کد خبر: ۸۷۸۳
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۳

درخشش «روابط عمومی بانک کارآفرین» در جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی

روابط عمومی بانک کارآفرین در هفدهمین جشنواره ملی روابط عمومی‌های سراسر کشور؛ در سطح ملی و در بخش انتشارات اصلی (چاپی) در دو بخش ویژه‌نامه و صفحه‌آرایی نشریه داخلی بانک «پیام کارآفرین» رتبه اول، خبر رتبه دوم مصاحبه و مقاله رتبه سوم را کسب کرد. همچنین وب‌سایت بانک کارآفرین در بخش رسانه‌های دیجیتالی موفق به کسب رتبه سوم شد و جایزه ملی خلاقیت نیز به روابط عمومی بانک کارآفرین اعطاء شد.
درخشش «روابط عمومی بانک کارآفرین» در جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی بانک کارآفرین؛ این جشنواره، با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان روابط عمومی‌های سراسر کشور در مرکز همایش‌های سازمان محیط‌زیست برگزار شد و از روابط عمومی‌های برتر کشور تجلیل به عمل آمد.

درخشش «روابط عمومی بانک کارآفرین» در جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی

آثار برگزیده بر اساس فعالیت‌های انتشاراتی روابط عمومی بانک‌ها در بازه زمانی سال ۱۴۰۰و ۱۴۰۱ و در سه بخش ملی، تهران و استانی برگزیده شدند. بر اساس مقررات اعمالی همه روابط عمومی‌ها در بخش‌های دولتی و خصوصی مجاز به شرکت در این جشنواره بودند.

شایان‌ذکر است، این جشنواره با همت انجمن متخصصان روابط عمومی و با حضور روابط عمومی‌های سراسر کشور و ازجمله وزارتخانه‌ها، بانک‌ها، سازمان‌ها و شرکت‌های خصوصی و دولتی در یازده بخش شامل رسانه‌های دیداری و شنیداری (فیلم‌های مستند، تیزر، کلیپ، انیمیشن، موشن‌گرافیک)، ادبیات (مستندسازی، داستان‌سرایی)، تحلیل محتوا (تحلیل محتوای رسانه‌های درون و برون‌سازمانی)، برنامه انتشاراتی (کتاب، نشریه داخلی، بروشور، ویژه‌نامه)، هنر‌های تجسمی، بصری (پوستر، اینفوگرافی، عکس، کاریکاتور)، رسانه‌های دیجیتالی (وب‌سایت، مولتی‌مدیا، شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی)، تبلیغات در دو سطح ملی و استانی برگزار شد.

بر اساس این گزارش ازجمله اهداف این جشنواره، آشنایی با اصول و استاندارد‌های نشر الکترونیک و مکتوب در روابط عمومی‌ها و ارائه آثار و تجارب موفق، توسعه و ارتقای سطح توانمندی‌ها و مهارت‌های مدیران و کارشناسان روابط عمومی در حوزه فعالیت‌های انتشاراتی، فرهنگ‌سازی مناسب و تکریم و معرفی نخبگان و الگو‌های برتر در حوزه انتشارات است.
تبیین نقش تکنولوژی‌های نوین ارتباطی و آموزشی در فرآیند نشر، دست‌یابی به راه‌کار‌های مناسب برای اعتلا و ارتقای نشر الکترونیک و مکتوب در روابط عمومی‌ها، ایجاد فضای رقابتی سالم و شورونشاط علمی و تعامل بین متخصصان و کارشناسان این عرصه، فراهم شدن بستر مناسب جهت عرضه آثار شاخص و تحرک بخشیدن به فعالیت‌های انتشاراتی به لحاظ کیفی و کمی ازجمله اهداف دیگر این جشنواره است که همه‌ساله و به‌صورت منظم و پیاپی برگزار می‌شود.
شایان‌ذکر است در هفدهمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی، بیش از ۲هزار اثر ارسالی به جشنواره توسط داوران مورد ارزیابی قرار گرفت.

