کد خبر: ۸۹۳۴
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۴

پیشنهاد مسعود پزشکیان برای پاسخ به مطالبات مردم

عضو فراکسیون مستقلین ولایی مجلس برخورد عادلانه و صادقانه با مردم را تنها راه پاسخ به مطالبات و شنیدن صدای معترضین دانست و گفت: اصلاح در قوانین و سیاست‌های کلی کشور نیاز نیست، اجرای سیاست‌ها باید دقیق و درست صورت بگیرد.
پیشنهاد مسعود پزشکیان برای پاسخ به مطالبات مردم

مخاطب ۲۴مسعود پزشکیان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به حوادث اخیر در کشور و در توضیح اقداماتی که می‌توان در راستای تغییرات مشروع و در چارچوب نظام سیاسی جمهوری اسلامی انجام داد تا اعتراض به اغتشاش تبدیل نشود و امنیت در کشور تثبیت شود، گفت: همه مجموعه‌ها و بخش‌های کشور اعم از دولت، قوه قضائیه، نیروی انتظامی، مدارس و دانشگاه می‌توانند اصلاحاتی را داشته باشند، دانشجویان معترض بچه‌های خود ما هستد لذا باید ببینیم چرا وضعیت اینگونه شده و صدای اعتراض آن‌ها را بشنویم.

پیشنهاد مسعود پزشکیان برای پاسخ به مطالبات مردم

عضو فراکسیون مستقلین ولایی مجلس شورای اسلامی، افزود: راه حل شنیدن اعتراضات و جلوگیری از تبدیل اعتراض به اغتشاش برخورد عادلانه و صادقانه با مردم است. با مردم باید صادق بود و با آن‌ها بر اساس عدالت برخورد شود و از رفتار و برخورد جناحی، گروهی، قومی و قبیله‌ای پرهیز شود. اگر بر اساس عدالت و انصاف با مردم برخورد شود بسیاری از مشکلات مرتفع خواهد شد.

 



پزشکیان معتقد است: عده‌ای را نباید اجنبی قلمداد کرد و پنداشت که تنها عده‌ای کشور را دوست دارند. مملکت برای همه گروه‌ها و جریان‌ها است و به گروه یا جریانی خاص تعلق ندارد. ما باید اجازه دهیم کسانی که در این کشور زندگی می‌کنند، حق رشد و نمو داشته باشند و برای آبادی و اصلاح جامعه کمک کنند.

وی در ادامه یادآور شد: مشکل در سیاست‌های کلی کشور نیست، اگر سیاست‌های کلی نظام دقیق و درست اجرا می‌شد، ما می‌توانستیم رتبه یک منطقه در همه موضوعات باشیم. در واقع مشکل در افرادی است که به اسم سیاست‌های کلی راه خود را می‌روند و سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری را زیر پا می‌گذارند.

عضو فراکسیون مستقلین ولایی مجلس شورای اسلاامی، اظهار کرد: متاسفانه همه کسانی که اشتباهات خود را توجیه و بقیه را حذف می‌کنند، مشکل ایجاد کردند. ما با همین قوانین و سیاست‌ها می‌توانیم مشکلات کشور را حل و مطالبات مردم را پاسخ دهیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
لغو پرواز‌های چین به ژاپن لغو پرواز‌های چین به ژاپن
شرکت‌های هواپیمایی چین پرواز‌های خود به ژاپن را لغو کردند؛ این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری و سفر‌های بین‌المللی ژاپن داشته باشد.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران
سی‌وچهارمین اجلاس مجمع عمومی آیمو در لندن آغاز شد و هیأت ایران به ریاست سعید رسولی ضمن حضور فعال، مواضع کشور را در این نشست بین‌المللی تشریح خواهد کرد.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر