کد خبر: ۸۷۹۲
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۵

سهم بازار بانک سینا در حوزه ارزی و بین‌الملل افزایش می‌یابد

سرپرست بانک سینا در نخستین همایش تخصصی و آموزشی ارزی مدیران مناطق و روسای شعب ارزی، از برنامه این بانک برای توسعه فعالیت‌های ارزی خبر داد.
سهم بازار بانک سینا در حوزه ارزی و بین‌الملل افزایش می‌یابد

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی بانک سینا؛ غلامرضا فتحعلی با تاکید بر ضرورت افزایش درآمد‌های غیرمشاع در حوزه بین‌الملل، گفت: طبق برنامه‌های پیش‌بینی شده، حضور بانک در حوزه معاملات ارزی، تسهیل عملیات ارزی و بهبود روابط تجاری و توسعه شعب ارزی به ویژه در استان‌ها پررنگ‌تر خواهد شد.

سهم بازار بانک سینا در حوزه ارزی و بین‌الملل افزایش می‌یابد
وی تصریح کرد: یکی از مهمترین برنامه‌ها و رویکرد‌های بانک سینا در سند راهبردی کسب و کار، بهینه‌سازی عملیات بانکی و افزایش درآمد‌های کارمزدی است که امیدواریم با ایجاد ۱۲ واحد ارزی در شش مدیریت منطقه «غرب» و «شرق» تهران، «هرمزگان و بوشهر»، «البرز، زنجان و قزوین»، «جنوب شرق کشور» و «مازندران»، شاهد توسعه سهم بازار بانک در حوزه ارزی و دستیابی به اهداف مدنظر باشیم.
فتحعلی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت مدیریت ریسک در بخش‌های مختلف فعالیت‌های ارزی، اظهار داشت: افزایش کنترل‌های داخلی در حوزه فعالیت‌های ارزی بانک سینا با هدف مدیریت ریسک و همچنین بازتعریف ساختار و جایگاه امور بین‌الملل بر اساس برنامه کسب و کار راهبردی جدید بانک، امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.
مشاور مدیرعامل بانک سینا نیز در این همایش با اشاره به اهمیت کسب درآمد‌های غیرمشاع برای بانک‌ها به عنوان امری سازنده و باارزش افزود: برای تحقق اهداف تعیین شده در حوزه ارزی و رسیدن به چشم‌انداز ترسیم‌شده در خصوص سهم درآمد‌های کارمزدی، نیازمند تلاش، جدیت و مساعی همکاران و همچنین همراهی و همیاری مدیران مناطق در این خصوص هستیم.
صادق کفشدار طوسی، افزود: مدیران مناطق به عنوان مدیران اصلی در استان‌ها باید با تلاش برای تغییر و پیشرفت، برای تحقق اهداف بانک در حوزه فعالیت‌های ارزی حرکت رو به جلو داشته باشند.
وی همچنین با تاکید بر لزوم بازاریابی‌های هوشمند و هدفمند همکاران در شعب ارزی، افزود: برای پرواز و رسیدن به موفقیت، به دو بال تجربه و تخصص نیاز داریم که در این مسیر آموزش‌های کاربردی و توانمندسازی نیروها، برای ارتقاء سطح عملکرد فعالیت‌ها و تعاملات ارزی در دستور کار قرار گرفته است.
مدیر امور بین‌الملل بانک سینا نیز در این همایش با تبیین اهداف و سیاست‌های حوزه امور بین الملل بانک، گفت: تبدیل مشتریان بالقوه به بالفعل در بهبود کسب و کار بانک امری ضروری است که در این زمینه با بهره‌گیری از ظرفیت و پتانسیل شرکت‌های تحت پوشش بنیاد مستضعفان سهم بازار بانک در حوزه ارزی افزایش می‌یابد.
امیر محمداصفهانی در ادامه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت عملکرد حوزه بین‌الملل بانک سینا در بازه زمانی هفت ماهه نخست سال، گفت: در بخش کارمزد خرید و فروش ارز در دوره مذکور بانک سینا رشد ۱۰۶ درصدی را نسبت به دوره مشابه سال قبل تجربه کرده است.
گفتنی است در این همایش دو روزه کارگاه‌های آموزشی در بخش‌های مختلف معاملات ارزی، حسابداری ارزی، اعتبارات اسنادی ارزی، ضمانت نامه‌های ارزی و... برگزار شد.

برچسب ها: بانک سینا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر