کد خبر: ۸۸۴۰
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۳

ماجرای سرقت الماس ۱۰ قیراطی با شاه کلید

۴ باربر بازار که سناریوی سرقت از انباری‌ها و مغازه‌ها را طراحی و اجرا کرده بودند وقتی می‌خواستند الماس ۱۰ قیراطی را بفروشند از سوی پلیس دستگیر شدند. جزییات ماجرای سرقت الماس ۱۰ قیراطی را بخوانید.

مخاطب ۲۴- به نقل از ایران، ۱۶ آبان تاجر میانسالی با پلیس تماس گرفت و از سرقت مغازه‌اش در حوالی بازار خبر داد. او گفت: اینجا هم مغازه و هم دفتر کارم است. صبح که به محل کارم آمدم متوجه شدم که از مغازه سرقت شده و گاوصندوقم را هم با خود برده‌اند. داخل گاوصندوق یک الماس ۱۰ قیراطی تراش نخورده به مبلغ ۲ و نیم میلیارد تومان به همراه ۵۰ میلیون تومان پول نقد و ۷۰ برگه چک متعلق به مشتری‌ها بود. سارقان همچنین لپ‌تاپ و دو هزار جین لباس زنانه به مبلغ یک و نیم میلیارد تومان از انبار کنار مغازه ام، سرقت کرده‌اند.

ماجرای سرقت الماس ۱۰ قیراطی با شاه کلید
بدنبال این تماس، مأموران راهی محل شده و در بازرسی از محل مشخص شد که بیرون مغازه مجهز به دوربین‌های مداربسته بوده، اما سارقان دوربین‌ها را از کار انداخته‌اند. از طرفی مشخص شد عاملان این سرقت میلیاردی قفل در اول را با شاه کلید و قفل در دوم مغازه را با دیلم باز کرده‌اند.

در حالی که سارقان هیچ رد و سرنخی از خود به جا نگذاشته بودند و با تخریب دوربین‌ها هیچ تصویری از آن‌ها در دست نبود، صاحب مغازه اطلاعات جدیدی به پلیس داد و گفت: از آنجایی که داخل گاوصندوق الماس بود و می‌ترسیدم که نکند مغازه مورد سرقت قرار بگیرد، من یک دوربین مخفی داخل مغازه کار گذاشتم. دوربینی که سارقان از وجود آن بی‌خبر بودند و به همین دلیل آن را تخریب نکرده‌اند. دوربین تصاویر سارقان را از زمان ورود تا ترک مغازه به صورت کامل ضبط کرده است.

با سرنخی که مرد تاجر در اختیار مأموران قرار داد، آن‌ها به بازبینی فیلم دوربین مخفی پرداختند. تصاویر نشان می‌داد که چهار مرد نقاب‌دار نقشه سرقت را اجرا کرده و سوار بر خودرو از محل متواری شده‌اند.

فروش الماس
در حالی که تحقیقات برای شناسایی و دستگیری مردان نقاب‌دار ادامه داشت با این احتمال که سارقان قصد فروش الماس تراش نخورده را دارند، در شاخه‌ای از بررسی‌ها روی این موضوع متمرکز شدند.

 



بررسی‌ها ادامه داشت تا اینکه کارآگاهان چند روز قبل دریافتند چند نفر در خانه‌ای واقع در جنوب تهران قصد خرید و فروش یک الماس را دارند. با زیر نظر گرفتن خانه مرموز، معلوم شد افرادی که به آن خانه رفت و آمد دارند، خریداران الماس هستند.

با برملا شدن این موضوع، مأموران راهی خانه مورد نظر شده و ۴ مرد جوان را که ساکنان خانه بودند بازداشت کردند. در بازرسی از مخفیگاه آنان، وسایل سرقتی مغازه مرد تاجر و الماس کشف شد.

اعتراف به دومین سرقت
متهمان که راهی جز بیان حقیقت نداشتند، در بازجویی‌ها به سرقت مغازه مرد تاجر اعتراف کردند. یکی از آن‌ها گفت: بعد از سرقت، مقداری از لباس‌ها را فروختیم و می‌خواستیم الماس و مابقی لباس‌ها را هم بفروشیم که بازداشت شدیم.

گرچه متهمان مدعی بودند که فقط از مغازه پوشاک زنانه سرقت کرده‌اند، اما در بازرسی از گوشی تلفن همراه یکی از آنها، تصاویر چندین طاقه پارچه که روی آن‌ها شماره تلفن نوشته شده بود، مشاهده کردند. زمانی که تصاویر به سارقان نشان داده شد؛ آن‌ها مدعی شدند پارچه متعلق به خودشان بوده و بعد از مدتی هم آن‌ها را فروخته‌اند.

اما اظهارات آن‌ها برای مأموران قابل قبول نبود. مأموران با شماره تلفن همراهی که روی طاق پارچه نوشته شده بود تماس گرفته و بدین ترتیب راز دومین سرقت آن‌ها برملا شد.

صاحب تلفن همراه که مغازه پارچه فروشی داشت، در تحقیقات بیان کرد: مرداد امسال زمانی که به مغازه‌ام در نزدیکی بازار رفتم، متوجه شدم طاقه‌های پارچه‌ام به سرقت رفته است. ارزش طاقه‌های پارچه یک و نیم میلیارد تومان بود بلافاصله این سرقت را به پلیس گزارش کردم. تصاویر طاقه‌های پارچه به مرد مالباخته نشان داده شد و او پارچه‌هایش را شناسایی کرد. با مشخص شدن این موضوع و شناسایی دومین شاکی، سارقان جوان به دومین سرقت خود نیز اعتراف کردند.

یکی از آن‌ها گفت: هر چهار نفرمان در یکی از شهرستان‌های غربی کشور زندگی می‌کنیم و برای پیدا کردن کار به تهران آمدیم. در بازار مشغول باربری شدیم و از آنجایی که حقوق‌مان پایین بود تصمیم به سرقت گرفتیم. بواسطه کارمان؛ مغازه‌داران و انبار‌هایی را که اجناس باارزش در آن‌ها نگهداری می‌شد شناسایی کردیم. بعد هم شبانه وارد مغازه‌ها شده و با تخریب در ورودی و از بین بردن دوربین مداربسته نقشه سرقت را اجرا کردیم.

با اعتراف چهار متهم جوان، به دستور دادیار شعبه چهارم دادسرای ویژه سرقت، متهمان در اختیار اداره آگاهی قرار داده شدند و تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.

برچسب ها: پلیس الماس سارقان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
یونسکو در چهل‌وسومین کنفرانس سمرقند با اجماع کشور‌ها منشور کوروش بزرگ را نخستین سند مکتوب حقوق بشر جهان اعلام کرد؛ تصمیمی که جایگاه ایران را در میراث عدالت و آزادی پررنگ‌تر کرد.
گروسی: تنها مسیر حل پرونده هسته‌ای ایران دیپلماسی است گروسی: تنها مسیر حل پرونده هسته‌ای ایران دیپلماسی است
رافائل گروسی در گفت‌وگویی با فرانس۲۴ با تأکید بر ضرورت ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای با ایران گفت حملات اخیر آمریکا و اسرائیل روند دیپلماسی را مختل کرده و تنها گفت‌و‌گو می‌تواند راه‌حلی پایدار ایجاد کند.
«اردوبهشت» کلید می‌خورد؛ همکاری نخست بهداد و حقیقت‌دوست «اردوبهشت» کلید می‌خورد؛ همکاری نخست بهداد و حقیقت‌دوست
فیلم سینمایی «اردوبهشت» به کارگردانی محمد داودی، با بازی حامد بهداد و شهرام حقیقت‌دوست، از اواخر آبان در تهران مقابل دوربین می‌رود و برای حضور در جشنواره فجر آماده می‌شود.
تأیید نهایی تعرفه پلکانی واردات خودرو در مجلس تأیید نهایی تعرفه پلکانی واردات خودرو در مجلس
مجلس شورای اسلامی مصوبه دولت درباره تعرفه پلکانی واردات خودرو را بدون مغایرت تأیید کرد؛ اقدامی که وزارت صمت آن را گامی برای مهار قیمت‌ها و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان می‌داند.
قائم‌پناه: اولویت مردم معیشت است نه مسائل سیاسی قائم‌پناه: اولویت مردم معیشت است نه مسائل سیاسی
معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با تأکید بر اینکه مطالبات اصلی مردم معیشتی است، گفت دولت وظیفه دارد برای تأمین نیاز‌های ابتدایی شهروندان تلاش کند و نگاه مبتنی بر کارآمدی را در مدیریت استان‌ها گسترش دهد.
زاکانی: رونمایی از مجسمه والرین نماد شکست طمع‌ورزان زاکانی: رونمایی از مجسمه والرین نماد شکست طمع‌ورزان
شهردار تهران در مراسم رونمایی از مجسمه «زانو زدن والرین» گفت این نماد تاریخی پیام ایستادگی ایران در برابر طمع‌ورزان و دشمنانی است که در گذشته و امروز در پی ضربه زدن به کشور بوده‌اند.
از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی
مصدومیت اشرف حکیمی مقابل بایرن مونیخ بهانه‌ای شد تا در مخاطب۲۴ نگاهی به بدترین مصدومیت‌های تاریخ فوتبال ایران و جهان داشته باشیم.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر