کد خبر: ۸۶۳۸
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۰

این کشور سومین اقتصاد جهان می‌شود

کشوری که گفته می شود سومین اقتصاد جهان خواهد شد. اقتصاددان ارشد آسیایی در شرکت مورگان استنلی معتقد است که هند تا سال ۲۰۲۷ به سومین اقتصاد بزرگ جهان تبدیل خواهد شد و تولید ناخالص داخلی آن از ۳.۴ تریلیون دلار فعلی طی ۱۰ سال به ۸.۵ تریلیون دلار می‌رسد.
این کشور سومین اقتصاد جهان می‌شود

مخاطب ۲۴- به نقل از ایسنا؛ پیش‌بینی می‌شود که ارزش بازار هند تا سال ۲۰۳۲ به ۱۱ تریلیون دلار افزایش یابد و جایگاه سومین اقتصاد بزرگ جهان را کسب کند.

هند سومین اقتصاد جهان می‌شود

به گفته این تحلیلگر، هند سالانه بیش از ۴۰۰ میلیارد دلار به تولید ناخالص داخلی خود اضافه خواهد کرد، مقیاسی که با آن از آمریکا و چین پیشی خواهد گرفت.

وی می‌گوید: امروز اقتصاد هند در جایی است که چین در سال ۲۰۰۷ بود یعنی شکافی ۱۵ ساله.

 

این اقتصاددان تاکید کرد که جمعیت سن کار هند همچنان در حال رشد و میانگین سنی امروز این کشور ۱۱ سال کمتر از چین است.

وی با اشاره به تفاوت‌های رشد بهره‌وری گفت: رشد تولید ناخالص داخلی واقعی هند در دهه آینده به‌طور متوسط ۶.۵ درصد خواهد بود در حالی که رشد چین به‌طور متوسط ۳.۶ درصد پیش‌بینی می‌شود. همچنین در حال حاضر دهلی نو تلاش‌های هماهنگی را برای افزایش هزینه‌های زیرساختی انجام می‌دهد.

اکونومیک نوشت، علاوه بر این، هند در زمینه زیرساخت‌های دیجیتال پیشرو است و رویکرد توسعه‌ای منحصربه‌فردی را اتخاذ می‌کند که می‌تواند در دنیای امروز مهم باشد.

برخلاف سایر اقتصاد‌هایی که شبکه‌های خصوصی در آن‌ها ریشه دوانده، هند در ساخت زیرساخت‌های دیجیتال عمومی بر پایه سیستم شناسایی دیجیتال منحصربه‌فرد ادهار (Aadhaar) در جهان پیشتاز است.

برچسب ها: هند اقتصاد پیشرفت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان
پرونده «شیطان لویزان» که با ۹ شاکی و روایت‌های هولناکشان افکار عمومی را شوکه کرده، همچنان در پیچ‌وخم دادگاه‌ها گرفتار است
فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد
با کاهش اعتراضات خیابانی در نپال، قاضی پیشین و چهره برجسته سیاسی، سوشیلا کارکی، به عنوان نخست‌وزیر موقت این کشور منصوب شد.
شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت
تصاویر تازه از حضور ترامپ در سالگرد ۱۱ سپتامبر با نشانه‌هایی از افتادگی صورت، موجی از گمانه‌زنی‌ها درباره سکته مغزی جزئی او برانگیخت.
عراقچی راهی دوحه شد عراقچی راهی دوحه شد
وزیر خارجه ایران امروز برای حضور در نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی وارد دوحه شد.
حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد
دانشمندان ادعا می‌کنند میلیاردها سال پیش از پیدایش انسان، یک راکتور هسته‌ای در زمین وجود داشته که احتمالاً آغاز حیات بوده است. این ادعای جنجالی، نظریه‌های رایج در مورد آغاز حیات را به چالش می‌کشد.
اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم
با تشدید بحران غزه، ایرلند و هلند اعلام کردند در صورت حضور اسرائیل، از یوروویژن ۲۰۲۶ کناره‌گیری خواهند کرد و فشار بر اتحادیه اروپا افزایش یافته است.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر