کد خبر: ۸۹۹۷
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۷

پیش بینی بورس فردا یکشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۱ | دلیل افت بازار امروز چه بود؟

شاخص کل بورس امروز شنبه افت ۲۰ هزار و ۴۲۱ واحدی را ثبت کرد و به محدوده یک میلیون و ۳۹۳ هزار واحدی رسید. کانال یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحدی را از دست داد. آیا این روند کاهشی ادامه دار است؟
پیش بینی بورس فردا یکشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۱ | دلیل افت بازار امروز چه بود؟

مخاطب ۲۴- به نقل از نبض بورس؛ بورس امروز پس از مدت‌ها بار دیگر شرایط سختی را دنبال کرد و شاهد عقب‌گرد نماگر‌های اصلی بازار به کانال‌های پایین‌تر بودیم. شاخص کل بورس طی معاملات امروز با کاهش ۱.۴۴ درصدی مواجه شد و با از دست داد کانال ۱.۴ میلیون واحدی، در محدوده ۱.۳۹۳ میلیون واحدی قرار گرفت. در سمت دیگر شاخص هم‌وزن اگرچه به دلیل روند معاملاتی خوبی که در برخی صنایع رخ داد، توانست شرایط بهتری را دنبال کند، اما در نهایت ۰.۸۷ درصد از ارتفاع خود را از دست داد و به سطوح ۳۹۷ هزار واحدی وارد شد. در سمت خروج پول، اما شرایط سخت‌تر از قبل دنبال شد و شاهد خروج ۷۹۳ میلیارد تومانی کد‌های حقیقی از چرخه معاملات بازار بودیم.

پیش بینی بورس فردا یکشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۱ | دلیل افت بازار امروز چه بود؟

دلیل افت بازار امروز چه بود؟

در جریان معاملات امروز شاهد افت قیمت اغلب نماد‌ها روی تابلوی معاملاتی بودیم و نماد‌های بسیاری تا صف فروش نیز پیش رفتند. تنها گروه خوردویی آن هم نماد خودرو به واسطه خبر پذیرش پژو ۲۰۷ در بورس کالا در روز دوشنبه کمی اوضاع بهتری داشت و در نهایت با رنگ سبز معاملات را به پایان برد.

اما گروه سیمانی نیز به واسطه خبری که در مورد نامه انجمن کارفرمایان سیمان به بورس کالا در رسانه‌ها منتشر شده بود اوضاع خیلی بهتری نسبت به بقیه گروه‌ها داشت، به طوری که نماد‌هایی از این گروه تا صف خرید هم پیش رفتند. در این نامه انجمن سیمان از بورس کالا خواسته بود که به واسطه افزایش قیمت‌ها نرخ پایه محصولات سیمانی در بازار بورس کالا را به میزان ۳۵ درصد افزایش دهد.

از طرفی با عقبگرد قیمت‌های جهانی از جمله مس، روی و آلومینیوم از سقف‌های قیمت به سمت پائین، بورس تهران نیز به این کاهش قیمت‌ها واکنش نشان داد و منفی شد. همچنین نفت هم به کف قیمتی چند ماه گذشته خود یعنی حوالی ۸۱ دلار رسید.

به نظر می‌رسد معاملات بورس تحت تاثیر کاهش قیمت نفت و همچنین تصویب قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام آژانس انرژی اتمی و همچنین افزایش نرخ سود بین بانکی قرار داشت و پالایشی‌ها، فلزی‌ها و پتروشیمی‌ها نقش موثری در افت شاخص کل داشتند.

پیش بینی بورس فردا یکشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۱

نگاهی به روند کلی معاملات و همچنین بررسی صنایع مختلف نشان می‌دهد که احتمالا فشار عرضه در بازار روز یکشنبه کمی تعدیل شود و شاید در نیمه دوم تا حدودی شاهد افزایش تقاضا باشیم. این موضوع به ویژه در گروه سیمانی، دارویی و خودرویی نمود بیش‌تری پیدا می‌کند. /اقتصادآنلاین

حمایت‌های تکنیکالی شاخص بورس

همانطور که در تصویر زیر پیداست، شاخص کل بورس در نمودار تکنیکالی خود مسیر پرمانعی را در ادامه صعود خواهد داشت. پس از صعود پرشتاب بورس تهران و ثبت یک بازدهی ۱۵ درصدی برای نماگر اصلی بازار، بعید به نظر نمی‌رسد که بازار سهام برای مدت کوتاهی به استراحت نیاز داشته باشد و دوباره به مسیر صعودی خود بازگردد. همانطور که در اندیکاتور‌ها نیز پیداست، می‌توان اندک اصلاحی را برای شاخص کل بورس در روز‌های پیش رو متصور بود. در اندیکاتور RSI یک مقاومت داینامیک وجود دارد که با توجه به حضور در محدوده بالای مرز ۷۰، قدرت بیشتری نیز خواهد داشت و می‌تواند روند صعودی را متوقف کند. در ایچی‌موکو نیز کندل‌ها از خط کیجنسن فاصله گرفته‌اند و ابرکومو در حال تشکیل یک دره است که می‌تواند در نقش یک آهنربا عمل کرده و کندل‌ها را به سمت خود بکشاند؛ بنابراین در صورتی که در معاملات روز آینده شاهد افزایش عرضه‌ها باشیم، احتمال یک اصلاح تا محدوده ۱.۳۵ میلیون واحدی نیز دور از ذهن نیست. /فردای اقتصاد

پیش بینی بورس فردا یکشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۱ | دلیل افت بازار امروز چه بود؟

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جواد امام: لنگه کفش ظریف را به کل روسیه و پوتین ترجیح میدهم جواد امام: لنگه کفش ظریف را به کل روسیه و پوتین ترجیح میدهم
جواد امام: ظریف یک شخصیت ملی و سرمایه ارزشمند برای ایران است که تلاش‌هایش را نادیده میگیریم؛ ارزش موی گندیده او حتی از کل روسیه و پوتین بیشتر است
از اره برقی تا بازار آزاد؛ موفقیت میلی در انتخابات آرژانتین از اره برقی تا بازار آزاد؛ موفقیت میلی در انتخابات آرژانتین
پیروزی حزب «آزادی پیش می‌رود» به رهبری خاویر میلی در انتخابات میان‌دوره‌ای آرژانتین، موقعیت دولت را برای پیشبرد سیاست‌های ریاضتی و اصلاحات اقتصادی تقویت کرد.
حمایت مالی از خانواده‌های دارای چندقلو حمایت مالی از خانواده‌های دارای چندقلو
دولت از خانواده‌های دارای دوقلو، سه‌قلو و بیشتر در دهک‌های پایین حمایت مالی می‌کند؛ پرداخت مستمری، کمک‌هزینه تغذیه و خدمات نگهداری از کودکان در این طرح پیش‌بینی شده است.
نمایش قابلیت‌های پهپاد‌های پیشرفته چین+ فیلم نمایش قابلیت‌های پهپاد‌های پیشرفته چین+ فیلم
ویدئوی منتشرشده از ارتش آزادی‌بخش چین، پرتاب و حملات گروهی پهپاد‌های انتحاری ضدرادار ASN-۳۰۱ را نشان می‌دهد؛ پهپاد‌هایی کم‌هزینه و خودهدایت که برای هدف‌گیری منابع امواج راداری طراحی شده‌اند.
ماجرای ضیا و شیرین مقدم چه بود؟ ماجرای ضیا و شیرین مقدم چه بود؟
ماجرای علی ضیا و شیرین مقدم چیست؟ بررسی کامل شایعات را در این گزارش بخوانید.
پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس
تصویری کمتر دیده شده از نعیمه نظام دوست، پژمان جمشیدی و بیژن بنفشه خواه در استانبول منتشر شده است.
درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم
حمید درخشان با حضور در گروه ورزش مخاطب۲۴ درباره وضعیت نیمکت پرسپولیس،شرایط مربیان ایرانی و اجحافی که در حق آنها صورت می‌گیرد صحبت کرد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر