کد خبر: ۸۶۳۸
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۰

این کشور سومین اقتصاد جهان می‌شود

کشوری که گفته می شود سومین اقتصاد جهان خواهد شد. اقتصاددان ارشد آسیایی در شرکت مورگان استنلی معتقد است که هند تا سال ۲۰۲۷ به سومین اقتصاد بزرگ جهان تبدیل خواهد شد و تولید ناخالص داخلی آن از ۳.۴ تریلیون دلار فعلی طی ۱۰ سال به ۸.۵ تریلیون دلار می‌رسد.
این کشور سومین اقتصاد جهان می‌شود

مخاطب ۲۴- به نقل از ایسنا؛ پیش‌بینی می‌شود که ارزش بازار هند تا سال ۲۰۳۲ به ۱۱ تریلیون دلار افزایش یابد و جایگاه سومین اقتصاد بزرگ جهان را کسب کند.

هند سومین اقتصاد جهان می‌شود

به گفته این تحلیلگر، هند سالانه بیش از ۴۰۰ میلیارد دلار به تولید ناخالص داخلی خود اضافه خواهد کرد، مقیاسی که با آن از آمریکا و چین پیشی خواهد گرفت.

وی می‌گوید: امروز اقتصاد هند در جایی است که چین در سال ۲۰۰۷ بود یعنی شکافی ۱۵ ساله.

 

این اقتصاددان تاکید کرد که جمعیت سن کار هند همچنان در حال رشد و میانگین سنی امروز این کشور ۱۱ سال کمتر از چین است.

وی با اشاره به تفاوت‌های رشد بهره‌وری گفت: رشد تولید ناخالص داخلی واقعی هند در دهه آینده به‌طور متوسط ۶.۵ درصد خواهد بود در حالی که رشد چین به‌طور متوسط ۳.۶ درصد پیش‌بینی می‌شود. همچنین در حال حاضر دهلی نو تلاش‌های هماهنگی را برای افزایش هزینه‌های زیرساختی انجام می‌دهد.

اکونومیک نوشت، علاوه بر این، هند در زمینه زیرساخت‌های دیجیتال پیشرو است و رویکرد توسعه‌ای منحصربه‌فردی را اتخاذ می‌کند که می‌تواند در دنیای امروز مهم باشد.

برخلاف سایر اقتصاد‌هایی که شبکه‌های خصوصی در آن‌ها ریشه دوانده، هند در ساخت زیرساخت‌های دیجیتال عمومی بر پایه سیستم شناسایی دیجیتال منحصربه‌فرد ادهار (Aadhaar) در جهان پیشتاز است.

برچسب ها: هند اقتصاد پیشرفت
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.