کد خبر: ۸۶۵
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۲

زیباکلام: اصلاح‌طلبان از روحانی حمایت می‌کنند

صادق زیباکلام می گوید اگرچه اصلاح‌طلبان ایرادات و در برخی مواقع انتقاداتی به روحانی دارند، اما همچنان مانند سال 92 از ایشان حمایت می‌کنند و کاستی‌ها را سعی می‌کنند درک کنند و می‌دانند که بیشترین کاستی‌ها مرتبط با زمانی است که ایشان دولت را تحویل گرفتند.
سايت تدابير، صادق زيبا کلام در خصوص آخرین وضعیت و فعالیت اصلاح‌طلبان برای انتخابات سال 96 گفت: برنامه خاصی را برای ریاست جمهوری شروع نکرده‌اند و در حال حاضر نامزد اصلی و اولیه اصلاح طلبان حسن روحانی است و اجماع برای دور دوم ریاست ایشان است.
وی ادامه داد: اگرچه اصلاح‌طلبان ایرادات و در برخی مواقع انتقاداتی به ایشان دارند، اما همچنان مانند سال 92 از روحانی حمایت می‌کنند و سعی می‌کنند کاستی‌ها را درک کنند و می‌دانند که بیشترین کاستی‌ها مرتبط با زمانی است که ایشان دولت را تحویل گرفتند.البته بخش دیگری از این کاستی‌ها بر می‌گردد به اینکه رئیس جمهور فاقد قدرت و اختیارات لازم برای پیاده کردن سیاست‌هایی که مردم به آن رای دادند، است.
زیباکلام با بیان اینکه بخشی از این مشکلات و کاستی‌ها به تحولات منطقه مرتبط است، خاطرنشان کرد: با در نظر گرفتن این سه عامل یعنی اختیارات محدود رئیس‌جمهور درایران، شرایطی که روحانی دولت را در 8 سال مدیریت اصولگرایان و مشکلاتی که در منطقه بوده و موضوع مسئله هسته‌ای که بر سر راه توافق بوده است با در نظر گرفتن این سه عامل، نمره ای که روحانی از اصلاح‌طلبان می‌گیرد نمره‌ی خوبی است.
 این فعال سیاسی با بیان اینکه اصلاح‌طلبان همچنان از روحانی حمایت می‌کنند، تصریح کرد: البته مباحثی نیز مطرح است، اگر اصولگرایان برای رسیدن به  پیروزی به سمت قاسم سلیمانی و محمود احمدی‌نژاد بروند آیا همچنان اصلاح‌طلبان از روحانی به عنوان نامزد اصلی حمایت می‌کنند یا خیر.
زیباکلام یادآور شد: اگر اصولگرایان سردار سلیمانی یا احمدی نژاد را به میدان انتخابات بفرستند آن وقت انتخابات دو قطبی شدیدی پیدا خواهد کرد؛ و در آن زمان است که شاید اصلاح‌طلبان به فکر بازنگری بیافتند.
 این تحلیلگر مسائل سیاسی افزود: در وضعیت فعلی اگر اتفاق خاصی رخ ندهد و نامزد اصولگرایان افرادی به غیر از این دو نفر باشند، مانند ولایتی، توکلی، قالیباف،جلیلی یا حداد و باهنر باشند ، در آن صورت آقای روحانی با دستان بسته هم می‌تواند به راحتی اصولگرایان را شکست دهد.اما اگر اصولگرایان به سراغ دو گزینه سلیمانی و احمدی‌نژاد بروند شرایط مقداری برای اصلاح طلبان تفاوت پیدا خواهد کرد.

منبع: سايت عصر ايران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد
به گفته سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در عملیات امروز یک فروند موشک بالستیک از نوع «ذوالفقار» به‌کار گرفته شد که به گفته منابع نظامی یمنی با موفقیت به هدف اصابت کرده است.
ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد
خبرگزاری «رویترز» به نقل از یک دیپلمات ارشد ایرانی از پاسخ منفی ایران به پیشنهادات مکتوب آمریکا خبر داده و مدعی شده است که این پیشنهادات «غیرقابل قبول» بوده و دربرگیرنده «منافع ایران» نیست.
زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین! زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین!
نیرو‌های امنیتی عربستان، ۳ شهروند این کشور را به اتهام تلاش برای انتقال ۱۰۸ زائر غیرمجاز به مکه و مخفی کردن آنها در مخازن خودرو‌های سنگین، دستگیر کردند.
ایمان خلیف مرد است ایمان خلیف مرد است
پس از جنجال‌های فراوان از قهرمانی بوکسور زن آفریقایی در المپیک پاریس، فدراسیون جهانی بوکس اطلاعات جدیدی از جنسیت این بوکسور منتشر کرد.
آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟ آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟
یک روزنامه آمریکایی مدعی شد رئیس جمهور آمریکا وضع هرگونه تحریم جدید علیه ایران را ممنوع کرده است.
تجارت ایران و مصر اوج می‌گیرد تجارت ایران و مصر اوج می‌گیرد
وزیر امور خارجه کشورمان در نشست خبری مشترک با همتای مصری خود گفت: طبق گفتگوی دوجانبه و توافق‌های صورت گرفته حجم تبادل تجاری ایران و مصر افزایش خواهد یافت.
۱۰ روز تا بزرگترین رویداد فوتبال ایران ۱۰ روز تا بزرگترین رویداد فوتبال ایران
با اتمام فصل فوتبال ایران، حالا وقت تجلیل از برترین‌ها رسیده است. بزرگداشتی در شأن یک سال تلاش بی‌وقفه تمام اهالی فوتبال ازجمله ستاره‌های مستطیل سبز.
برگزیده
خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد
به گفته سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در عملیات امروز یک فروند موشک بالستیک از نوع «ذوالفقار» به‌کار گرفته شد که به گفته منابع نظامی یمنی با موفقیت به هدف اصابت کرده است.
ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد
خبرگزاری «رویترز» به نقل از یک دیپلمات ارشد ایرانی از پاسخ منفی ایران به پیشنهادات مکتوب آمریکا خبر داده و مدعی شده است که این پیشنهادات «غیرقابل قبول» بوده و دربرگیرنده «منافع ایران» نیست.
رؤسای مجالس ایران و ونزوئلا دیدار کردند رؤسای مجالس ایران و ونزوئلا دیدار کردند
رئیس مجلس شورای اسلامی با رئیس مجلس نمایندگان ونزوئلا دیدار کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر