کد خبر: ۸۸۰۴
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۲

سرپرست جدید معاون امور ارزی و بین الملل بانک ملی ایران معرفی شد

با حضور دکتر محمدرضا فرزین مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره، هیات عامل و دیگر مسئولان ارشد بانک ملی ایران، علی رضا گچ پز زاده به عنوان سرپرست جدید معاون امور ارزی و بین الملل بانک ملی ایران معرفی شد.
سرپرست جدید معاون امور ارزی و بین الملل بانک ملی ایران معرفی شد

مخاطب ۲۴- به نقل از بانک ملی ایران؛ روابط عمومی بانک ملی ایران، در این مراسم دکتر محمدرضا فرزین با اهدا لوح ضمن تقدیر و تشکر از خدمات ارزشمند محسن امین زارع عضو هیات عامل و معاون پیشین امور ارزی و بین الملل این بانک افزود: با توجه به نگاه جدید در حوزه ارزی و بین الملل بانک نیاز است تا دانش و نیرو‌های مسلط، جوان و جدیدی به این حوزه تزریق شوند تا با شتاب بیشتری شاهد تحقق اهداف و راهبرد‌های جدید بانک در این حوزه باشیم.

سرپرست جدید معاون امور ارزی و بین الملل بانک ملی ایران معرفی شد
وی در ادامه با اشاره به این که شعب و بانک‌های خارج کشور باید محل جذب منابع و سرمایه گذاری ارزی جدید باشند، گفت: با وجود گستردگی نهاد‌های مالی و تعدد شعب مختلف ارزی بانک ملی ایران در خارج کشور منابع جدید ارزی باید برای سرمایه گذاری و تامین مالی در کشور جذب شوند.
مدیرعامل بانک ملی ایران با بیان این که مبدا و مقصد تجارت کشور طی ماه‌های اخیر گسترده شده است، گفت:سرعت بخشی به فعالیت‌های ارزی بانک در راستای توسعه تجارت خارجی کشور امری لازم و ضروری است.
وی در این مراسم به ارائه خدمات بانک ملی ایران در حوزه ارزی اشاره کرد و گفت: بانک ملی ایران با وجود منابع و شبکه قوی ارزی در خارج کشور می‌تواند خدمات چشمگیر و قابل توجهی در جهت نقل و انتقال ارز بنگاه‌های اقتصادی و تامین مالی ارزی طرح‌های ملی ارائه دهد.
دکتر فرزین در بخش دیگری از سخنانش با بیان این که از ابتدای امسال تاکنون دستاورد‌های مطلوب و مهمی در حوزه ارزی به دست آوردیم اظهارداشت: استفاده و بکارگیری از نیرو‌های جدید، جوان و خوش فکر در جهت ارتقاء سطح عملکرد و فعالیت‌های امور ارزی و بین الملل بانک موثر است.
وی در ادامه با بیان این که امسال بانک ملی ایران سهم عمده و قابل توجهی در پرداخت ارز اربعین در شبکه بانکی داشت، یادآور شد: بی شک بخش امور ارزی بانک با حضور مدیریت جدید و همکاران پرتلاش با نگاه به جلو موجب نتایج ارزشمند در بانک خواهند شد.
عباس شفیعی رئیس هیات مدیره بانک ملی ایران در این مراسم افزود: امیدواریم سرپرست معاون جدید امور ارزی و بین الملل بانک با کمک اعضای هیات مدیره و مدیران ارشد بانک در موقعیت جدید با ارائه نقشه راه جدید منشأ خدمات مثبت باشند.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟ کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟
ادعایی شگفت‌انگیز بار دیگر دنیای باستان شناسی را به هم ریخته است. باستان‌شناسان از کشف بقایای یک کشتی باستانی در ترکیه خبر دادند که می‌تواند همان کشتی نوح باشد
راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت
مرگ ناگهانی فرامرز عزیزی، قهرمان پرورش‌اندام آسیا، جامعه ورزش را در شوک فرو برد؛ رویدادی تلخ که گفته می‌شود فشار‌های روحی اخیر نقشی جدی در آن داشته است.
ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی! ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی!
درخشش خیره‌کننده اورونوف برابر مصر هم شادی بزرگی برای پرسپولیس ساخت و هم نگرانی تازه‌ای ایجاد کرد؛ ستاره‌ای که حالا در مرکز توجه باشگاه‌های خارجی است.
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر