسط استاد سعید طوسی، قرائت دعای جوشن کبیر توسط مهدی قربانعلی و علی‌رضا سبحانی، مداحی مرتضی طاهری و سخنرانی حجت الاسلام علیرضا پناهیان پذیرای عاشقان و مومنان خداجو خواهد بود.

مصلای بزرگ امام خمینی (ره) تهران در 204 هکتار از اراضی عباس آباد و در زمینی به وسعت 65 هکتار واقع شده که از شمال به بزرگراه رسالت از جنوب به خیابان عباس آباد از شرق به خیابان قنبرزاده و از غرب به بزرگراه شهید مدرس محدود است.
منبع: عصر ايران به نقل از ايرنا
captcha
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
عکس | گریم جدید علی نصیریان در سریال جدید کارگردان شهرزاد عکس | گریم جدید علی نصیریان در سریال جدید کارگردان شهرزاد
علی نصیریان بازیگر پیشکسوت و نامدار سینما، تئاتر و تلویزیون ایران، با حضور در سریال تاریخی «ده پهلوان» بار دیگر مقابل دوربین حسن فتحی رفت.
همایون شجریان به صحنه برگشت! همایون شجریان به صحنه برگشت!
خبر بازگشت همایون شجریان به صحنه کنسرت در فضای مجازی درحال انتشار است و بررسی‌های ما نیز نشان می‌دهد عوامل اجرایی این هنرمند درحال برنامه‌ریزی‌های اولیه برای بازگشت او به صحنه هستند.
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.