کد خبر: ۹۱۳۱
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۰

دیدار رئیس سازمان مدیریت بحران با مدیرعامل بیمه میهن

دکتر محمد حسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور و هیئت همراه با حضور در بیمه میهن با سیدهادی شیخ الاسلامی مدیرعامل این شرکت دیدار و گفتگو کردند.
دیدار رئیس سازمان مدیریت بحران با مدیرعامل بیمه میهن

مخاطب ۲۴- به نقل از بیمه میهن؛ طرفین طی این دیدار در زمینه مسائل بیمه ای، همکاری‌های دوجانبه و نقش صنعت بیمه در پوشش بیمه اماکن مسکونی در برابر مخاطرات طبیعی و مدیریت پس از بحران به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیدار رئیس سازمان مدیریت بحران با مدیرعامل بیمه میهن
شیخ الاسلامی مدیرعامل بیمه میهن ضمن ابراز خرسندی از حضور معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران در بیمه میهن و اعلام آمادگی برای همکاری‌های دوجانبه با این سازمان، گزارشی از وضعیت و فعالیت‌های مجموعه ارائه و ابراز امیدواری کرد که با ساز و کار صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی، بسیاری از ریسک‌های مخاطرات طبیعی در کشور پوشش داده شود و مردم خسارات خود را در این حوادث در کمترین زمان ممکن و به صورت واقعی دریافت نمایند.
دکتر نامی رئیس سازمان مدیریت بحران و عضو شورای عالی بیمه نیز ضمن تبریک انتصاب شیخ الاسلامی و آرزوی موفقیت برای او در بیمه میهن، با اشاره به اینکه در قانون مدیریت بحران ظرفیت‌های خوبی برای تمامی دستگاه‌ها از جمله بخش خصوصی به منظور پیشبرد این مهم ایجاد شده ابراز امیدواری کرد که با همکاری صنعت بیمه گام‌های ارزنده‌ای در اطمینان بخشی و کاهش آلام مردم در حوادث طبیعی برداشته شود.
لازم به توضیح است که سالیانه به طور متوسط ۳ هزار نفر بر اثر حوادث طبیعی از جمله سیل و زلزله در کشورمان جان خود را از دست می‌دهند و حدود ۵ هزار واحد مسکونی تخریب می‌شود.

برچسب ها: بیمه میهن
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی
فیلمی کمتر دیده شده از مادورو، پس از ضایعه سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور، مادورو در سفارت ایران حضور پیدا کرد
توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده + ویدئو توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده  + ویدئو
وزیر رفاه بیان کرد: افرادی که تاکنون یارانه نمی‌گرفتند از شنبه( ۲۰ دی ماه) تا ۱۵ روز فرصت دارند در سامانه حمایت ثبت نام کنند تا کالابرگ آنها نیز در دی پرداخت شود، کسانی که یارانه نمی‌گیرند، از شنبه در سامانه شمیم، ثبت نام کنند و آنها هم در همین دی ماه کالابرگ را دریافت خواهند کرد.
سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی
سخنگوی دولت با اشاره به جزئیاتی از طرح جدید معیشتی دولت، فهرست یازده قلم کالای در نظرگرفته‌شده برای این طرح را اعلام کرد، با آزاد کردن نرخ ارز، قیمت روغن، قیمت مرغ و قیمت تخم مرغ نسبت به بقیه اقلام افزایش چشم‌گیری‌تری دارند
چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد
در روز‌های اخیر کنسرت‌های چند خواننده و گروه موسیقی در تهران و شهرستان‌ها لغو شده است.
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت
ترامپ تصویری از نیکلاس مادورو در ناو «یو‌اس‌اس ایووجیما» را منتشر کرده است
برگزیده
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
صفحه خبر بالای تصاویر