کد خبر: ۸۷۸۹
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۴

تفاهم نامه همکاری بین بانک سپه و صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک منعقد شد

بانک سپه و صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک وابسته به وزارت صمت در راستای گسترش تعاملات دوجانبه و حمایت از صنایع کوچک تفاهم نامه همکاری منعقد کردند.
تفاهم نامه همکاری بین بانک سپه و صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک منعقد شد

در راستای حمایت از صنایع کوچک تفاهم نامه همکاری بین بانک سپه و صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک منعقد شد.

تفاهم نامه همکاری بین بانک سپه و صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک منعقد شد

مخاطب ۲۴- به نقل از بانک سپه؛ بانک سپه و صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک وابسته به وزارت صمت در راستای گسترش تعاملات دوجانبه و حمایت از صنایع کوچک تفاهم نامه همکاری منعقد کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه، دکتر آیت اله ابراهیمی، مدیر عامل بانک سپه در مراسم انعقاد این تفاهم نامه، اقدامات صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک را کلیدی و راهبردی عنوان کرد و ابراز داشت: مشاغل و صنایع کوچک و خرد عمدتاً با مشکل تامین مالی مواجه هستند و مسئله اصلی آن‌ها در واقع بحث تضمین و ضمانت نامه‌های بانکی است که انعقاد چنین تفاهم نامه‌هایی کمک بزرگی در راستای اشتغال پایدار و مرتفع شدن بخشی از مشکلات اقتصادی کشور بشمار می‌رود.

 

دکتر ابراهیمی، بانک سپه را به عنوان یک بانک مردم دار توصیف کرد و گفت: بانک سپه در حال حاضر بیش از ۵۰ میلیون مشتری دارد که قسمت اعظم آن را صنایع کوچک تشکیل می‌دهد، بنا بر این گسترش مناسبات با صندوق ضمانت سرمایه گذاری کوچک می‌تواند بسیاری از مشکلات صنایع کوچک را تسهیل کند.

مدیر عامل بانک سپه با بیان اینکه تاکنون همکاری‌های مناسبی با صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک داشته ایم، ابراز امیدواری کرد: پس از این نیز با تعمیق مناسبات و افزایش تعاملات، در مسیر مرتفع شدن مشکلات اقتصادی کشور و مردم میهن عزیزمان گام برخواهیم داشت.

در ادامه، محمد حسین مقیسه مدیرعامل و عضو هیئت مدیره صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک، ضمن قدردانی از مدیر عامل و مجموعه مدیران بانک سپه، اظهار داشت: انعقاد تفاهم نامه همکاری با بانک سپه و گسترش مناسبات دو جانبه در شرایط موجود کشور می‌تواند باعث توسعه بخش تولید و اشتغال در جامعه گردد.

مقیسه افزود: هم افزایی صندوق ضمانت سرمایه گذاری کوچک به عنوان بخشی از وزارت صنعت، معدن و تجارت با بانک سپه که دارای امکانات و منابع گسترده‌ای در سراسر کشور است، می‌تواند در تامین مالی پروژه‌های مشترک، اتفاقات سازنده‌ای را رقم بزند و به عنوان الگو و مدلی برای سایر دستگاه‌ها مطرح شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: نگاه صندوق ضمانت سرمایه گذاری کوچک نسبت به صنایع، انتفاعی نیست، لذا امیدواریم با از استفاده از ظرفیت بانک بزرگ سپه بتوانیم برای بخشی از صنایع کوچک و صنعتگران کشور مثمر ثمر واقع شویم.

برچسب ها: بانک سپه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت
نخست‌وزیر لوکزامبورگ اعلام کرد کشورش دولت فلسطین را به رسمیت می‌شناسد و هدف این اقدام را حمایت از روند دیپلماسی برای پایان مناقشه خاورمیانه دانست.
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر