کد خبر: ۸۷۸۳
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۳

درخشش «روابط عمومی بانک کارآفرین» در جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی

روابط عمومی بانک کارآفرین در هفدهمین جشنواره ملی روابط عمومی‌های سراسر کشور؛ در سطح ملی و در بخش انتشارات اصلی (چاپی) در دو بخش ویژه‌نامه و صفحه‌آرایی نشریه داخلی بانک «پیام کارآفرین» رتبه اول، خبر رتبه دوم مصاحبه و مقاله رتبه سوم را کسب کرد. همچنین وب‌سایت بانک کارآفرین در بخش رسانه‌های دیجیتالی موفق به کسب رتبه سوم شد و جایزه ملی خلاقیت نیز به روابط عمومی بانک کارآفرین اعطاء شد.
درخشش «روابط عمومی بانک کارآفرین» در جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی بانک کارآفرین؛ این جشنواره، با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان روابط عمومی‌های سراسر کشور در مرکز همایش‌های سازمان محیط‌زیست برگزار شد و از روابط عمومی‌های برتر کشور تجلیل به عمل آمد.

درخشش «روابط عمومی بانک کارآفرین» در جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی

آثار برگزیده بر اساس فعالیت‌های انتشاراتی روابط عمومی بانک‌ها در بازه زمانی سال ۱۴۰۰و ۱۴۰۱ و در سه بخش ملی، تهران و استانی برگزیده شدند. بر اساس مقررات اعمالی همه روابط عمومی‌ها در بخش‌های دولتی و خصوصی مجاز به شرکت در این جشنواره بودند.

شایان‌ذکر است، این جشنواره با همت انجمن متخصصان روابط عمومی و با حضور روابط عمومی‌های سراسر کشور و ازجمله وزارتخانه‌ها، بانک‌ها، سازمان‌ها و شرکت‌های خصوصی و دولتی در یازده بخش شامل رسانه‌های دیداری و شنیداری (فیلم‌های مستند، تیزر، کلیپ، انیمیشن، موشن‌گرافیک)، ادبیات (مستندسازی، داستان‌سرایی)، تحلیل محتوا (تحلیل محتوای رسانه‌های درون و برون‌سازمانی)، برنامه انتشاراتی (کتاب، نشریه داخلی، بروشور، ویژه‌نامه)، هنر‌های تجسمی، بصری (پوستر، اینفوگرافی، عکس، کاریکاتور)، رسانه‌های دیجیتالی (وب‌سایت، مولتی‌مدیا، شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی)، تبلیغات در دو سطح ملی و استانی برگزار شد.

بر اساس این گزارش ازجمله اهداف این جشنواره، آشنایی با اصول و استاندارد‌های نشر الکترونیک و مکتوب در روابط عمومی‌ها و ارائه آثار و تجارب موفق، توسعه و ارتقای سطح توانمندی‌ها و مهارت‌های مدیران و کارشناسان روابط عمومی در حوزه فعالیت‌های انتشاراتی، فرهنگ‌سازی مناسب و تکریم و معرفی نخبگان و الگو‌های برتر در حوزه انتشارات است.
تبیین نقش تکنولوژی‌های نوین ارتباطی و آموزشی در فرآیند نشر، دست‌یابی به راه‌کار‌های مناسب برای اعتلا و ارتقای نشر الکترونیک و مکتوب در روابط عمومی‌ها، ایجاد فضای رقابتی سالم و شورونشاط علمی و تعامل بین متخصصان و کارشناسان این عرصه، فراهم شدن بستر مناسب جهت عرضه آثار شاخص و تحرک بخشیدن به فعالیت‌های انتشاراتی به لحاظ کیفی و کمی ازجمله اهداف دیگر این جشنواره است که همه‌ساله و به‌صورت منظم و پیاپی برگزار می‌شود.
شایان‌ذکر است در هفدهمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی، بیش از ۲هزار اثر ارسالی به جشنواره توسط داوران مورد ارزیابی قرار گرفت.

برچسب ها: بانک کارآفرین
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه
«مسعود پزشکیان» روز پنجشنبه در نشست خبری مشترک با قاسم‌ ژومارت توکایف با بیان اینکه ایران در چارچوب سیاست همسایگی اهمیت ویژه‌ای برای منطقه آسیای مرکزی قائل است، قزاقستان را «شریک مهم ایران در منطقه و همسایه مؤثر در حوزه دریای خزر» توصیف کرد
ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید
ونزوئلا توقیف یک نفتکش توسط آمریکا در سواحل خود را محکوم و آن را «دزدی دریایی بین‌المللی» خواند و ایالات متحده را به طراحی یک «برنامه عمدی» برای غارت منابع انرژی این کشور متهم کرد
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان
هواپیما در این فرود اضطراری با آسیب جدی مواجه شده است. مقام‌های محلی اعلام کردند که خلبان پیش از فرود، با نقص فنی در موتور روبه‌رو شده بود و به همین دلیل ناچار شد روی جاده بنشیند
نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی
نمایش «پیانیست» با خلق جهانی استعاری و بدن‌مند، تماشاگر را به فضایی می‌برد که در آن مرز میان انسان و میوه محو می‌شود و مفاهیم قدرت، آگاهی، فرسودگی و حقیقت در قالب شکل‌های تازه‌ای از زیست به صحنه درمی‌آیند. این اثر، نه صرفاً یک نمایش فانتزی، بلکه دستگاهی مفهومی است که از طریق دفرمه‌گی بدن‌ها و زبان، به ساختار‌های سلطه و میل در جهان انسانی طعنه می‌زند. کارگردان در این نمایش تلاش می‌کند اقتداری را که بی‌دلیل یا با دلیل مشکوک بر زندگی روزمره سایه انداخته، در قالب میوه‌هایی مجسم کند که در ظاهر شاداب‌اند، اما از درون گرفتار جبر‌های هستی‌شناسانه هستند.
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر