کد خبر: ۹۱۳۱
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۰

دیدار رئیس سازمان مدیریت بحران با مدیرعامل بیمه میهن

دکتر محمد حسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور و هیئت همراه با حضور در بیمه میهن با سیدهادی شیخ الاسلامی مدیرعامل این شرکت دیدار و گفتگو کردند.
دیدار رئیس سازمان مدیریت بحران با مدیرعامل بیمه میهن

مخاطب ۲۴- به نقل از بیمه میهن؛ طرفین طی این دیدار در زمینه مسائل بیمه ای، همکاری‌های دوجانبه و نقش صنعت بیمه در پوشش بیمه اماکن مسکونی در برابر مخاطرات طبیعی و مدیریت پس از بحران به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیدار رئیس سازمان مدیریت بحران با مدیرعامل بیمه میهن
شیخ الاسلامی مدیرعامل بیمه میهن ضمن ابراز خرسندی از حضور معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران در بیمه میهن و اعلام آمادگی برای همکاری‌های دوجانبه با این سازمان، گزارشی از وضعیت و فعالیت‌های مجموعه ارائه و ابراز امیدواری کرد که با ساز و کار صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی، بسیاری از ریسک‌های مخاطرات طبیعی در کشور پوشش داده شود و مردم خسارات خود را در این حوادث در کمترین زمان ممکن و به صورت واقعی دریافت نمایند.
دکتر نامی رئیس سازمان مدیریت بحران و عضو شورای عالی بیمه نیز ضمن تبریک انتصاب شیخ الاسلامی و آرزوی موفقیت برای او در بیمه میهن، با اشاره به اینکه در قانون مدیریت بحران ظرفیت‌های خوبی برای تمامی دستگاه‌ها از جمله بخش خصوصی به منظور پیشبرد این مهم ایجاد شده ابراز امیدواری کرد که با همکاری صنعت بیمه گام‌های ارزنده‌ای در اطمینان بخشی و کاهش آلام مردم در حوادث طبیعی برداشته شود.
لازم به توضیح است که سالیانه به طور متوسط ۳ هزار نفر بر اثر حوادث طبیعی از جمله سیل و زلزله در کشورمان جان خود را از دست می‌دهند و حدود ۵ هزار واحد مسکونی تخریب می‌شود.

برچسب ها: بیمه میهن
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت
رئیس انجمن موبایل، تبلت و لوازم جانبی با اشاره به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های واردات تلفن همراه مسافری، گفت: با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری حدود ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته و این موضوع می‌تواند به کاهش جدی ورود گوشی از مسیر مسافری و تشدید رکود بازار منجر شود.
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
پرواز همزمان ۲ جنگنده جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک پرواز همزمان ۲ جنگنده  جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک
در حالی که جهان هنوز در حال هضم دستاوردهای نسل پنجم جنگنده‌هاست، پکن با بردی فراتر از انتظار، وارد عصر جدیدی از نبردهای هوایی شده است.
فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید
این ویدئو بامداد روز جمعه ۲۸ آذرماه به ثبت رسیده و ارامگاه کوروش در محوطه باستانی پارسارگاد را در زیر بارش زیبای برف به تصویر می‌کشد.
بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵ بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵
اگر از طرفداران بهترین سریال‌های کمدی جهان هستید، سال ۲۰۲۵ حتما سال خوبی برای شما بوده است. شبکه‌های بزرگ با ارائه آثار خنده دار متعدد طیف گسترده‌ای از مخاطبان را پوشش دادند. این سریال‌ها بسیار سرگرم‌کننده هستند و می‌توانند موضوعات و چالش‌های زندگی روزمره را به زیباترین شکل ممکن نشان دهند
برگزیده
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر