کد خبر: ۹۱۳۴
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۰

آغاز نهضت تولید فولادهای خاص و پرآلیاژ در فولاد مباركه

جلسه کمیته مدیریت شرکت فولاد مبارکه روز شنبه 21 آبان ماه با حضور مدیرعامل، معاونان و مدیران شرکت در سالن همایش‌های مرکز تحقیقات فولاد مبارکه و با هدف بررسی عملکرد شرکت در ماه اخیر و نیمه نخست آبان و تجزیه‌وتحلیل نقاط قوت و قابل بهبود در حوزه‌های تولید، توسعه و برنامه‌های آتی شرکت برگزار شد.
آغاز نهضت تولید فولادهای خاص و پرآلیاژ در فولاد مباركه

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی فولاد مبارکه اصفهان؛ در این جلسه، مدیرعامل فولاد مبارکه پس از استماع گزارش‌های معاونان و مدیران شرکت، تصریح کرد: با توجه به اهمیت موضوع ایمنی، توجه همه کارکنان و پیمانکاران شرکت را به رعایت حداکثری دستورالعمل‌های این حوزه جلب می‌کنیم و همچنان تأکید داریم که سلامت کارکنان به‌عنوان اصلی‌ترین سرمایه شرکت از اولویت‌های فولاد مبارکه است. در این خصوص اگرچه عملکرد‌ها نشان می‌دهد فرایند به‌درستی در حال انجام است، اما باید پیش‌بینی‌ها، بازرسی‌ها و برنامه‌های جامع‌تری برای ارتقای عملکرد ایمنی داشته باشیم.

آغاز نهضت تولید فولادهای خاص و پرآلیاژ در فولاد مباركه
محمدیاسر طیب‌نیا در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن ابراز خرسندی از روند روبه‌رشد کیفیت محصولات و همچنین تولید محصولات کیفی و خاص در شرکت اظهار داشت: این روند نشان می‌دهد همه همکاران به ضرورت و مزایای تولید محصولات متنوع کیفی آگاهی پیدا کرده‌اند؛ ازاین‌رو به خاطر داشته باشیم هر محصولی که تولید می‌کنیم باید همچنان منطبق با سفارش و درخواست مشتری و نیاز روز بازار باشد.

وی در همین زمینه تصریح کرد: آغاز نهضت تولید فولاد‌های خاص و پرآلیاژ در فولاد مبارکه بسیار ارزشمند است و گام بلندی در صنعت فولاد کشور به شمار می‌آید.
مدیرعامل فولاد مبارکه گفت: در حوزه مصارف، آمار‌ها بیانگر این است که میزان مصرف برق شرکت در ۷ ماه نخست سال ۱۴۰۱ نسبت به مدت مشابه سال قبل علی‌رغم تولید بیشتر، روند کاهشی داشته است. این امر می‌تواند در کاهش قیمت تمام‌شده و مصرف بهینه نقش قابل‌توجهی داشته باشد.
طیب‌نیا تأمین مواد اولیه را یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های پیش روی فولادسازان کشور و حتی بزرگ‌ترین فولادسازان جهان دانست و اظهار داشت: باید در کنار اقدامات در حال انجام توسط دولت، همکاران معاونت معدن نیز درزمینه پروژه‌های تحقیقاتی و اکتشافات و تأمین تجهیزات حوزه معدن، برنامه‌ریزی بهتر و فعالیت بیشتری داشته باشند.
مدیرعامل فولاد مبارکه در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت احداث هرچه سریع‌تر پروژه نورد گرم شماره ۲ فولاد مبارکه تأکید و تصریح کرد: تا زمانی که این واحد احداث و وارد مدار تولید شود، باید برای فروش همه محصولات بالأخص تختال‌های تولیدی مازاد، برنامه‌ریزی و بازاریابی داخلی و صادراتی هدفمندتری داشته باشیم. در شرایطی که رکود در بازار‌های جهانی و کشور وجود دارد، باید با تمام توان، تمرکز خود را بر تولید تختال‌های کیفی‌تر و محصولات با ارزش افزوده بیشتر بگذاریم.
مدیرعامل فولاد مبارکه ضمن قدردانی از پروژه‌هایی که در راستای کاهش مصارف انرژی، آب و مواد نسوز و همچنین افزایش تولید محصول منطبق با سفارش در بخش‌های مختلف شرکت اجرا شده است تصریح کرد: علاوه بر تنوع و کیفیت محصول، یکی دیگر از مؤلفه‌های اثرگذار بر حضور موفق در بازار‌های جهانی و تاب‌آوری شرکت در شرایط سخت، کاهش قیمت تمام‌شده محصول است که شایسته است با جدیت بیشتری بر آن تمرکز داشته باشیم.
طیب‌نیا پیش‌بینی و تأمین به‌موقع تجهیزات و مواد اولیه موردنیاز خطوط تولید را از ضروریات شرکت دانست و گفت: همکاران حوزه‌های بومی‌سازی و خرید شرکت باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن اقلام موردنیاز خطوط تولید و تعمیرات را تأمین کنند تا کارکنان خطوط تولید بدون دغدغه بتوانند به کار تولید همت گمارند.
وی با اشاره به این موضوع که ممکن است در فصول سرد سال مجددا با محدودیت گاز مواجه شویم خاطرنشان کرد: در فرصت‌های مقتضی باید برای تأمین و تولید آهن اسفنجی باکیفیت موردنیاز، اقدامات لازم و کافی را انجام دهیم.
گفتنی است در این جلسه معاونان و مدیران ذی‌ربط گزارش‌هایی در حوزه‌های عملکرد ایمنی شرکت، شرایط و وضعیت کیفی محصولات، عملکرد نواحی زیرمجموعه معاونت بهره‌برداری ازجمله آهن‌سازی، فولادسازی و ریخته‌گری مداوم، نورد گرم، نورد سرد و مجتمع فولاد سبا، برنامه‌ها و دستاورد‌های شرکت در حوزه‌های مدیریت سیستم‌ها و فناوری اطلاعات در نواحی ازجمله نورد سرد و معاونت‌های اقتصادی و مالی و معدن ارائه کردند که موردتوجه مدیرعامل و سایر معاونان و مدیران حاضر در جلسه قرار گرفت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
برگزیده
بسازوبفروش‌ها بیکار شدند بسازوبفروش‌ها بیکار شدند
شهرداری‏‏‌ها از صدور پروانه ساختمانی برای «مالکان فاقد سازنده مجوزدار» منع شدند.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند! چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند!
«در کنار فضای بی‌اعتمادی و بلاتکلیفی ناشی از مذاکراتی که پیش‌تر مطرح شده و بی‌نتیجه باقی مانده‌اند، حس نااطمینانی در بازار همچنان پابرجاست. موضوعی که تهدیدآمیزتر و نگران‌کننده‌تر است، آن است که در بازه‌ای بلندمدت، سهامدار و سرمایه‌گذار از حق تصمیم‌گیری درباره سرمایه خود محروم شده است.»
صفحه خبر بالای تصاویر