کد خبر: ۸۷۰۶
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۵

ستارگانی که به خاطر مصدومیت جام جهانی قطر را از دست دادند

در این مطلب به لیست بازیکنانی که بخاطر مصدومیت جام جهانی قطر را از دست دادند اشاره خواهیم کرد.
ستارگانی که به خاطر مصدومیت جام جهانی قطر را از دست دادند

به گزارش مخاطب ۲۴، کمتر از ۱۰ روز دیگر تا آغاز جام جهانی قطر زمان باقی است. جام جهانی میدانی است که هر فوتبالیستی در جهان آرزو دارد تا در آن حضور داشته باشد. با این حال همه بازیکنان شانس دعوت به اردوی تیم ملی کشورشان را به دست نمی‌آورند و در این بین بازیکنان مطرحی نیز هستند که به دلیل مصدومیت شانس ار گرفتن در ترکیب تیم ملی فوتبال کشورشان را از دست می‌دهند.

ستارگانی که به خاطر مصدومیت جام جهانی قطر را از دست دادند

کمتر از ۱۰ روز دیگر تا آغاز جام جهانی قطر ۲۰۲۲ زمان باقی است. در این مطلب لیست بازیکنانی را که بخاطر مصدومیت نتوانستند در تیم‌های ملی مختلف حضور داشته باشند برایتان گردآوری کرده ایم که در ادامه مشاهده خواهید کرد.

پل پوگبا: این هافبک فرانسوی در جام جهانی چهار سال پیش در روسیه حضور داشت، اما به دلیل مصدومیت طولانی مدت زانو جام جهانی ۲۰۲۲ قطر را از دست داد.

انگولو کانته: در سال ۲۰۱۸ در کنار پوگبا از جمله نفرات اصلی تیم ملی فرانسه بود، اما این بازیکن تیم باشگاه چلسی نیز به دلیل مصدومیت تحت عمل جراحی قرار گرفت و در قطر حضور نخواهد داشت.

دیوگو ژوتا: این مهاجم لیورپول یکی از بازیکنان کلیدی پرتغال به شمار می‌رود، اما جوتا نیز به دلیل مصدویمت شدید ساق پا که در بازی مقابل منچسترسیتی اتفاق افتاد باید ماه‌ها دور از میادین ورزشی باشد.

پدرو نتو: نتو مهاجم دیگر پرتغال است که پس از آسیب دیدگی رباط مچ پا در بازی تیمش ولورهمپتون مقابل وستهام این تورنمت بزرگ بین المللی را از دست داد.

جورجینهو واینالدوم: این هافبک هلندی که در باشگاه رم توپ می‌زند به دلیل شکستگی پا در اولین بازی خود در این تیم تا اوایل سال جدید به میادین باز نخواهد گشت و بدین ترتیب جام جهانی قطر ۲۰۲۲ را از دست داد.

گیلرمه آرانا: مدافع چپ برزیلی و برنده توپ طلای المپیک سال گذشته در توکیو که در انتظار آغاز جام جهانی قطر بود به دلیل آسیب دیدگی جدی زانو نیاز به جراحی مینیسک داخلی و استراحت دارد که برای مدت طولانی به دور از میادین خواهد بود.

مایک منیان: دروازه بان آث میلان پس از هوگو لوریس، دروازه بان دوم فرانسه بود که به دلیل مصدومیت ساق پا تا سال جدید دور از میادین خواهد بود.

مایلز رابینسون: این مدافع میانی ۲۵ ساله تیم ملی آمریکا و باشگاه آتلانتا یونایتد به دلیل پاره شدن تادون آشیل پا از میادین دور است و هنوز بازنگشته است.

پائولو دیبالا: این مهاجم آرژانتینی باشگاه رم پس از پارگی عضله ساق هنگام گرفتن پنالتی، با فیزیوتراپی‌های گسترده و سایر اقدامات درمانی به طور معجزه آسایی توانست به موقع خود را به جام جهانی ۲۰۲۲ قطر برساند و به تیم ملی آرژانتین دعوت شود.


تیمو ورنر: مهاجم آلمانی در آخرین بازی گروهی لیگ قهرمانان اروپا دچار مصدومیت مچ پا شد. معاینات انجام شده نشان می‌دهد رباط پای او اسیب دیده و او تا پایان سال ۲۰۲۲ باید از میادین فوتبال به دور باشد.

انتهای پیام/

اخبار داغ
ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران
یک مقام ارشد ترکیه به‌طور غیررسمی پیشنهاد کرده است که ترکیه ممکن است در میان گزینه‌های دیگر، انتقال اورانیوم غنی‌شده ایران به خاک ترکیه را مطرح کند.
نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات
تیمی فنی و تخصصی مشغول به‌روزرسانی و تکمیل نهایی فهرست جان‌باختگان ناآرامی‌های دی‌ماه هستند و نسخه کامل، یکپارچه و اصلاح‌شده، پس از رفع تمامی نکات فنی و اطمینان از صحت و یکپارچگی داده‌ها، در کوتاه‌ترین زمان ممکن به روز رسانی خواهد شد. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد در این انتشار، برخی ناهماهنگی‌های جزئی، فنی و آماری رخ داده است.
خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات
حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، به‌طور رسمی اعلام کرده است که مبلغ پایه عیدی سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است.
حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی
عزل مدیر شبکه افق، در پی پخش برنامه‌ای از شبکه افق با محتوای موهن نسبت به شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه، مدیر این شبکه به دلیل سهل‌انگاری و بی‌توجهی در مدیریت محتوای برنامه «خط‌خطی» عزل و پخش این برنامه متوقف شد.
لوگوی جدید BMW +عکس لوگوی جدید BMW +عکس
BMW بی‌سروصدا از لوگوی جدید خود رونمایی کرد
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
برگزیده
اعضای یوفا کناره گیری از جام جهانی را برسی میکنند اعضای یوفا کناره گیری از جام جهانی را برسی میکنند
مدیر اجرایی فوتبال آلمان به شدت علیه اقدامات اخیر دونالد ترامپ موضع‌گیری کرد.
فوری: اندونگ در راه پرسپولیس! فوری: اندونگ در راه پرسپولیس!
اخبار پررنگی حاکی از احتمال پیوستن اندونگ به تیم رقیب، یعنی پرسپولیس، شنیده می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر