کد خبر: ۹۰۹۰
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۷

پیش‌ بینی بورس فردا سه شنبه اول آذر ۱۴۰۱

بورس امروز نیز توانست به مسیر صعودی خود ادامه دهد و شاخص کل بورس در انتهای معاملات امروز بازدهی مثبت ۰.۳۲ درصدی را به ثبت رساند و شاخص هم‌وزن همچون روز گذشته با ثبت عملکردی بهتر، با افزایش ۰.۴۲ درصدی همراه شد. فردا وضعیت بازار سرمایه در اولین روز آذرماه چگونه خواهد بود؟
پیش‌ بینی بورس فردا سه شنبه اول آذر ۱۴۰۱

مخاطب ۲۴- به نقل از نبض بورس؛ بازار بورس امروز با یک روند متعادل همراه بود، شاخص کل به واسطه عرضه محصول ایران خودرو در بورس کالا و در نتیجه آن صف‌های خرید سنگین برای نماد خودرو با رشد همراه شده بود در نیمه دوم بازار کمی عقب نشست و از ادامه روند صعودی بازماند. درنهایت شاخص کل با رشد چهار هزار واحدی پشت سطح یک میلیون ۴۱۰ هزار واحد رسید و در مقابل خود دو محدوده یک میلیون ۴۱۰ و ۴۲۰ هزار واحد را به عنوان مقاومت دارد، ارزش معاملات در سطح سه هزار ۷۰۰ میلیارد تومان بود که وضعیت مطلوبی را نشان می‌دهد، ولی برای عبور از این سطوح نیاز است کمی ارزش معاملات افزایش یابد.

پیش‌ بینی بورس فردا سه شنبه اول آذر ۱۴۰۱

پیش بینی بورس فردا

برای بازار فردا پیش‌بینی می‌کنیم روند مانند امروز تعادلی باشد و شاهد رشد و اصلاح‌های پرشتاب نباشم؛ برآورد محدوده تغییرات سه تا پنچ هزار واحد را برای بازار فردا خواهیم داشت، بازار سرمایه نیاز به محرکی جدید برای رشد است.

در صورت عبور از محدوده یک میلیون ۴۱۰ احتمال دستیابی به سطح یک میلیون ۴۲۰ نیز فراهم است. /ایمنا

کاویان عبداللهی کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با تجارت‌نیوز فضای بازار سرمایه در آخرین روز آبان‌ماه را خاص توصیف کرد و گفت: شرایط امروز بازار سرمایه به مراتب نشانه‌هایی از مساعد بودن معاملات داشت و جریان عرضه و تقاضا فضای مناسبی را برای سهامداران به ارمغان آورد.

وی با بیان اینکه معاملات فردا قطعا تحت تاثیر اتفاقات امروز بازار خواهد بود، تصریح کرد: فشار فروش در انتهای بازار بعضا افزایش پیدا کرد. همچنین با توجه به اتفاقات سازمان بورس احتمالا فردا جریان دادوستد‌های بورس با فشار طرف عرضه حداقل در ابتدای بازار مواجه خواهد شد.

عبداللهی بزرگترین مشکل صنعت خودرو را بحث قیمت‌گذاری دستوری دانست و در این رابطه بیان کرد: موضوع فروش خودرو در بورس کالا به ویژه خودرو‌های شرکت‌های ایران‌خودرو و سایپا که مورد توجه بازار هستند و تقاضا برای این دست خودرو‌ها وجود دارد، اتفاق مثبتی برای بازار ارزیابی می‌شود.

وی ادامه داد: نماد‌های تولیدکننده خودرو با فروش کالای خود با نرخ‌های نزدیک‌تر به بازار آزاد در بورس کالا به کمک مکانیسم عرضه و تقاضا گام در جهت حذف قیمت‌گذاری دستوری در این صنعت بردارند. همچنین این اتفاق باعث کاهش زیان انباشته این شرکت‌ها می‌شود و چشم‌انداز مثبتی را برای نماد‌های این گروه ترسیم می‌کند.

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۸/۳۰
0
0
comments icon بورسی که با خودرویی ها مثبت شه و لیدر شه .....
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر