کد خبر: ۸۸۸۷
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۹

نشست مدیریت بیمه های مسئولیت با روسای شعب و نمایندگان عمومی منتخب منطقه ۲

به منظور بررسی مشکلات نمایندگان عمومی و پاسخگویی به سؤالات آن ها و همچنین معرفی بیشتر بیمه های مسئولیت کارگاه یک روزه در هفدهم آبان ماه سال جاری با حضور مهرنوش نجابتی و نازگل ملکی، مدیر و معاون بیمه های مسئولیت شرکت بیمه پاسارگاد در محل سالن آموزش ساختمان مدیریت منطقه ۲ برگزار شد.
نشست مدیریت بیمه های مسئولیت با روسای شعب و نمایندگان عمومی منتخب منطقه ۲

مخاطب ۲۴- به نقل از بیمه پاسارگاد؛ در این جلسه که مدیر، معاون، همکاران اداره کنترل و نظارت فنی، روسای شعب و منتخبی از نمایندگان عمومی منطقه حضور داشتند، علی خلیل زاده مدیر منطقه ۲ در ابتدا در سخنانی ضمن بیان اهمیت بیمه‌های مسئولیت، تعمیم آن در جامعه را موجب حفظ حقوق زیان دیدگان و همچنین پشتیبانی از فعالان اقتصادی و تولیدی دانست. وی اظهار داشت دست اندرکاران بیمه مسئولیت اعم از نمایندگان و کارشناسان بیمه و بیمه گزاران، ملزم به شناسایی فرایند حرفه و کارشان در این حوزه بوده، مسئولیت‌های احتمالی را مرور و یادآور می‌شوند. در نتیجه بطور ناخودآگاه افراد وادار خواهند شد در هر مراوده‌ای آثار مسئولیت رفتاری خود را متوجه شوند و این خود موجب مسئولیت پذیری در جامعه و حتی موجب خود کنترلی افراد می‌شود.

نشست مدیریت بیمه های مسئولیت با روسای شعب و نمایندگان عمومی منتخب منطقه ۲

مدیر منطقه ۲ در بخش دیگری از صحبت‌های خود با نمایندگان حاضر با بیان اینکه ایجاد درک مشترک از همدیگر موجب هم افزایی و موفقیت بیشتر در بازار بیمه خواهد شد افزود بنده و همکارانم در منطقه این درک و شناخت را از نمایندگان داریم که با آمادگی و امید وارد عرصه نمایندگی بیمه شده اید. میخواهید کار و تلاش کنید و با مشکلات بیرونی از جمله گرانی، افزایش هزینه‌های اداره دفتر نمایندگی، رقابت غیرحرفه‌ای برخی از نمایندگان شرکت‌های بیمه، بی پولی مردم و مشکلات درونی از جمله استراتژیک بودن بیمه عمر و گمان کم توجهی شرکت به سایر رشته‌های بیمه، عدم پشتیبانی شرکت در ارائه نرخ رقابتی و آموزش نمایندگان و کارکنان مواجه اید. از طرفی این انتظار را داریم که نمایندگان نیز این آگاهی و بلوغ فکری را داشته باشند که ما بیمه پاسارگادیم. به لطف خدا و با همت امثال شما جایگاهی کسب کرده ایم که ادعای الگو بودن صنعت بیمه را داریم.

شرکت بیمه فاخری هستیم که در کنار سایر شرکت‌های گروه مالی عظیم پاسارگاد اعتمام عمومی جامعه را کسب نموده در صدد کسب رتبه بالاترین شرکت بیمه خصوصی می‌باشیم. مدیرعامل محترم شرکت جناب آقای ضمیری ما رامکلف به پشتیبانی از شبکه فروش و نمایندگان با رعایت و انصاف در حفظ حقوق سهامدار، مشتریان، ارباب رجوع و مجریان که بخشی از مجریان شمائید نموده اند. قبول کنید ورود به بازار‌های آشفته که اساس شرکت را با خطر و زیان مواجه می‌کند کار غیراصولی است و به الطبع همکاری و همدلی تا جای ممکن موجب رشد و ثبات همدیگر می‌شود. علی خلیل زاده در بخش پایانی سخنان خود با ارائه تحلیل آمار سال ۱۴۰۰ بازار بیمه کشور و بازار بیمه پاسارگاد و سهم منطقه با اشاره به ضرایب خسارت کلی و ضریب خسارت خوب بیمه‌های مسئولیت خواستار همکاری بیشتر مدیریت بیمه‌های مسئولیت شد و اظهار امیدواری کرد با شرایط جدید حتماً شعب منطقه فعال‌تر از گذشته در بیمه‌های مسئولیت حضور خواهند یافت.

ایشان حضور مدیریت بیمه‌های مسئولیت و دبیرکارگروه بیمه‌های مسئولیت سندیکای بیمه گران ایران و معاون مدیر بیمه‌های مسئولیت در شهر مشهد و در جمع نمایندگان را نشانه‌ای از ایجاد شرایط بهتر و همراهی بیشتر با نمایندگان دانست و اظهار امیداواری کرد گفتمانی انجام شود که نتیجه آن رضایت بیشتر شبکه فروش و توسعه بازار بیمه پاسارگاد باشد.

در ادامه جلسه، مهرنوش نجابتی ضمن بیان اینکه این جلسه به منظور شنیدن مشکلات و نقطه نظرات نمایندگان عمومی در حوزه بیمه‌های مسئولیت و بررسی راه کار‌های افزایش پرتفو تشکیل شده، اظهار داشت منطقه ۲ و نمایندگان آن برای ما به لحاظ ایجاد پرتفو و عملکرد از اهمیت خاصی برخوردار است.

مدیر بیمه‌های مسئولیت، ضمن معرفی محصولات جدید ارائه شده، اقدامات انجام شده در طول یک سال گذشته در این مدیریت و رویکرد‌های جدید را برای نمایندگان و روسای شعب حاضر در جلسه تشریح نمود.

تعدادی از نمایندگان نیز با اشاره به دغدغه‌های خود به عنوان مهم‌ترین چالش‌های پیش روی شبکه فروش برشمردند و خواستار فراهم شدن شرایطی شدن که امکان رقابت با نمایندگان سایر شرکت‌های بیمه فراهم گردد.

مدیر و معاون بیمه‌های مسئولیت ضمن شنیدن نظرات نمایندگان، نسبت به پاسخگویی و رفع ابهامات موجود اقدام و با بیان اینکه علی رغم ضریب خسارت بالای بیمه‌های مسئولیت که در آمار‌های اعلامی بیمه مرکزی به جهت تداخل با بیمه‌های مسئولیت حمل و نقل به درستی نشان داده نمی‌شود، قصد و قول ما، همکاری بیشتر با نمایندگان و فراهم شدن بهتر بستر رقابت می‌باشد، خواستار تمرکز و تلاش بیشتر شبکه فروش بر فروش انواع بیمه‌های مسئولیت شدند.

در پایان این جلسه که با استقبال و رضایت شرکت کنندگان همراه بود به ابتکار مدیریت منطقه ۲، نشستی صمیمی فی مابین مدیر محترم بیمه‌های مسئولیت و روسای شعب منطقه نیز برگزار و راهکار‌های عملی تحقق اهداف مدنظر مدیریت بیمه‌های مسئولیت و نیز انتظارات متقابل مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

برچسب ها: بیمه پاسارگاد
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر