کد خبر: ۸۶۵۸
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۹

خبر خوب در مورد درمان سرطان پستان

محققان خبرهای امیدوار کننده ای درباره درمان سرطان پستان می دهند. پژوهشگران مدرسه پزشکی دانشگاه واشنگتن در سیاتل از نتایج مثبت بالینی واکسنی خبر داده‌اند که می‌تواند در درمان انواع متفاوت سرطان موثر باشد.
خبر خوب در مورد درمان سرطان پستان

مخاطب ۲۴- به نقل از فرارو؛ نتایج مرحله‌ای از یک آزمایش بالینی نوید دهنده خبری امیدوارکننده برای مبتلایان به سرطان پستان است. پژوهشگران مدرسه پزشکی دانشگاه واشنگتن در سیاتل در مقاله‌ای که در ژورنال تخصصی انکولوژی (JAMA) منتشر شده از نتایج مثبت بالینی واکسنی خبر داده‌اند که می‌تواند در درمان انواع متفاوت سرطان موثر باشد.

درمان سرطان پستان

به گزارش یورونیوز، پروفسور ماری نورا دیسیس که این تحقیق زیر نظر او انجام گرفته با تاکید بر اینکه این نتایج، مقدماتی است می‌گوید یافته‌های جدید به اندازه‌ای امیدوارکننده هستند که آزمایش بالینی رندومی این واکسن در مقیاسی وسیع‌تر مد نظر است. فاز دوم آزمایش این واکسن آغاز شده است.
طی سال‌های گذشته روش غالب درمان سرطان پستان که تاثیر بالینی بهتری داشته، استفاده از شیوه درمانی «آنتی‌بادی مونوکلونال» با هدف بلوکه کردن فعالیت سلول‌های توموری و همچنین گیرنده (HER ۲) بود.

حدود یک سوم موارد ابتلا به سرطان سینه دچار تولید بیش از حد پروتئین موسوم به «گیرنده شماره ۲ فاکتور رشد اپیدرمی» هستند که میزان مصونیت در این بیماران را کاهش می‌دهد. سرطان‌های پستان با مشخصه (+HER ۲) تهاجمی‌تر هستند و امکان بازگشت بیماری بعد از درمان در آن‌ها بالاتر است.

هدف این واکسن «گیرنده شماره ۲ فاکتور رشد اپیدرمی» (HER ۲) و ایجاد مصونیت در برابر این نوع پروتئین است که در سطح سلول‌های بسیاری وجود دارد. تولید مازاد HER ۲ که در برخی موارد میزان آن می‌تواند به صد برابر میزان معمولی برسد و افزایش آن در نتیجه تکثیر یا آمپلیفیکاسیون ژنی می‌تواند به افزایش سریع مولکول‌های هدایت‌کننده رشد و بنابراین رشد تومور‌ها و پیشرفت سریع‌تر سرطان سینه بینجامد.

این یک واکسن مبتنی بر دی‌ان‌ای است که بر خلاف سایر واکسن‌ها با اتکا به ساختار دی‌ان‌ای و پروتئین‌هایی که بعد از تزریق ساخته می‌شوند، به جنگ سرطان می‌رود. این نوع واکسن خاصیت پیشگیری ندارد و مانع بروز سرطان در محل اولیه خود نمی‌شود.

 



واکسن مزبور که از نوع واکسن‌های تراپوتیک و درمانی است بعد از اینکه نتایج آزمایش‌ها از ماموگرافی و سونوگرافی گرفته تا بیوپسی و آم‌ارآی، ابتلای فرد به سرطان را تایید کردند به بیمار کمک می‌کند تا سیستم ایمنی بالاتری داشته باشد و آسان‌تر سلول‌های سرطانی را از بین ببرد.

فاز اول این آزمایش که حدود ۲۰ سال پیش آغاز شد ایمنی چشمگیری را روی ۶۶ بیماری که دچار (+HER ۲) حاد بودند، نشان داده است. در این فاز سه دُز مختلف آزمایش شده و هدف محققان در ایمنی بلندمدت واکسن عملی شده است. پژوهشگران همچنین بطور میانگین ۱۰ سال دیگر (از ۳ تا ۱۳ سال) شرکت‌کنندگان در این آزمایش را زیر نظر داشتند تا مطمئن شوند که این واکسن آسیبی به بافت‌های سالم بدن وارد نمی‌کند. رایج‌ترین عارضه ثانوی این واکسن چیزی شبیه واکسن کووید ۱۹ و محدود به قرمزی و تورم محل تزریق و یا تب و لرز یا علائمی شبیه به ابتلا به آنفلوانزا بوده است.

دیسیس با تاکید بر اینکه مطالعه موردی فاز دوم هم مثبت بوده است می‌گوید این نشانه بسیار مثبتی است که در صورت تایید نهایی آن، فاز سوم را بسرعت آغاز می‌کند. این متخصص آمریکایی سرطان می‌گوید امید زیادی دارم که خیلی به واکسنی که بتواند در درمان بیماران سرطان پستان موثر باشد، نزدیک شده باشیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می‌کند؟ اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می‌کند؟
رژیم صهیونیستی برای شناسایی و حمله به ساختمان‌ها از سامانه‌ای استفاده می‌کند که بر اساس احتمال پیشنهاد می‌دهد کدام ساختمان باید ویران شود.
همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵ همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵
تصویر تازه‌ای که اخیراً از جنگنده رادار گریز J-۳۵ چین منتشرشده، واضح‌ترین نمای فعلی ما از جنگنده نسل جدید دریابرد Shenyang J-۳۵ است، این تصویر بخشی از موج تازه‌ای از عکس‌هایی است که برخی از پیشرفته‌ترین هواگردهای نظامی چین را با جزئیات بی‌سابقه‌ای نشان می‌دهند
ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟ ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟
«در صورت وقوع جرم در چنین شرایطی، مجازات‌ها تا سه درجه تشدید و شامل حبس بیش از ۱۵ تا ۲۵ سال می‌شود. بر اساس مفاد این طرح، تمام مراحل رسیدگی به چنین جرمی خارج از نوبت و در شعب ویژه دادگاه انقلاب اسلامی انجام خواهد شد.»
روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید! روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید!
«مهدی غفاریان» امدادگری که در روز‌های پرالتهاب جنگ و در میدان نبرد با آوار‌های فراوان حملات رژیم صهیونیستی به واحد‌های مسکونی و خانه غیرنظامیان در شهر تهران حضور داشته، حضوری پرتلاش، اما با عشق و ایثار برای نجات هموطنانی که بی گناه زیر آوار نفرت و وحشی گری رژیمی غاصب گرفتار شده‌اند.
نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟ نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟
وزیر خارجه ایران تاکید کرد که اقدامات اخیر آمریکایی‌ها خیانت به ایران یا به عمان به عنوان واسطه مذاکرات، نبود بلکه به اصل دیپلماسی خیانت شد.
ترامپ می‌خواهد با ایران گفت‌و‌گو کند! ترامپ می‌خواهد با ایران گفت‌و‌گو کند!
ترامپ مدعی تلاش برای ارتباط با طرف ایرانی شد و گفت: اگر لازم باشد با طرف ایرانی دیدار کنم، این کار را خواهم کرد.
پیام ظریف به آمریکا پیام ظریف به آمریکا
در روز ۱۲ تیرماه ۱۳۶۷، ناو آمریکایی «وینسنس»، یک فروند هواپیمای مسافربری ‏ایران را در خلیج فارس هدف قرار داد و همه ۲۹۰ سرنشین آن را به شهادت رساند.
برگزیده
ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟ ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟
«در صورت وقوع جرم در چنین شرایطی، مجازات‌ها تا سه درجه تشدید و شامل حبس بیش از ۱۵ تا ۲۵ سال می‌شود. بر اساس مفاد این طرح، تمام مراحل رسیدگی به چنین جرمی خارج از نوبت و در شعب ویژه دادگاه انقلاب اسلامی انجام خواهد شد.»
روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید! روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید!
«مهدی غفاریان» امدادگری که در روز‌های پرالتهاب جنگ و در میدان نبرد با آوار‌های فراوان حملات رژیم صهیونیستی به واحد‌های مسکونی و خانه غیرنظامیان در شهر تهران حضور داشته، حضوری پرتلاش، اما با عشق و ایثار برای نجات هموطنانی که بی گناه زیر آوار نفرت و وحشی گری رژیمی غاصب گرفتار شده‌اند.
موشک سجیل جهان را شگفت زده کرد! موشک سجیل جهان را شگفت زده کرد!
کانال آمریکایی «New Horizon TV» در گزارشی به پرتاب موشک سجیل و شگفتانه‌هایی که نیرو‌های مسلح کشور برای رژیم اسرائیل دارد پرداخته است.
صفحه خبر بالای تصاویر