برچسب ها: بانک کارآفرین
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وزیر ارشاد: هیچ استانی حق اعمال سلیقه در مجوز کنسرت‌ها را ندارد وزیر ارشاد: هیچ استانی حق اعمال سلیقه در مجوز کنسرت‌ها را ندارد
وزیر ارشاد گفت: توصیه به استان‌ها برای مجوز کنسرت‌ها مبتنی بر سند ملی موسیقی و صیانت از آن است و هیچ حوزه‌ای حق اعمال سلیقه درباره مجوز‌ها را ندارد.
استقلال تهران خواهان جذب کارلوس کی روش شد! استقلال تهران خواهان جذب کارلوس کی روش شد!
یک رسانه عراقی در خبری مدعی شد که فدراسیون فوتبال این کشور با باشگاه استقلال تهران در حال رقابت برای جذب کارلوس کی روش هستند.
واکنش روسیه به تهدید نظامی ترامپ علیه ایران واکنش روسیه به تهدید نظامی ترامپ علیه ایران
معاون وزیر خارجه روسیه در اظهاراتی با اشاره به لفاظی‌های رئیس جمهور ایالات متحده در خصوص حمله احتمالی به ایران تاکید کرد: ما تهدید‌ها و اولتیماتوم‌های دونالد ترامپ علیه ایران را محکوم می‌کنیم.
رکورد تاریخی توزیع بنزین در کشور ثبت شد رکورد تاریخی توزیع بنزین در کشور ثبت شد
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: طی ۱۵ روز گذشته دو رکورد تاریخی بنزینی در کشور ثبت شده است.
مازیار لرستانی در کنار مادرش مازیار لرستانی در کنار مادرش
عکس خانوادگی مازیار لرستانی
دختران نوجوان افسرده‌تر هستند یا پسران؟ دختران نوجوان افسرده‌تر هستند یا پسران؟
پژوهشگران به‌تازگی دریافتند چرا دختران نوجوان بیشتر از پسران نوجوان به افسردگی مبتلا می‌شوند؛ این کشف به آنها کمک می‌کند به نوجوانانی که در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند کمک کنند.
روز سیزده بدر ورود به این مکان‌ها ممنوع! روز سیزده بدر ورود به این مکان‌ها ممنوع!
توصیه‌های اورژانس: در روز سیزده بدر از نشستن در کنار صخره‌ها، پرتگاه‌ها و دره‌ها خودداری کنید / برخی افراد ممکن است با گزش پشه‌ها یا دیگر حشرات دچار شوک حساسیتی شوند؛ علائم این شوک شامل سرد شدن و تعریق شدید، رنگ‌پریدگی پوست، افت فشار خون و افزایش ضربان قلب است / در این شرایط، فوراً با اورژانس تماس بگیرید و تا رسیدن تیم پزشکی، آنتی‌هیستامین مصرف کنید
برگزیده
دستورالعمل اجرایی پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزند به شبکه بانکی ابلاغ شد دستورالعمل اجرایی پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزند به شبکه بانکی ابلاغ شد
بانک مرکزی دستورالعمل اجرایی پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزند در سال ۱۴۰۴ را به شبکه بانکی ابلاغ کرد.
تغییرات نرخ سود بین‌بانکی تغییرات نرخ سود بین‌بانکی
میانگین وزنی نرخ بهره بین بانکی در هفته‌ای که گذشت نسبت به هفته قبل‌تر (۲۹ اسفندماه ۱۴۰۳) از ۲۳.۹۵ درصد به ۲۳.۹۶ درصد در هفته منتهی به پنچشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۴ رسید
خودروی فضایی چینی به تهران رسید خودروی فضایی چینی به تهران رسید
پس از مدت‌ها که خبر‌هایی از حضور اوتار در ایران مطرح می‌شد، سرانجام خودروی فضایی چین با نام اوتار ۱۱ با بی‌ام اسپیس به ایران آمد.
صفحه خبر بالای تصاویر