کد خبر: ۸۸۸۱
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۹

هشدار هواشناسی؛ بارش برف و باران در راه است

سرپرست اداره کل هواشناسی استان تهران با بیان اینکه وضعیت جوی تهران طی روز پنجشنبه (۲۶ آبان) ابری و همراه با بارش برف و باران خواهد بود، گفت: روز جمعه (۲۷ آبان) وضعیت جوی آرام و آفتابی پیش‌بینی می‌شود، اما بارش برف و کولاک در ارتفاعات دور از انتظار نیست.
هشدار هواشناسی؛ بارش برف و باران در راه است

مخاطب ۲۴- رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود سامانه بارشی به غرب کشور و احتمال وقوع مخاطراتی همچون سیل و بسته شدن مسیر برخی روستا‌ها خبر داد.

هشدار هواشناسی؛ بارش برف و باران در راه است
در پی هشدار هواشناسی مبنی بر ورود سامانه بارشی جدید به کشور، صادق ضیاییان در گفتگو با ایسنا، درباره شدت این بارش‌ها گفت: این سامانه بارشی که امروز (۲۵ آبان) وارد کشور می‌شود، ابتدا استان‌های غربی همچون کردستان، کرمانشاه، لرستان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری و استان همدان را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
وی ادامه داد: این سامانه بارشی روز پنجشنبه (۲۶ آبان) گسترش می‌یابد و جنوب استان آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، خوزستان، چهار محال و بختیاری، کهکیلویه و بویراحمد و غرب استان اصفهان و استان‌های همدان، مرکزی، تهران، البرز و قزوین نیز شاهد بارندگی خواهند بود.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا نکته مهم این است که طی روز پنجشنبه در چهار محال و بختیاری، لرستان، خوزستان، کهگیلویه و بویر احمد همچنین در منتها الیه غربی استان اصفهان بارندگی شدید و سنگین پیش‌بینی می‌شود که می‌تواند مخاطره آمیز باشد.

وی درباره بارندگی در ارتفاعات گفت: این بارش‌ها در ارتفاعات استان‌های نام برده و حتی شهر‌های سردسیر به‌صورت برف و حجم آن در ارتفاعات بیش از ۸۰ سانتیمتر خواهد بود.

ضیاییان با توجه به شدت و میزان بارندگی‌ها تاکید کرد: کوهنوردان به هیچ‌وجه نباید به ارتفاعات استان‌هایی همچون خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد و لرستان صعود داشته باشند.

وی افزود: در این وضعیت جوی امکان بسته شدن مسیر روستا‌ها به‌ویژه در مناطق سردسیر به دلیل بارش برف نیز وجود دارد و گردنه‌ها بسیار خطرناک خواهند بود. در چنین شرایطی هم راهداری باید تمهیدات زمستانه لازم را بیندیشد و هم مردم از سفر به‌خصوص به گردنه‌های برفگیر پرهیز کنند.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در ادامه اظهار کرد: در استان‌های کهگیلویه و بویر احمد، چهارمحال و بختیاری، خوزستان و لرستان احتمال وقوع سیل پیش‌بینی می‌شود.

وی درباره وضعیت بارش‌ها طی روز جمعه (۲۷ آبان) گفت: این بارش‌ها طی روز جمعه در جنوب غرب کشور کاهش می‌یابد، ولی همچنان استان‌هایی همچون فارس، بوشهر، کهگیلویه و بویر احمد، چهار محال و بختیاری و خوزستان شاهد بارش باران خواهند بود همچنین بارش‌های پراکنده در یزد، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و خراسان شمالی رخ خواهد داد و تنها استان خراسان رضوی بارش شدیدی تجربه خواهد کرد.

مازیار غلامی - سرپرست اداره کل هواشناسی استان تهران- نیز با توجه به ورود سامانه بارشی به کشور اظهار کرد: امروز (۲۵ آبان) آسمانی کمی ابری با افزایش ابر به‌ویژه در عصر و شب و وزش باد، بارش برف در ارتفاعات بالادست و بارش باران در ارتفاعات پایین‌دست استان تهران پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: وجود مه در این شرایط جوی در نواحی کوهستانی مورد انتظار است که می‌تواند برای کوهنوردان چالش‌های بسیاری به همراه داشته باشد.

سرپرست اداره کل هواشناسی استان تهران با بیان اینکه وضعیت جوی تهران طی روز پنجشنبه (۲۶ آبان) ابری و همراه با بارش برف و باران خواهد بود، گفت: روز جمعه (۲۷ آبان) وضعیت جوی آرام و آفتابی پیش‌بینی می‌شود، اما بارش برف و کولاک در ارتفاعات دور از انتظار نیست.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پیروزی تلخ برای تیم ملی امید! پیروزی تلخ برای تیم ملی امید!
برد ارزشمند تیم امید مقابل بحرین با مصدومیت شدید آریا شفیع‌دوست تلخ شد؛ اتفاقی که نگرانی بزرگی برای کادر فنی تیم امید و سپاهان ایجاد کرده است.
جشنوارهء دانشجویی فیلم نهال ۲۱ چیست؟ جشنوارهء دانشجویی فیلم نهال ۲۱ چیست؟
جشنوارهٔ فیلم کوتاه نهال جشنواره‌ای دانشجویی و مختص فیلم کوتاه است که هرساله توسط دانشجویان رشتهٔ سینمای دانشگاه هنر ایران تحت نظر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر برگزار می‌شود. این جشنواره میزبان فیلم‌های کوتاه دانشجویان، از تمام رشته‌های دانشگاهی کشور است. از اهداف این جشنواره که از سال ۱۳۸۲ آغاز به کارکرده، ایجاد فضایی مناسب برای ارائهٔ آثار کمتر دیده شده و توجه به دغدغه‌ها و سلیقه‌های گوناگون دانشجویان است.
اثرگذاری سینمای مستند و تجربی چگونه و چطور؟ اثرگذاری سینمای مستند و تجربی چگونه و چطور؟
اثر گذاری سینمای مستند و بازتاب معنای اجتماعی و تاثر مخاطب که نتیجه‌اش افزایش آگاهی اجتماعی‌ست به علاوه گذار از انواع و سبک‌ها تا تولد و زایشِ روش‌های ضد ساختار در سینمای تجربی که خود بدل به بدنهء ساختار آینده می‌شود.
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
نشست نخست‌وزیران سازمان شانگهای با حضور ایران نشست نخست‌وزیران سازمان شانگهای با حضور ایران
بیست‌وچهارمین نشست شورای نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای امروز (سه‌شنبه ۲۷ آبان) با حضور محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهوری اسلامی ایران در مسکو آغاز به کار کرد.
ایران‌خودرو نرخ جدید محصولات خود را اعلام کرد ایران‌خودرو نرخ جدید محصولات خود را اعلام کرد
قیمت جدید محصولات ایران‌خودرو برای امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ منتشر شد. جدول شامل نرخ بازار و نمایندگی خودرو‌ها به تومان است.
تب برفکی به انسان منتقل می‌شود؟ تب برفکی به انسان منتقل می‌شود؟
رئیس اداره بیماری‌های زئونوز وزارت بهداشت تأکید کرد تب برفکی بیماری زئونوز نیست و محصولات دام‌های آلوده هرگز وارد چرخه غذایی نمی‌شوند.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر