کد خبر: ۸۸۳۹
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۳

شرایط ترمیم نمرات امتحانات نهایی برای داوطلبان کنکور

شرایط ترمیم نمرات امتحانات نهایی از سوی وزارت آموزش و پرورش اعلام شد.
شرایط ترمیم نمرات امتحانات نهایی برای داوطلبان کنکور

نحوه ایجاد سابقه تحصیلی کنکور، محاسبه نمره کل و ترمیم نمرات دروس نهایی دوره دوم متوسطه اعلام شد.

شرایط ترمیم نمرات امتحانات نهایی برای داوطلبان کنکور

مخاطب ۲۴- به نقل از تسنیم؛ در اجرای سیاست‌ها و ضوابط ساماندهی سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و به منظور ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمرات دروس نهایی، شورای عالی آموزش و پرورش مقرر کرد:
۱. به متقاضیان ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمرات دروس نهایی اعم از دارندگان مدرک پایان تحصیلات دوره متوسطه، دانش آموزان شاخه‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش و دانش آموزان شاخه نظری داوطلب شرکت در گروه آزمایشی غیر متناظر با رشته تحصیلی خود، اجازه داده می‌شود مطابق جدول دروس امتحان نهایی دوره دوم متوسطه صرفاً یک بار برای ایجاد سابقه و یک بار برای ترمیم نمره با پرداخت هزینه در دروس مورد نظر خود ثبت نام و در امتحان مربوط شرکت کنند.

تبصره ۱. به متقاضیانی که قبل از ابلاغ این مصوبه از فرصت ترمیم استفاده کرده‌اند، اجازه داده می‌شود یک بار دیگر نمرات امتحانات نهایی دروس مورد نظر خود را ترمیم کنند.

 



تبصره ۲. نمرات ایجاد سابقه و ترمیم صرفاً به عنوان سابقه تحصیلی اعتبار خواهد داشت و در کارنامه تحصیلی داوطلبان منظور نمی‌شود.

۲. نمره کل سابقه تحصیلی توسط وزارت آموزش و پرورش محاسبه و ضمن اطلاع رسانی به ذینفعان برای پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی در اختیار مراجع مربوطه قرار می‌گیرد.

۳. با ابلاغ این مصوبه ضوابط و مقررات مغایر با آن لغو می‌شود.

۴. شیوه نامه اجرای مصوبه حداکثر ظرف مدت یک ماه توسط وزارت آموزش و پرورش تهیه و با امضای وزیر ابلاغ خواهد شد.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
برگزیده
فردا پنجشنبه ۳۰ بهمن یکم ماه رمضان است فردا پنجشنبه ۳۰ بهمن یکم ماه رمضان است
ستاد استهلال دفتر رهبر انقلاب: هلال ماه رمضان رؤیت شد، فردا پنج‌شنبه ۳۰ بهمن، اول ماه مبارک رمضان است
سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد
نمایندگان مجلس در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه ۲۷ بهمن ماه) مجلس و در جریان بررسی ردیف ۱ الزامات مصارف لایحه بودجه ۱۴۰۵ مربوط به حقوق و مزایای کلیه دستگاه، مصوباتی داشتند.
تغییر ساعت کاری مدارس در ماه مبارک رمضان تغییر ساعت کاری مدارس در ماه مبارک رمضان
سخنگوی آموزش‌وپرورش گفت: تاکنون هیچ تصمیمی از سوی دولت درباره تغییر ساعت مدارس در ماه رمضان اعلام نشده است.