کد خبر: ۸۹۵۱
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۰

لزوم ایجاد استقلال و خودکفایی در جامعه ورزشی بانوان

وزیر ورزش و جوانان با تاکید بر مهارت آموزی و توانمند سازی جامعه ورزشی از استقلال و خودکفایی ورزش بانوان، خبر داد.
لزوم ایجاد استقلال و خودکفایی در جامعه ورزشی بانوان

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش؛ حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان در حاشیه نشست هم اندیشی با روسای فدراسیون‌های ورزشی که روز پنجشنبه ۲۶ آبان در سالن رازی مرکز همایش‌های بین المللی کیش با حضور مدیرعامل سازمان برگزار شد، گفت: ورزش بانوان در سطح ورزش آقایان با مهارت آموزی و توانمند سازی به استقلال و خودکفایی ارتقاء خواهد یافت به گونه‌ای که می‌توانند در حوزه‌های مختلف به ویژه داوری، مربیگری و آنالیز مسائل فنی مستقل عمل کنند.

لزوم ایجاد استقلال و خودکفایی در جامعه ورزشی بانوان
حمید سجادی با اشاره به نقش مهم بانوان در حفظ ارزش ها، برگزاری اردو‌های ورزشی و تصمیم گیری ها، اظهار داشت: با استقلال و خودکفایی ورزش بانوان، زمینه تربیت "مدیر، داور، ورزشکار و استعداد یابی" فراهم می‌شود.
سجادی با بیان این که بر اساس شاخص‌های تعریف شده در مدال آوری ورزشکاران، رشد ۱۰۰ درصدی داشتیم، افزود: با قضاوت نزدیک به ۱۵۰ رویداد بین المللی و دارای بیش از ۴۰ مورد ورزشکار لژونر در رشته‌های مختلف ورزشی"هندبال، والیبال و فوتبال" بانوان نقش آفرینی می‌کنند.
وی از ایجاد ساختار جدید در بدنه وزارت با عنوان معاون ورزش بانوان خبر داد و یاد آور شد: قبل از دولت سیزدهم یک مشاور به عنوان مسوول ورزش بانون استان این مسوولیت را بر عهده داشته است.
وزیر ورزش و جوانان، اظهار داشت: با توجه به این که المپیک پاریس را در پیش رو داریم نخستین سهمیه المپیک در رشته تیر اندازی را یک بانوی ورزشکار ایرانی به خود اختصاص داد.
حمید سجادی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه طرح‌های نیمه تمام، بیان داشت: از ابتدای آغاز به کار دولت سیزدهم بیش از ۵ هزار طرح نیمه تمام داشتیم که با یک اقدام جهادی بیش از یک هزار طرح به اتمام رسید و هم اکنون حدود بیش از ۴ هزار طرح نیمه تمام در سطح کشور در دستور کار قرار گرفته است.
سجادی با بیان این که تا پایان امسال میزان قابل توجهی از این طرح‌ها به اتمام می‌رسد، افزود: در ۱۲ ماه اول آغاز به کار دولت ۲ میلیون متر مربع فضای ورزشی کشور افزایش یافته است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
ورود تیم امید ایران به دبی ورود تیم امید ایران به دبی
تیم امید فوتبال ایران با هدف آماده‌سازی برای رقابت‌های مقدماتی جام ملت‌های آسیا، وارد دبی شد تا اردویی چندروزه را زیر نظر کادر فنی برگزار کند. این اردو فرصتی کلیدی برای هماهنگی بیشتر بازیکنان و ارزیابی تاکتیکی پیش از آغاز رقابت‌های حساس قاره‌ای خواهد بود.
محرومیت فوری سرژ اوریه؛ ممنوعیت کامل از حضور در تمرینات تا اطلاع ثانوی محرومیت فوری سرژ اوریه؛ ممنوعیت کامل از حضور در تمرینات تا اطلاع ثانوی
سرژ اوریه، مدافع سرشناس فوتبال، با تصمیم فوری کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایران، تا اطلاع ثانوی از حضور در تمامی فعالیت‌های فوتبالی، حتی تمرینات باشگاهی، محروم شد.
پرسپولیس با تمام قوا در مسیر نبرد با سپاهان؛ استارت تمرینات آغاز شد پرسپولیس با تمام قوا در مسیر نبرد با سپاهان؛ استارت تمرینات آغاز شد
پرسپولیس پس از یک روز استراحت، با جدیت تمرینات خود را برای دیدار حساس مقابل سپاهان آغاز کرد. شاگردان وحید هاشمیان در دو نوبت تمرینی، ابتدا در سالن بدنسازی و سپس در زمین چمن مجموعه آزادی، خود را برای یکی از مهم‌ترین تقابل‌های فصل آماده کردند؛ دیداری که می‌تواند سرنوشت صدرجدول را تحت تأثیر قرار دهد
صفحه خبر بالای تصاویر