کد خبر: ۸۸۹۵
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۹

رییس هیات مدیره بانک ملی ایران عنوان کرد: محصولات و ابزارهای جدید بانکی فرصتی برای جذب منابع

رییس هیات مدیره بانک ملی ایران با تاکید بر اینکه محصولات و ابزارهای جدید بانکی فرصتی برای جذب منابع بانک است، گفت: عملکردها نشان می دهد که اگر رویه ها تغییر کند، نتایج خوبی را کسب خواهیم کرد و همکاران باید به سراغ بازارهای جدید بروند.
رییس هیات مدیره بانک ملی ایران عنوان کرد: محصولات و ابزارهای جدید بانکی فرصتی برای جذب منابع

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛ عباس شفیعی در نشست بررسی عملکرد هفت ماه ابتدای سال ۱۴۰۱ شعبه مستقل سعدی که با حضور بیژن مقدم بیرانوند معاون امور شعب و بازاریابی تهران و رییس، معاونین و کارشناسان این شعبه برگزار شد، با تاکید بر اینکه برات الکترونیکی، مرابحه و اوراق گام به عنوان محصولات جدید بانک، فرصت مناسبی برای رونق بازاریابی مشتریان هستند، افزود: همچنین صدور ضمانتنامه‌های ارزی نیز باید مدنظر قرار گیرند.

رییس هیات مدیره بانک ملی ایران عنوان کرد: محصولات و ابزارهای جدید بانکی فرصتی برای جذب منابع
وی با بیان اینکه شرایط کنونی بانک نیازمند تلاش و کوشش بیشتری چه در رده‌های مدیریتی و چه اجرایی است، تصریح کرد: امروز خوشرویی با مشتری، کلید موفقیت شعب است و همکاران باید این مهم را سرلوحه عملکرد خود قرار دهند.
شفیعی با بیان اینکه همکاران شعب باید با توجه به هدف گذاری و مسیر تعریف شده حرکت و بستر‌های جدید در حوزه ابزار و محصولات را شناسایی کنند، اظهار کرد: موفقیت‌ها نشان می‌دهد که در مسیر درستی قرار گرفته ایم و قطعا ادامه این مسیر هم اعتماد و اراده قوی می‌طلبد.
رییس هیات مدیره بانک ملی ایران با اشاره بر تلاش‌های مدیریت عامل بانک برای بهبود شرایط معیشتی همکاران بیان کرد: تلاش داریم مسایل به صورت ریشه‌ای حل و فصل شوند. ضمن اینکه با اراده قوی و اعتماد متقابل مسئولان شعب و مدیران بانک در تمامی سطوح، اتفاقات خوبی در حال وقوع است و نباید از ادامه این مسیر خسته شویم.
در ادامه این جلسه بیژن مقدم بیرانوند معاون امور شعب و بازاریابی تهران با بیان اینکه شعبه مستقل سعدی یک شعبه با پتانسیل بالا به لحاظ تنوع مشتریان است، گفت: اکنون همگرایی خوبی برای حضور صف در کنار ستاد وجود دارد. کما اینکه اکنون کشور نیاز به جسارت بالای مدیریتی دارد بنابراین باید در شعب، اقدامات عملیاتی داشته باشیم.
وی با تاکید بر اینکه شعب مستقل را باید به مثابه یک بانک ببینیم، افزود: باید آرام آرام به سمت استانداردسازی شاخص‌ها پیش برویم.
مقدم بیرانوند تاکید کرد: کیفی سازی پایانه‌های فروش می‌تواند کمک بسیاری به تجهیز منابع کند. ضمن اینکه مشتریان این بخش باید به سمت حساب‌های جاری هدایت شوند.
محمدرضا مرادی رییس شعبه مستقل سعدی نیز ضمن ارایه گزارش عملکردی از این شعبه در بخش منابع، مدیریت نقدینگی، عملکرد ارزی و...، از رشد نرخ موثر تسهیلات، کاهش قیمت تمام شده منابع و درنهایت افزایش حاشیه سود در این شعبه خبر داد.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پیروزی تلخ برای تیم ملی امید! پیروزی تلخ برای تیم ملی امید!
برد ارزشمند تیم امید مقابل بحرین با مصدومیت شدید آریا شفیع‌دوست تلخ شد؛ اتفاقی که نگرانی بزرگی برای کادر فنی تیم امید و سپاهان ایجاد کرده است.
جشنوارهء دانشجویی فیلم نهال ۲۱ چیست؟ جشنوارهء دانشجویی فیلم نهال ۲۱ چیست؟
جشنوارهٔ فیلم کوتاه نهال جشنواره‌ای دانشجویی و مختص فیلم کوتاه است که هرساله توسط دانشجویان رشتهٔ سینمای دانشگاه هنر ایران تحت نظر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر برگزار می‌شود. این جشنواره میزبان فیلم‌های کوتاه دانشجویان، از تمام رشته‌های دانشگاهی کشور است. از اهداف این جشنواره که از سال ۱۳۸۲ آغاز به کارکرده، ایجاد فضایی مناسب برای ارائهٔ آثار کمتر دیده شده و توجه به دغدغه‌ها و سلیقه‌های گوناگون دانشجویان است.
اثرگذاری سینمای مستند و تجربی چگونه و چطور؟ اثرگذاری سینمای مستند و تجربی چگونه و چطور؟
اثر گذاری سینمای مستند و بازتاب معنای اجتماعی و تاثر مخاطب که نتیجه‌اش افزایش آگاهی اجتماعی‌ست به علاوه گذار از انواع و سبک‌ها تا تولد و زایشِ روش‌های ضد ساختار در سینمای تجربی که خود بدل به بدنهء ساختار آینده می‌شود.
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
نشست نخست‌وزیران سازمان شانگهای با حضور ایران نشست نخست‌وزیران سازمان شانگهای با حضور ایران
بیست‌وچهارمین نشست شورای نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای امروز (سه‌شنبه ۲۷ آبان) با حضور محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهوری اسلامی ایران در مسکو آغاز به کار کرد.
ایران‌خودرو نرخ جدید محصولات خود را اعلام کرد ایران‌خودرو نرخ جدید محصولات خود را اعلام کرد
قیمت جدید محصولات ایران‌خودرو برای امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ منتشر شد. جدول شامل نرخ بازار و نمایندگی خودرو‌ها به تومان است.
تب برفکی به انسان منتقل می‌شود؟ تب برفکی به انسان منتقل می‌شود؟
رئیس اداره بیماری‌های زئونوز وزارت بهداشت تأکید کرد تب برفکی بیماری زئونوز نیست و محصولات دام‌های آلوده هرگز وارد چرخه غذایی نمی‌شوند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر