کد خبر: ۸۹۳۰
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۱

توقیف شبکه مخفی زنان صحت دارد؟

پخش نشدن یکی از قسمت‌های سریال «شبکه مخفی زنان» در روز‌های اخیر شبهه‌ی توقیف این سریال را در فضای مجازی پررنگ‌تر کرده بود. با این همه مسوولان ساترا و پلتفرم پخش‌کننده، گرچه درباره‌ی پخش نشدن قسمت جدید موضعی متفاوت را داشتند، اما در یک مبحث مشترک‌اند و آن اینکه بحث توقیف در میان نبوده است.
توقیف شبکه مخفی زنان صحت دارد؟

قسمت پانزدهم سریال «شبکه مخفی زنان» (جمعه ۲۷آبان) پخش می‌شود.

توقیف شبکه مخفی زنان صحت دارد؟

مخاطب ۲۴- به نقل از  ایسنا، بر اساس اعلام روابط عمومی نماوا، مشکل پخش قسمت پانزدهم سریال «شبکه مخفی زنان» برطرف شد.
طبق روال قبل پخش این سریال، قسمت پانزدهم «شبکه مخفی زنان» روز جمعه (۲۷آبان) ساعت ۱۲ظهر از این پلتفرم منتشر می‌شود.

پخش نشدن یکی از قسمت‌های سریال «شبکه مخفی زنان» در روز‌های اخیر شبهه‌ی توقیف این سریال را در فضای مجازی پررنگ‌تر کرده بود. با این همه مسوولان ساترا و پلتفرم پخش‌کننده، گرچه درباره‌ی پخش نشدن قسمت جدید موضعی متفاوت را داشتند، اما در یک مبحث مشترک‌اند و آن اینکه بحث توقیف در میان نبوده است.

قسمت پانزدهم سریال کمدی ـ تاریخی «شبکه مخفی زنان» که جمعه‌ها از پلتفرم نماوا پخش می‌شود، بیستم آبان‌ماه ۱۴۰۱ پخش نشد که برخی آن را به موضوع سریال و توقیف نسبت دادند.

ایسنا برای پیگیری دلیل این اتفاق، با محمدصادق افراسیابی، معاون کاربران و تنظیم‌گری اجتماعی ساترا گفت‌وگویی کرد و علت را جویا شد که وی توضیح داد: تأکید ساترا بر این است که سریال‌ها باید با برنامه‌ریزی دقیق از سوی پلتفرم‌ها، در موعد مقرر پخش شوند.

وی در نهایت ابراز امیدواری کرده بود که با رفع مشکل یادشده تمام سریال‌ها به موقع از پلتفرم‌ها پخش شوند تا در ادامه شاهد چنین مسائلی که باعث ناراحتی مخاطبان می‌شود، نباشیم.

captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
برگزیده
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان
وزیر آموزش و پرورش، در کارگروه سند تحول بنیادین، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ارتقای معدل دانش آموزان در دوره متوسطه، گفت: کاهش تنوع مدارس باید در اولویت‌های شورای عالی آموزش و پرورش قرار بگیرد.