کد خبر: ۸۶۵
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۲

زیباکلام: اصلاح‌طلبان از روحانی حمایت می‌کنند

صادق زیباکلام می گوید اگرچه اصلاح‌طلبان ایرادات و در برخی مواقع انتقاداتی به روحانی دارند، اما همچنان مانند سال 92 از ایشان حمایت می‌کنند و کاستی‌ها را سعی می‌کنند درک کنند و می‌دانند که بیشترین کاستی‌ها مرتبط با زمانی است که ایشان دولت را تحویل گرفتند.
سايت تدابير، صادق زيبا کلام در خصوص آخرین وضعیت و فعالیت اصلاح‌طلبان برای انتخابات سال 96 گفت: برنامه خاصی را برای ریاست جمهوری شروع نکرده‌اند و در حال حاضر نامزد اصلی و اولیه اصلاح طلبان حسن روحانی است و اجماع برای دور دوم ریاست ایشان است.
وی ادامه داد: اگرچه اصلاح‌طلبان ایرادات و در برخی مواقع انتقاداتی به ایشان دارند، اما همچنان مانند سال 92 از روحانی حمایت می‌کنند و سعی می‌کنند کاستی‌ها را درک کنند و می‌دانند که بیشترین کاستی‌ها مرتبط با زمانی است که ایشان دولت را تحویل گرفتند.البته بخش دیگری از این کاستی‌ها بر می‌گردد به اینکه رئیس جمهور فاقد قدرت و اختیارات لازم برای پیاده کردن سیاست‌هایی که مردم به آن رای دادند، است.
زیباکلام با بیان اینکه بخشی از این مشکلات و کاستی‌ها به تحولات منطقه مرتبط است، خاطرنشان کرد: با در نظر گرفتن این سه عامل یعنی اختیارات محدود رئیس‌جمهور درایران، شرایطی که روحانی دولت را در 8 سال مدیریت اصولگرایان و مشکلاتی که در منطقه بوده و موضوع مسئله هسته‌ای که بر سر راه توافق بوده است با در نظر گرفتن این سه عامل، نمره ای که روحانی از اصلاح‌طلبان می‌گیرد نمره‌ی خوبی است.
 این فعال سیاسی با بیان اینکه اصلاح‌طلبان همچنان از روحانی حمایت می‌کنند، تصریح کرد: البته مباحثی نیز مطرح است، اگر اصولگرایان برای رسیدن به  پیروزی به سمت قاسم سلیمانی و محمود احمدی‌نژاد بروند آیا همچنان اصلاح‌طلبان از روحانی به عنوان نامزد اصلی حمایت می‌کنند یا خیر.
زیباکلام یادآور شد: اگر اصولگرایان سردار سلیمانی یا احمدی نژاد را به میدان انتخابات بفرستند آن وقت انتخابات دو قطبی شدیدی پیدا خواهد کرد؛ و در آن زمان است که شاید اصلاح‌طلبان به فکر بازنگری بیافتند.
 این تحلیلگر مسائل سیاسی افزود: در وضعیت فعلی اگر اتفاق خاصی رخ ندهد و نامزد اصولگرایان افرادی به غیر از این دو نفر باشند، مانند ولایتی، توکلی، قالیباف،جلیلی یا حداد و باهنر باشند ، در آن صورت آقای روحانی با دستان بسته هم می‌تواند به راحتی اصولگرایان را شکست دهد.اما اگر اصولگرایان به سراغ دو گزینه سلیمانی و احمدی‌نژاد بروند شرایط مقداری برای اصلاح طلبان تفاوت پیدا خواهد کرد.

منبع: سايت عصر ايران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید
افسردگی در میانسالی مشکلی شایع و قابل درمان است و این افراد باید بدانند که تنها نیستند و لازم نیست در سکوت و تنهایی رنج بکشند.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
آلزایمر را با این گیاه درمان کنید! آلزایمر را با این گیاه درمان کنید!
پژوهش‌های محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی بیوفیزیک دانشگاه تهران نشان می‌دهد عصاره گیاهان وج و بادرنجبویه می‌تواند به درمان آلزایمر کمک کند.
توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر
یک متخصص طب ایرانی با تأکید بر اهمیت حفظ تعادل مزاجی، خواب کافی، تغذیه مناسب و کنترل حالات روحی، این موارد را از ارکان اصلی رانندگی ایمن دانست و توصیه‌هایی برای کاهش خطرات رانندگی ارائه کرد.
از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟ از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟
شاید تصور کنیم روغن زیتون مرغوب، همیشه ماندگار است و تاریخ انقضایش فقط یک عدد روی برچسب است. اما واقعیت این است که این طلای مایع هم مانند هر ماده طبیعی دیگری، در گذر زمان و تحت شرایط نگهداری نامناسب، کیفیت خود را از دست می‌دهد و فاسد می‌شود.
برگزیده
یگان مستعربین، اسرائیل چطور بین فلسطینی‌ها نفوذ کرد؟ یگان مستعربین، اسرائیل چطور بین فلسطینی‌ها نفوذ کرد؟
حضور یگان مستعربین در میان جامعه فلسطینی، به دنبال افزایش بی‌اعتمادی و ترس در میان فلسطینی‌ها بوده است. زیرا آنها نمی‌دانند که چه کسی ممکن است عضو این یگان باشد.
اروپا به دنبال حفظ مکانیسم ماشه اروپا به دنبال حفظ مکانیسم ماشه
اگر توافق بدی صورت بگیرد که به معنای شکل گیری توافقی بر اساس منویات طرف امریکایی است، به معنای یکی از نقاط ضعف امضا کنندگان چنین توافقی در دولت آقای پزشکیان خواهد بود و زمینه را برای مقایسه این توافق بد، با همان ۲ متن توافق نشده گذشته فراهم می‌کند و بنابراین، یک توافق بد زمینه ساز چالش‌های درونی در ایران خواهد شد. مواضع سیاستمداران دو طرف مذاکره نشان می‌دهد بخش اعظم مخاطبین آن‌ها داخل کشور خودشان است.
مجوز حضور پوتین در مذاکرات ایران و آمریکا صادر شد مجوز حضور پوتین در مذاکرات ایران و آمریکا صادر شد
جزییات گفتگوی تلفنی ترامپ و پوتین: پوتین می‌تواند در مذاکرات مربوط به ایران شرکت کند
صفحه خبر بالای تصاویر