کد خبر: ۹۱۴۲
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۱ - ۲۱:۲۸

اخبار مهم بورسی برای معاملات فردا ۲ آذر

فردا بورس در حالی کار خود را آغاز خواهد کرد که این ده خبر امروز جزء اخبار مهم سیاسی، اقتصادی و البته بورسی بودند. پیشنهاد می شود قبل از معاملات فردا این ده خبر را بخوانید.
اخبار مهم بورسی برای معاملات فردا ۲ آذر

مخاطب ۲۴- به نقل از نبض بورس؛ فردا بورس در حالی کار خود را آغاز خواهد کرد که این ده خبر جزء اخبار مهم سیاسی، اقتصادی و البته بورسی بودند. پیشنهاد می‌شود قبل از معاملات فردا این ده خبر را بخوانید.

اخبار مهم بورسی برای معاملات فردا ۲ آذر

۱- تعلیق نماد معاملاتی وآیند به مدت ۱ ماهه دیگر (تا تاریخ ۱۴۰۱/۰۹/۳۰) تمدید گردید.
۲- مدیرعامل سبحان انکولوژی گفت: این کارخانه از ابتدای سال جاری تا به اکنون معادل ۴۳۰ میلیارد تومان فروش داشته که نسبت به سال گذشته ۴۳ درصد رشد را تجربه کرده است.
۳- شرکت سبحان دارو اعلام داشت باتوجه به افزایش قیمت برخی از محصولات شرکت (۲۷ قلم داو)، پیش بینی میگرددفروش سال جاری شرکت متاثر از افزایش قیمت‌های مذکور ۱۲ درصد افزایش یابد.

 

۴- شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اعلام کرد: بیش از ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان سود سنواتی از طریق سجام به حساب بیش از ۲۷ میلیون سهامدار واریز شد.
۵- تورم فصلی در تابستان امسال به عدد ۱۴.۸ درصد کاهش پیدا کرده و تورم نقطه به نقطه به نقطه ۱۶.۲ درصد کاهش پیدا کرده است.
۶- شرکت‌های بورسی و غیربورسی بنا به دستور وزارت صنعت و ابلاغ گمرک، مشمول خروج از ممنوعیت صادرات انواع کاغذ بسته بندی شدند.
۷- کشرق، وتعاون، غگلپا، رنیک، رافزا، زفکا، وسبحان نماد‌هایی هستند که براساس بررسی‌های انجام شده از فردا چهارشنبه ۲ آذرماه بدون حجم مبنا معامله خواهند شد.
۸- با توجه به درخواست بازارگردان، از امروز سه‌شنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۹/۰۱، بازارگردان در نماد‌های معاملاتی مربوط به شرکت پیشگامان فن آوری و دانش آرامیس (تپسی ۱) و شرکت سرمایه‌گذاری ساختمانی نظام مهندسی ایران (ثنظام ۱) ملزم به ایفای حداقل نیمی از تعهدات روزانه خود (پارامتر‌های حداقل سفارش انباشته و حداقل معاملات روزانه) به مدت ده روز کاری می‌باشد.
۹- محمدحسین فرهنگی، نماینده مجلس:حجم عرضه خودرو‌ها در بورس کالا افزایش یابد
۱۰- پتروشیمی بوعلی‌سینا، بوعلی، افزایش سرمایه ۳۱۰ درصدی از مبلغ ۳۵۰ میلیارد تومان به یک هزار و ۴۳۵ میلیارد تومان که از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها صورت گرفته بود را نزد مرجع ثبت شرکت‌ها به ثبت رساند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر