کد خبر: ۸۸۸۱
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۹

هشدار هواشناسی؛ بارش برف و باران در راه است

سرپرست اداره کل هواشناسی استان تهران با بیان اینکه وضعیت جوی تهران طی روز پنجشنبه (۲۶ آبان) ابری و همراه با بارش برف و باران خواهد بود، گفت: روز جمعه (۲۷ آبان) وضعیت جوی آرام و آفتابی پیش‌بینی می‌شود، اما بارش برف و کولاک در ارتفاعات دور از انتظار نیست.
هشدار هواشناسی؛ بارش برف و باران در راه است

مخاطب ۲۴- رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود سامانه بارشی به غرب کشور و احتمال وقوع مخاطراتی همچون سیل و بسته شدن مسیر برخی روستا‌ها خبر داد.

هشدار هواشناسی؛ بارش برف و باران در راه است
در پی هشدار هواشناسی مبنی بر ورود سامانه بارشی جدید به کشور، صادق ضیاییان در گفتگو با ایسنا، درباره شدت این بارش‌ها گفت: این سامانه بارشی که امروز (۲۵ آبان) وارد کشور می‌شود، ابتدا استان‌های غربی همچون کردستان، کرمانشاه، لرستان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری و استان همدان را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
وی ادامه داد: این سامانه بارشی روز پنجشنبه (۲۶ آبان) گسترش می‌یابد و جنوب استان آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، خوزستان، چهار محال و بختیاری، کهکیلویه و بویراحمد و غرب استان اصفهان و استان‌های همدان، مرکزی، تهران، البرز و قزوین نیز شاهد بارندگی خواهند بود.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا نکته مهم این است که طی روز پنجشنبه در چهار محال و بختیاری، لرستان، خوزستان، کهگیلویه و بویر احمد همچنین در منتها الیه غربی استان اصفهان بارندگی شدید و سنگین پیش‌بینی می‌شود که می‌تواند مخاطره آمیز باشد.

وی درباره بارندگی در ارتفاعات گفت: این بارش‌ها در ارتفاعات استان‌های نام برده و حتی شهر‌های سردسیر به‌صورت برف و حجم آن در ارتفاعات بیش از ۸۰ سانتیمتر خواهد بود.

ضیاییان با توجه به شدت و میزان بارندگی‌ها تاکید کرد: کوهنوردان به هیچ‌وجه نباید به ارتفاعات استان‌هایی همچون خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد و لرستان صعود داشته باشند.

وی افزود: در این وضعیت جوی امکان بسته شدن مسیر روستا‌ها به‌ویژه در مناطق سردسیر به دلیل بارش برف نیز وجود دارد و گردنه‌ها بسیار خطرناک خواهند بود. در چنین شرایطی هم راهداری باید تمهیدات زمستانه لازم را بیندیشد و هم مردم از سفر به‌خصوص به گردنه‌های برفگیر پرهیز کنند.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در ادامه اظهار کرد: در استان‌های کهگیلویه و بویر احمد، چهارمحال و بختیاری، خوزستان و لرستان احتمال وقوع سیل پیش‌بینی می‌شود.

وی درباره وضعیت بارش‌ها طی روز جمعه (۲۷ آبان) گفت: این بارش‌ها طی روز جمعه در جنوب غرب کشور کاهش می‌یابد، ولی همچنان استان‌هایی همچون فارس، بوشهر، کهگیلویه و بویر احمد، چهار محال و بختیاری و خوزستان شاهد بارش باران خواهند بود همچنین بارش‌های پراکنده در یزد، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و خراسان شمالی رخ خواهد داد و تنها استان خراسان رضوی بارش شدیدی تجربه خواهد کرد.

مازیار غلامی - سرپرست اداره کل هواشناسی استان تهران- نیز با توجه به ورود سامانه بارشی به کشور اظهار کرد: امروز (۲۵ آبان) آسمانی کمی ابری با افزایش ابر به‌ویژه در عصر و شب و وزش باد، بارش برف در ارتفاعات بالادست و بارش باران در ارتفاعات پایین‌دست استان تهران پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: وجود مه در این شرایط جوی در نواحی کوهستانی مورد انتظار است که می‌تواند برای کوهنوردان چالش‌های بسیاری به همراه داشته باشد.

سرپرست اداره کل هواشناسی استان تهران با بیان اینکه وضعیت جوی تهران طی روز پنجشنبه (۲۶ آبان) ابری و همراه با بارش برف و باران خواهد بود، گفت: روز جمعه (۲۷ آبان) وضعیت جوی آرام و آفتابی پیش‌بینی می‌شود، اما بارش برف و کولاک در ارتفاعات دور از انتظار نیست.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد
دکتر پزشکیان با ابراز تأثر از شرایط ایجاد شده در کشور در جریان حوادث تلخ دی‌ماه گفت: بسیاری از شب‌ها از شدت نگرانی خوابم نمی‌برد و از اینکه به چنین وضعیتی رسیده‌ایم ناراحت هستم، اما چاره‌ای جز ماندن، تلاش کردن و ساختن کشور نداریم.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر