کد خبر: ۸۸۰۲
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۱

پیشنهاد بیمه‌ سرمد برای سومین کشور زلزله‌خیز جهان

شاید یکی از ضروری‌ترین بیمه‌ها برای سرزمینی که در برخی آمارها، سومین کشور زلزله‌خیز جهان است، بیمه آتش‌سوزی باشد.
پیشنهاد بیمه‌ سرمد برای سومین کشور زلزله‌خیز جهان

مخاطب ۲۴- به گزارش روابط عمومی بیمه سرمد؛ ایران یکی از زلزله‌خیزترین کشور‌های جهان است و حتی در برخی آمارها، جایگاه سوم را در میان زلزله‌خیزترین کشور‌ها دارد. آمار سایت استاتیستا، از زلزله‌های ۱۰۰ سال اخیر در دنیا، نشان می‌دهد که ایران در در کنار کشور‌های چین، اندونزی و ژاپن از زلزله‌خیزترین کشور‌های دنیا است.

پیشنهاد بیمه‌ سرمد برای سومین کشور زلزله‌خیز جهان

بررسی موقعیت جغرافیایی زلزله‌ها در ایران نیز نشان می‌دهد که اکثر نقاط ایران از گزند زلزله در امان نیستند و تقریبا تمامی نقاط ایران در معرض وقوع زلزله هستند.

بیمه آتش‌سوزی بر خلاف اسمش، پوشش‌های متنوعی مانند سرقت، صاعقه و حتی زلزله را نیز دارد که می‌تواند یک پوشش کامل بیمه‌ای برای منازل مسکونی شهروندان و تکیه‌گاهی برای آنان در زمان وقوع خطراتی، چون زلزله، آتش‌سوزی، سرقت و ... باشد.

هموطنان می‌توانند از طریق شبکه نمایندگی بیمه سرمد در سراسر کشور، از خدمات بیمه آتش‌سوزی بیمه سرمد با پوشش زلزله و سرقت استفاده نمایند.

شما می‌توانید از طریق وب اپلیکیشن بیمه سرمد به آدرس webapp.sarmadins.ir و در بخش مراکز صدور، نزدیکترین نمایندگی‌های بیمه سرمد را جستجو و مسیریابی کنید و با مراجعه به نمایندگان سرمد در سراسر کشور این بیمه‌نامه را تهیه کنید.

برچسب ها: بیمه سرمد زلزله
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چک ۱ تریلیون دلاری برای ایلان ماسک چک ۱ تریلیون دلاری برای ایلان ماسک
سهامداران تسلا امروز درباره بسته حقوقی بی‌سابقه یک تریلیون دلاری برای ایلان ماسک رأی‌گیری می‌کنند؛ پرداختی وابسته به عملکرد که هدف آن حفظ اوست.
برنامه مسابقات امروز ۱۶ آبان + پخش زنده برنامه مسابقات امروز ۱۶ آبان + پخش زنده
از لیگ برتر کشتی و فوتبال ایران تا بسکتبال یورولیگ، زمان و شبکه‌های پخش زنده مسابقات ۱۶ آبان مشخص شد.
صادرات زعفران ایران در بحران صادرات زعفران ایران در بحران
نایب رئیس شورای ملی زعفران اعلام کرد قاچاق ماهانه حدود ۱۰ تن زعفران و محدودیت صادرات رسمی باعث نوسان قیمت و از دست رفتن مشتریان بین‌المللی شده است.
تمایل تهران برای پیوستن به پیمان دفاعی اسلام‌آباد-ریاض تمایل تهران برای پیوستن به پیمان دفاعی اسلام‌آباد-ریاض
رئیس مجلس ایران اعلام کرد تهران برای پیوستن به پیمان دفاعی میان پاکستان و عربستان ابراز تمایل کرده و پیشنهاد تشکیل ارتش مشترک کشور‌های عضو سازمان همکاری اسلامی را مطرح کرد.
قزاقستان به پیمان ابراهیم می‌پیوندد قزاقستان به پیمان ابراهیم می‌پیوندد
دولت قزاقستان پیوستن به پیمان ابراهیم را «طبیعی و منطقی» خواند، اما خبرگزاری فرانسه این اقدام را بیشتر یک حرکت نمادین در روابط با اسرائیل دانست.
لغو تحریم‌های شورای امنیت علیه الجولانی لغو تحریم‌های شورای امنیت علیه الجولانی
شورای امنیت با ۱۴ رأی مثبت قطعنامه پیشنهادی آمریکا را تصویب کرد و تحریم‌ها علیه احمدالشرع معروف به الجولانی و انس خطاب، وزیر کشور سوریه، را لغو نمود.
ترمینال فرودگاه امام بازسازی و به‌روزآوری می‌شود ترمینال فرودگاه امام بازسازی و به‌روزآوری می‌شود
سرپرست شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) اعلام کرد طراحی مجدد و بازآفرینی ترمینال یک برای ارتقای کیفیت خدمات مسافری در دستور کار قرار گرفته است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر