کد خبر: ۸۸۴۴
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۱

رییس جدید شعبه اصفهان بیمه آرمان معارفه شد

مراسم تودیع و معارفه رییس جدید شعبه اصفهان بیمه آرمان برگزار شد.
رییس جدید شعبه اصفهان بیمه آرمان معارفه شد

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی بیمه آرمان؛ در بازدید انجام شده مورخ ۱۴۰۱/۰۸/۱۸ از شعبه اصفهان که با حضور مدیرعامل بیمه آرمان، رییس شعبه اصفهان، معاونین فنی بیمه‌های غیر زندگی، فنی بیمه‌های اشخاص و فروش و بازاریابی، مدیران واحد‌های درمان، نظارت و بازرسی و همچنین رئیس حوزه مدیرعامل همراه بود، مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید شعبه اصفهان برگزار شد.

رییس جدید شعبه اصفهان بیمه آرمان معارفه شد

گفتنی است در این مراسم عباس حبیبی به عنوان سرپرست جدید شعبه اصفهان معرفی شد و دکتر مجید قلی پور مدیرعامل بیمه آرمان از زحمات امیر سام بهرامی تقدیر و تشکر کرد.

 



در ادامه مدیرعامل بیمه آرمان با ارائه برنامه‌های جدید این شرکت در خصوص افزایش سرمایه، توانمند سازی شبکه فروش و همچنین تمرکز استراتژیک بر خرده فروشی تاکید کرد.

همچنین مجید حبیبی معاون فنی بیمه‌های غیر زندگی، تاکید بر تمرکز نمایندگان و شبکه فروش در موضوع خرده فروشی و فروش بیمه‌های زندگی در دستور کار خود قرار داد.

خاطرنشان می‌شود: در قالب این مراسم، مسعود همتی معاون فنی بیمه‌های اشخاص نیز به ارائه طرح‌های رفاهی به نمایندگان مانند بیمه تکمیلی درمان اشاره کرد.

در پایان هادی رییس الذاکرین سرپرست معاونت فروش و بازاریابی بیمه آرمان، به بررسی مشکلات و مسایل نمایندگان، جلسه پرسش و پاسخ با آنها، معرفی برنامه‌های شرکت بیمه آرمان در جشنواره‌های فروش و طرح رفاه، افزایش سطح عملکردی نمایندگان در آئین نامه حدود اختیارات پرداخت و در خاتمه نمایندگان، نظرات و ایده‌های مرتبط با حوزه فعالیت خود را نیز مطرح کردند.

آخرین اخبار
اخبار داغ
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
چند رسانه ای
انتخابات شوراها، فرصتی برای بازسازی سرمایه اجتماعی انتخابات شوراها، فرصتی برای بازسازی سرمایه اجتماعی
رئیس جبهه اصلاحات فارس انتخابات شوراها را فرصتی برای بازسازی سرمایه اجتماعی دانست و تأکید کرد: تنگ‌نظری در تأیید صلاحیت‌ها، بازی در زمین دشمن است.
۸ درصد بودجه سال ۱۴۰۴ استان گلستان تخصیص داده شده است ۸ درصد بودجه سال ۱۴۰۴ استان گلستان تخصیص داده شده است
استاندار گلستان در جلسه با حضور مشاور رئیس جمهور گفت: همه تحریم‌های ناجوانمردانه و محاصره اقتصادی باعث قفل شدن کشور شده است و تنها ۸ درصد بودجه سال ۱۴۰۴ استان گلستان تخصیص داده شده است.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر