کد خبر: ۹۰۳۵
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۳

دیدار مدیرعامل بیمه دانا با مدیركل آموزش و پرورش استان مازندران

مدیرعامل بیمه دانا و هیئت‌ همراه‌شان در نشستی مشترک با مدیران ارشد آموزش و پرورش استان مازندران، راه‌های توسعه مناسبات دوجانبه با یکدیگر را بررسی کردند.
دیدار مدیرعامل بیمه دانا با مدیركل آموزش و پرورش استان مازندران

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی بیمه دانا؛ روز دوشنبه ۲۳ آبان‌ماه سال‌جاری دکتر رضا جعفری و اعضای هیئت همراه در سفر به استان مازندران و شهر ساری در جلسه‌ای که با حضور حسین کمالی مدیرکل آموزش و پرورش و مسئولان رفاه این اداره برگزار شد، راه‌های گسترش روابط و توسعه مناسبات دوجانبه را مورد بحث و تبادل‌نظر قرار دادند.

دیدار مدیرعامل بیمه دانا با مدیركل آموزش و پرورش استان مازندران
در این نشست، مدیرکل آموزش و پرورش استان مازندران ضمن قدردانی از عملکرد بیمه دانا در این استان، بالاخص رئیس و کارکنان شعبه ساری و ارتباط بسیار نزدیک بین طرفین، خواهان استمرار این همکاری و همچنین ادامه قرارداد فعلی و تداوم خدمت‌رسانی مطلوب این شرکت بیمه‌ای به فرهنگیان این استان شد.
دکتر رضا جعفری مدیرعامل بیمه دانا نیز طی سخنانی با برشمردن نقش بی‌بدیل معلمان و فرهنگیان در مهندسی سرمایه انسانی و تعلیم و تربیت نسل آینده کشور، ارائه خدمات مطلوب به معلمان را وظیفه اجتماعی بیمه دانا دانست و خواستار همکاری بیشتر و تجمیع امور بیمه‌ای این بیمه‌گذار نزد بیمه دانا شد.
گفتنی است مدیرعامل بیمه دانا در سفر به استان مازندران، همچنین از درمانگاه فرهنگیان و بیمارستان نیمه‌شعبان ساری نیز بازدید و با اهدای شاخه گل از بیماران و فرهنگیان بستری‌شده در این مراکز درمانی عیادت و برای ایشان آرزوی سلامتی کردند.

برچسب ها: بیمه دانا
اخبار داغ
فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی
فیلمی کمتر دیده شده از مادورو، پس از ضایعه سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور، مادورو در سفارت ایران حضور پیدا کرد
توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده + ویدئو توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده  + ویدئو
وزیر رفاه بیان کرد: افرادی که تاکنون یارانه نمی‌گرفتند از شنبه( ۲۰ دی ماه) تا ۱۵ روز فرصت دارند در سامانه حمایت ثبت نام کنند تا کالابرگ آنها نیز در دی پرداخت شود، کسانی که یارانه نمی‌گیرند، از شنبه در سامانه شمیم، ثبت نام کنند و آنها هم در همین دی ماه کالابرگ را دریافت خواهند کرد.
سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی
سخنگوی دولت با اشاره به جزئیاتی از طرح جدید معیشتی دولت، فهرست یازده قلم کالای در نظرگرفته‌شده برای این طرح را اعلام کرد، با آزاد کردن نرخ ارز، قیمت روغن، قیمت مرغ و قیمت تخم مرغ نسبت به بقیه اقلام افزایش چشم‌گیری‌تری دارند
چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد
در روز‌های اخیر کنسرت‌های چند خواننده و گروه موسیقی در تهران و شهرستان‌ها لغو شده است.
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت
ترامپ تصویری از نیکلاس مادورو در ناو «یو‌اس‌اس ایووجیما» را منتشر کرده است
چند رسانه ای
پزشکیان: دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم؛ برخی بودجه‌ها قطع شد پزشکیان: دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم؛ برخی بودجه‌ها قطع شد
رئیس جمهور با بیان اینکه بخش زیادی از مشکلات مربوط به ناترازی انرژی درکشور بخاطر مصرف بالا و بدمصرفی است، گفت: این مشکل با صرفه جویی و مصرف بهینه حل می شود و با ۱۰ درصد صرفه جویی می توانیم روزانه ۸۰۰ هزار بشکه ذخیره کنیم.
انتخابات شوراها، فرصتی برای بازسازی سرمایه اجتماعی انتخابات شوراها، فرصتی برای بازسازی سرمایه اجتماعی
رئیس جبهه اصلاحات فارس انتخابات شوراها را فرصتی برای بازسازی سرمایه اجتماعی دانست و تأکید کرد: تنگ‌نظری در تأیید صلاحیت‌ها، بازی در زمین دشمن است.
۸ درصد بودجه سال ۱۴۰۴ استان گلستان تخصیص داده شده است ۸ درصد بودجه سال ۱۴۰۴ استان گلستان تخصیص داده شده است
استاندار گلستان در جلسه با حضور مشاور رئیس جمهور گفت: همه تحریم‌های ناجوانمردانه و محاصره اقتصادی باعث قفل شدن کشور شده است و تنها ۸ درصد بودجه سال ۱۴۰۴ استان گلستان تخصیص داده شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر