کد خبر: ۸۹۹۰
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۳

تعاونگران و کارآفرینان در اولویت دریافت تسهیلات اشتغالزایی بانک توسعه تعاون

سرپرست امور اعتباری بانک توسعه تعاون تعاونگران و کارآفرینان را در اولویت دریافت تسهیلات اشتغالزایی بانک دانست.
تعاونگران و کارآفرینان در اولویت دریافت تسهیلات اشتغالزایی بانک توسعه تعاون

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛ سرپرست اموراعتباری به همراه رئیس امهال و وصول مطالبات بانک توسعه تعاون در سفر دو روزه به کهگیلویه وبویراحمد ضمن بازدید از چند طرح تولیدی، کمک به رونق تولید را لازمه توسعه اقتصادی واجتماعی کشوردانست وگفت: بانک توسعه تعاون پیشگام کمک به تولید و توسعه بخش‌های مختلف اقتصادی است.

تعاونگران و کارآفرینان در اولویت دریافت تسهیلات اشتغالزایی بانک توسعه تعاون
احمد محمدی در بازدید از شرکت تولیدی «گل زرشک مارگون»، با اشاره به اهمیت اطلاع رسانی به تعاون گران و کارآفرینان برای بهرمندی ازتسهیلات اشتغال زایی افزود: با توجه به افزایش تقاضای دریافت تسهیلات دربخش‌های اقتصادی، اولویت دهی شبکه بانکی به واحد‌های تولیدی و تعاونی امری ضروری است
وی ضمن قدردانی از تلاش کارکنان و مدیران بانک توسعه تعاون کهگیلویه و بویراحمد برای کمک به رونق تولید و تحقق اهداف شعار سال مورد نظر رهبر معظم انقلاب گفت: بانک توسعه تعاون برای بازگشت واحد‌های تولیدی راکد به چرخه تولید اهمیت خاصی قائل است.
محمدی همچنین درجمع کارکنان بانک توسعه تعاون کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: با توجه به تلاش همه همکاران در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ عملکرد بانک در پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی و فراگیربسیار خوب و مثبت بوده است که این موضوع باعث حسن شهرت بانک خواهد شد.
وی به عملکرد بانک درپرداخت تسهیلات فرزند آوری اشاره کرد وگفت: بانک توسعه تعاون دربخش تسهیلات فرزند آوری نقش مهمی ایفا کرده به طوری که تاپایان مهرماه سال جاری تعداد ۶۸۸۳ فقره پرونده به مبلغ ۲۷۶۰ میلیارد ریال به متقاضیان پرداخت کرده است، که استان کهگیلویه وبویراحمد با ثبت عملکرد ۹۰ درصد جزو استان‌های پیشرو وموفق درسطح کشور است.
سرپرست امور اعتباری ادامه داد: مدد جویان کمیته امداد امام خمینی (ره) وبهزیستی، صاحبان مشاغل خانگی، بنیاد شهید وزوج‌های جوان مشمول دریافت تسهیلات قرض الحسنه ازمنابع داخلی بانک هستند.
محمدی افزود: در زمینه اشتغال پایدارروستایی هم جزوبانک‌های پیشروهستیم و باید در خصوص رفع مشکلات این استان بیش از بیش تلاش شود.
وی ضمن تاکید بر لزوم تکریم ارباب رجوع، پرداخت به موقع تسهیلات به متقاضیان با حفظ تعادل در نسبت مصارف به منابع را ازجمله وظایف کارکنان این بانک برشمرد.
رئیس اداره امهال و وصول مطالبات بانک توسعه تعاون هم در بازدید شرکت روغن موتور آریا پالایش گفت: این بانک مطابق ماموریت‌های خود، عهده دار حمایت و پشتیبانی از بخش اقتصادی تعاون برای کمک به رونق تولید است.
علی اکبر ابراهیمی افزود: یکی از اهداف بانک توسعه تعاون، پیروی از سیاست‌ها و راهبرد‌های نظام اقتصادی کشور وارائه خدمات به کارآفرینان وتعاون گران است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایران و تاجیکستان به‌دنبال تحقق تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری ایران و تاجیکستان به‌دنبال تحقق تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری
در جریان مجمع بین‌المللی سرمایه‌گذاری دوشنبه، وزیر اقتصاد ایران از برنامه‌ریزی مشترک تهران و دوشنبه برای دستیابی به سطح تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری خبر داد.
یحیی السنوار؛ مغز متفکر «طوفان الاقصی» که بود؟ یحیی السنوار؛ مغز متفکر «طوفان الاقصی» که بود؟
امروز نخستین سالگرد شهادت یحیی السنوار، رهبر ارشد حماس و مغز استراتژی «عملیات طوفان الاقصی» است؛ مردی که نقش‌آفرینی او در صحنه مقاومت، برای همیشه در تاریخ فلسطین ماندگار شد.
روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید
وزیر خارجه روسیه اعلام کرد مسکو در هیچ شرایطی با واشنگتن علیه پکن ائتلاف نخواهد کرد و استقلال راهبردی خود در روابط با چین را حفظ می‌کند.
چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد
ارتش چین با رونمایی از تانک «تایپ ۱۰۰» که مجهز به برجک بدون سرنشین و حفاظت فعال ۳۶۰ درجه است، تعریف جدیدی از جنگ‌های زرهی ارائه کرد.
ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران
جوان ۲۷ ساله‌ای در شرق تهران در جریان اختلاف عاشقانه مقابل مغازه‌ای با ضربه چاقو به گردن کشته شد؛ مظنون اصلی یک پسر ۱۸ ساله دستگیر شد.
اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد
پدر دختری ۲۹ ساله در مشهد در اعترافات خود گفت پس از درگیری لفظی، با ضربه‌ای به دخترش باعث مرگ او شد و جسد را مثله و در بیابان رها کرد.
زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد
رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد دیدار آتی او با دونالد ترامپ می‌تواند مسیر پایان جنگ با روسیه را هموار کند و دستور کار این نشست شامل مسائل نظامی و اقتصادی است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر