کد خبر: ۸۹۸۵
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۷

روابط عمومی ها پل میان مردم و مسئولان هستند

مخاطب ۲۴- به نقل از ذوب آهن اصفهان؛ رییس جمهور در آیین ملی جهاد تبیین و اطلاع رسانی هنرمندانه گفت: ۴۳ سال دفاع، ایستادگی و مقاومت، پیشرفت در حوزه علم و فناوری باید برای تنویر افکار عمومی بیان می‌شد که در زمان خود انجام نشد.
وی افزود: برخی گره‌های ذهنی را دشمن درست کرد و موجب ادراک نادرست و تصمیم ناصحیح و در ادامه اعمال ناشایست شد، اما افراد مطلع باید این گره‌های ذهنی را باز کنند.
آیت الله رییسی گفت: روابط عمومی‌ها پل میان مردم و مسئولان هستند پُلی دو طرفه، این پُل ارتباطی باید خوب عمل کند.
وی خطاب به مدیران و مسئولان روابط عمومی سراسر کشور گفت: اولین، جامع‌ترین و گویا‌ترین روایت باید از شما مسئولان روابط عمومی‌ها باشد. روابط عمومی‌ها و رسانه‌ها باید دفاع، تهاجم و در واقع حرکت‌های پیشگیرانه و پیشتازانه انجام دهند.
وی با بیان این که اگر اولین روایت از طرف شما نباشد مجبور به انفعال هستید، تصریح کرد: به کار گیری نیرو‌های هنرمند و قوی در رسانه و روابط عمومی باید سهل و آسان شود. از به کار گیری افراد ناتوان و کسانی که از واحد‌های دیگر سرخورده هستند در این واحد خودداری کنید.
رییس جمهور افزود: الان دقایق و ثانیه‌ها در اطلاع رسانی مهم است لذا اقدام به موقع و زبان مناسب ضرورت دارد. باید پاسخ‌ها اقناع کننده باشد، امروز جنگ، جنگ روایت‌ها است. دشمنان به دنبال پیدا کردن تناقض و تعارض در اطلاع رسانی بین کارمند و رییس و یا دو وزارتخانه هستند.
آیت الله رئیسی با تاکید بر این که آگاهی بخشی، شفافیت و به موقع اطلاع رسانی کردن و امید آفرین بودن اطلاع رسانی بسیار مهم است، اظهار داشت: راهبرد دشمن یاس آفرینی است. روابط عمومی‌ها و رسانه‌ها باید تبیین کنند که «ما می‌توانیم» چرا که خداوند این توانایی و دانایی را به ما داده است. دانستن، خواستن و توانستن از ویژگی‌هایی است که اگر سازمان اداری ما به این ویژگی‌ها مزین باشد، نتیجه اش کار امید آفرین است.
رییس جمهور خطاب به حاضران در جلسه گفت: شما باید روایت قوت و پیشرفت را پیگیری کنید، شما باید راویان پیشرفت‌های کشور باشید، خیلی‌ها نمی‌دانند که چه پیشرفت‌هایی در کشور انجام شده است در شرایط تحریمی به این پیشرفت‌ها دست یافته ایم. باید به موقع و متعهدانه پیشرفت‌ها را گزارش دهید.
وی تصریح کرد: تحلیل رهبری انقلاب در دانشکده افسری دقیق بود که فرمودند «دشمنی دشمنان با ما به دلیل پیشرفت‌ها است.»، باید این پیشرفت‌ها تبیین شود.
آیت الله رئیسی ادامه داد: بودجه و اعتبارت برای انجام کار‌ها لازم است، اما شرط موفقیت وجود مدیری توانا دارای انگیزه، اندیشه و روحیه جهادی است. دشمن دارای امکانات است، اما اگر اندیشه، انگیزه، تصمیم درست و عمل به هنگام و به موقع وجود داشته باشد، موفق می‌شوید. معطل گذاشتن اطلاع رسانی به ابزار اشتباه است، برخی از کسب و کار‌ها را ببینید برای معرفی ابزار و محصولات خود چگونه موفق هستند.
رییس جمهور با بیان این که روابط عمومی‌ها رسالت سختی دارند، گفت: بسیاری از خواص در قضایای اخیر مردود شدند و وظیفه شرعی و قانونی خود را در تنویر افکار عمومی انجام ندادند. وقتی سوال می‌کنیم چرا حقایق را برای مردم نمی‌گویید؟ پاسخ می‌دهند که از جوسازی می‌ترسیم.
رییس جمهور روشنفکر را کسی دانست که پیشتر ببیند، بشناسد و هشدار دهد و گفت: روشنفکر ما شهید قاسم سلیمانی و بسیجیان هستند که برای حفظ امنیت جامعه جان خود را به خطر می‌اندازند، روشنفکران کسانی هستند که زمان را بشناسند و اقتضای زمان را بدانند، سیاسی کسی است که نیاز جامعه را بشناسد و برای رفع این نیاز که امنیت و آرامش است خطر پذیری و مسئولیت پذیری کند.
وی ادامه داد: طبق بیان قرآن شایعه پراکنان و دروغ پردازان همچون منافقین و کافرین هستند، نقش دروغ پردازان و شایعه پراکنان و کسانی که می‌خواهند ادراک و شناخت را آن طور که خود می‌خواهند رقم بزنند مانند منافقان است.
رییس جمهور افزود: این افراد سعی دارند ادارک‌ها را عوض کنند نقاط ضعف را بزرگ جلوه دهند و نقاط قوت را ناچیز و کم بها نشان دهند، این همان جنگ رسانه‌ای است که امروز با آن مواجه هستیم. امروز آرایش مناسب با این جنگ وجود ندارد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر