کد خبر: ۸۸۰
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۸

صادق زیباکلام: مخالفت تندروها نشانه موفقیت دولت روحانی است

استاد دانشگاه تهران با اشاره به اینکه نباید مخالفت تندروها با دولت روحانی را دست کم گرفت، این مخالفت ها را به فال نیک گرفت و گفت: این رویه ها، هرچند غیرملی است، اما علامت خوبی است و نشان می دهد دولت روحانی موفق بوده است.
سایت تدابیر؛ صادق زیباکلام که در همایشی به مناسبت 24 خرداد، پیروزی روحانی در انتخابات ریاست جمهوری و به دعوت ستاد مردمی روحانی، در شهرستان دیلم استان بوشهر سخن می گفت، خاطرنشان کرد: همان طور که شاهد بودیم، در سه سال گذشته مخالفان دولت روحانی بیشترین مخالفت های خود را با برجام نشان داده اند، به این دلیل که اصلی ترین نقطه قوت و مهم ترین دستاورد دولت روحانی در سه سال گذشته، برجام یا توافق هسته ای میان ایران و 1+5 بوده است، به همین دلیل است که تندروها بیشترین تلاش های خود را علیه مذاکرات هسته ای، توافق ژنو، توافق لوزان و نهایتا برجام متمرکز کرده اند.

وی اضافه کرد: هرچند کاستی هایی در اجرای برجام، به ویژه از سوی طرف امریکایی ها دیده می شود، اما باید دید این کاستی ها چقدر تعمدی است و چه اندازه حاصل شرایط و سابقه تاریخی وضعیت ایران بوده است.

زیباکلام با یادآوری اینکه همه تحریم هایی که تاکنون علیه ایران وضع شده بود، مربوط به فعالیت های هسته ای ایران نبود، گفت: مذاکرات هسته ای تنها قرار بود تحریم های هسته ای را از پیش پای ملت و دولت ایران بردارد، اما تحریم های دیگر، مستقل از اینکه عادلانه و درست بوده است یا نه، مهم این است که به مساله و مذاکرات هسته ای ربطی نداشته است.

این استاد دانشگاه با اشاره به تحریم هایی که غرب به بهانه نقض حقوق بشر علیه ایران وضع کرده است، خطاب به تندروها پرسید: چرا به گونه ای وانمود می کنید که این تحریم ها مربوط به مساله هسته ای بوده است؟ تحریم هایی که به خاطر آنچه غربی ها حمایت ایران از تروریسم می نامند، وضع شده، هرچند ظالمانه بوده، اما ربطی به مساله و مذاکرات هسته ای ندارد.

وی افزود: کسانی که منظما روی طبل مخالفت با غرب و امریکا یا روی از بین بردن این کشور و آن کشور می کوبند و شعار می دهند، آیا فکر نمی کنند که در حقیقت در زمین تندروهای غربی بازی می کنند؟ آیا فکر نمی کنند که وقتی شعار می دهند این کشور و ان کشور باید نابود شوند، خوراک تبلیغاتی برای مخالفان جمهوری اسلامی ا یران در امریکا و غرب تدارک می بینند؟

زیباکلام در بخش دیگری از سخنان خود ابراز کرد: متاسفانه جریان تندروی کشور به جای این که منافع و مصالح ملی را در نظر بگیرد، با زیرپا گذاشتن اصول، حاضر است منافع و مصالح ملی لطمعه بببیند، اما به دولت یازدهم لطمه وارد کنند و این امر، نه در امریکا و انگلستان و نه در هیچ کشور دیگری سابقه ندارد که به خاطر منافع و مصالح خطی و جناحی، گروه و حزبی و جریانی، به مصالح ملی و کشور صدمه بزنند، به خاطر اینکه به شخصیت و رقیب سیاسی خود لطمه وارد کنند.

منبع: سایت عصر ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید
افسردگی در میانسالی مشکلی شایع و قابل درمان است و این افراد باید بدانند که تنها نیستند و لازم نیست در سکوت و تنهایی رنج بکشند.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
آلزایمر را با این گیاه درمان کنید! آلزایمر را با این گیاه درمان کنید!
پژوهش‌های محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی بیوفیزیک دانشگاه تهران نشان می‌دهد عصاره گیاهان وج و بادرنجبویه می‌تواند به درمان آلزایمر کمک کند.
توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر
یک متخصص طب ایرانی با تأکید بر اهمیت حفظ تعادل مزاجی، خواب کافی، تغذیه مناسب و کنترل حالات روحی، این موارد را از ارکان اصلی رانندگی ایمن دانست و توصیه‌هایی برای کاهش خطرات رانندگی ارائه کرد.
از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟ از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟
شاید تصور کنیم روغن زیتون مرغوب، همیشه ماندگار است و تاریخ انقضایش فقط یک عدد روی برچسب است. اما واقعیت این است که این طلای مایع هم مانند هر ماده طبیعی دیگری، در گذر زمان و تحت شرایط نگهداری نامناسب، کیفیت خود را از دست می‌دهد و فاسد می‌شود.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر