کد خبر: ۹۰۷۳
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۹

نخستین یادواره ۲ هزار شهید فوتبالیست در جزیره کیش برگزار شد

مراسم گرامیداشت ۲ هزار شهید فوتبالیست و ۱۳۵ شهید ورزشکار مدافع حرم با حضور عموم مردم، مسوولان محلی، خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران در جزیره کیش برگزار شد.

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش؛ با نزدیک شدن به رویداد جام جهانی قطر و به منظور گرامیداشت یاد و خاطره دو هزار شهید فوتبالیست و ۱۳۵ شهید ورزشکار مدافع حرم؛ مراسم نخستین یادواره ۲ هزار شهید فوتبالیست شامگاه شنبه ۲۸ آبان در سالن خلیج فارس مرکز همایش‌های بین المللی کیش برگزار شد.

نخستین یادواره ۲ هزار شهید فوتبالیست در جزیره کیش برگزار شد
مهدی کشاورز مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در این مراسم ایجاد نشاط و سرگرمی، کنترل هیجانات، تقویت روحیه کار‌های تیمی، ایجاد رفاقت، رقابت‌های سالم، وفاق و موضوعات اقتصادی و ملی را از ویژگی‌های مهم ورزش فوتبال برشمرد.
کشاورز در ادامه، اظهار داشت: ورزش فوتبال نقش بسزایی در حوزه‌های تفریحی، اقتصادی، فرهنگی و سیاست دارد.
وی خاطر نشان کرد: مسوولان به عنوان خدمتگزاران آحاد جامعه در کنار مردم هستند و یکی از وظایف مهم و ارزشمند ما اتحاد و همدلی در راستای حل مشکلات پیش رو است.
مهدی کشاورز با بیان این که اتفاقات اخیر توسط کشور‌های غرب جهت سلب آرامش و تزریق نا امیدی به کشور برنامه ریزی شده بود، گفت: باید با انسجام همگانی آرامش را با آگاهی سازی به کشور بازگردانیم چرا که درس وحدت و وفاق ملی، داشتن بصیرت، بینش و در میدان بودن مهمترین درس شهدا به همه ما است.
وی در ادامه سخنان خود، گفت: با توجه به این که شهدا در راستای حمایت از آرمان‌های نظام از خانواده‌های خود گذشتند ما نیز وظیفه داریم از نام و خون شهدا صیانت کنیم.
رئیس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش، خاطر نشان کرد: به برکت خون پاک شهدا از شرایط نا به هنجاری که دشمنان در سطح کشور ایجاد کردند با اتحاد مثال زدنی امت اسلامی از شرایط کنونی با موفقیت عبور خواهیم کرد.
رضا شجیع دبیر برگزاری یادواره ۲ هزار شهید فوتبالیست و ۱۳۵ شهید ورزشکار مدافع حرم نیز در این مراسم گفت: این نخستین گام برای معرفی شهدای جامعه ورزش کشور است و از طریق برگزاری جشنواره‌ها و تولید آثار فرهنگی و هنری در این راه فعالیت بیشتری خواهیم داشت.
بیانیه این یادواره به یاد شهدای مظلومی که میادین ورزشی را برای حضور در میدان جنگ ترک کردند و به دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی و صیانت از کشور پرداختند قرائت شد.
در این بیانیه بر ادامه راه شهیدان که همان حفظ وحدت و اقتدار و عزت ملی در شرایط حساس کنونی و نیز مسابقات جام جهانی است، تاکید شد.
مهدی میرجلیلی رئیس سازمان بسیج ورزشکاران کشور نیز در نخستین یادواره شهدای فوتبالیست، ورزش را یکی از عرصه‌های انتقال پیام شهدا و حفظ آن در مسیر انقلاب و نظام جمهوری اسلامی برشمرد.
وی افزود: ورزشکاران شهید با بصیرت و تشخیص به موقع سکوی قهرمانی و میادین رقابت را کنار گذاشته و به پیام امام راحل در مسیر حق لبیک گفتند و جان خود را فدای آسایش و آرامش جامعه اسلامی کردند.
در مراسم یادواره دو هزار شهید فوتبالیست و ۱۳۵ شهید ورزشکار مدافع حرم از تعدادی از خانواده‌های شهدا و ورزشکاران تجلیل شدند.

آخرین اخبار
اخبار داغ
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر