کد خبر: ۸۸۵۸
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۹

دیدار و نشست های صمیمی مدیرعامل بیمه میهن با مدیران و کارکنان ستادی

مدیرعامل بیمه میهن در نخستین روزهای فعالیت خود به منظور آشنایی بیشتر با کارکنان و شناخت چالش ها و ظرفیت های مجموعه، بازیابی مسائل‌ و ارائه‌ راه‌کارهای مناسب‌، در نشست هایی با معاونت ها، مدیران و کارکنان این بخش ها که به تفکیک حوزه ها برگزار شد؛ حضور پیدا کرد و از نزدیک با ایشان به گفتگو پرداخت و در جریان فرایند کار، مسائل، ظرفیت ها و چالش‌های پیش‌روی آنها قرار گرفت.
دیدار و نشست های صمیمی مدیرعامل بیمه میهن با مدیران و کارکنان ستادی

مخاطب ۲۴- به نقل از بیمه میهن؛ در این نشست‌ها ابتدا هر یک کارکنان به معرفی، ذکر سابقه و محل خدمت خود پرداختند و مسائل و چالش‌های موجود و ظرفیت‌های حوزه متبوع را بیان کردند و سپس معاونان فنی؛ مالی، اقتصادی و توسعه سرمایه انسانی و مدیران مجموعه در قالب پاورپوینت به ارائه گزارشِ آمار و عملکرد حوزه متبوع، بیان چالش‌ها و راه‌های برون رفت از آن پرداختند و مدیرعامل ضمن بر شمردن دیدگاه‌های خود در ارتباط با هر یک از موضوعات مطرح شده، نقطه نظرات راهگشای خود را در هر زمینه بیان داشت.

دیدار و نشست های صمیمی مدیرعامل بیمه میهن با مدیران و کارکنان ستادی
سیدهادی شیخ الاسلامی در این نشست­های تعاملی علاوه بر آشنایی کامل با افراد و ساختار معاونت­ها در لایه­های سازمانی و فرآیند‌های عملیاتی و اجرایی و ظرفیت‌های موجود، پس از استماع صحبت­ها و مطالبات همکاران حاضر، ضمن تبیین و تشریح وضعیت موجود شرکت و سیاست­ها و برنامه­های دوره جدید مدیریتی، نقطه نظرات خود را به تفکیک هر حوزه بیان داشت.
مدیرعامل بیمه میهن با اشاره به اینکه مشکلات بیمه میهن محصول ۱۳ سال گذشته است و نیازمند برنامه ریزی برای حل آن‌ها هستیم، یکی از مسائل مهم این شرکت را طی این سال‌ها نبود فرایند و اشکالات زیرساختی عنوان کرد و بر اصلاح فرایند‌ها و ایجاد زیرساخت‌های لازم تأکید کرد و این‌ها را از اولویت­های کاری شرکت برشمرد.
شیخ الاسلامی از سوی دیگر خودباوری و امید در کارکنان را نقطه آغاز تحول و از مؤلفه­های مهم در پیشبرد امور شرکت عنوان کرد و گفت دستیابی به راه‌حل‌های مناسب جهت تحقق اهداف سازمانی و حل چالش‌های پیش روی آن با اهتمام و مشارکت آحاد کارکنان و ایده و خرد جمعی در چارچوب ضوابط و مقررات دست یافتنی است.
شیخ الاسلامی همچنین اصل انسجام و هم افزایی و رفتار سازمانی، نظم و انضباط کاری، لزوم اتحاد و تعامل و ارتباط دوستانه بین کارکنان و حس با هم بودن، ارتباطات درون سازمانی و ارتباط تنگاتنگ با حوزه‌های مختلف کاری، پرهیز از نگاه بخشی و جزیره‌ای و اهتمام کلیه ارکان مجموعه میهن برای تحقق اهداف شرکت را از دیگر اولویت‌های مجموعه در شرایط فعلی برشمرد و گفت دلسوزی و صداقت کاری، ایجاد اعتماد متقابل و حس مالکیت معنوی میان سازمان و کارکنان و بالعکس و احترام به افراد؛ نقش مهمی در بروز خلاقیت افراد و بالندگی سازمان دارد و امیدوارم همه با هم با همفکری و هم افزایی و همکاری و تلاش مضاعف بتوانیم با موفقیت از این دوران عبور کنیم و بیمه میهن را به سرمنزل مقصود برسانیم.
مدیرعامل بیمه میهن آسیب شناسی مجموعه با در نظر گرفتن کل اجزای آن، ایجاد زیرساخت‌های لازم در کلیه بخش‌ها بویژه بخش آی تی، اصلاح فرایندها، اصلاح ترکیب پورتفوی، مدیریت ریسک و نرخ دهی فنی در مناقصات، تعیین حدود اختیارات ستاد و شعب، کنترل و نظارت، مدیریت بازار، نگاه حمایتی از شبکه فروش، توسعه نیروی انسانی و حمایت‌های مادی و معنوی از کارکنان، مقوله آموزش در کلیه سطوح، طبقه بندی مشاغل و ارزشیابی کارکنان را از دیگر برنامه‌های خود اعلام کرد و گفت اجرای این برنامه‌ها به صورت گام بگام و هوشمند خواهد بود.
گفتنی است در این نشست‌ها همچنین به موضوعات رفاهی و معیشتی کارکنان نیز پرداخته شد و مدیرعامل با بیان سیاست‌ها و برنامه‌های کلی شرکت در این زمینه، از تمرکز بر امور رفاهی هدفمند در شرکت خبر داد و از طرح‌های پیشنهادی در این خصوص استقبال کرد.

برچسب ها: بیمه میهن
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر