کد خبر: ۸۶۲۹
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۹

آغاز عملیات اجرایی یکی از کامل‌ترین پروژه‌های پتروشیمی کشور در بانک کارآفرین

با هدف جلوگیری از خام‌فروشی منابع طبیعی و ایجاد اشتغال از طریق افزایش تولید ملی در صنایع پتروشیمی، عملیات اجرایی پروژه هیدروژن‌زدایی از پروپان پتروشیمی کوروش توسط گروه مالی بانک کارآفرین آغاز شد.
آغاز عملیات اجرایی یکی از کامل‌ترین پروژه‌های پتروشیمی کشور در بانک کارآفرین

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی بانک کارآفرین؛ پتروشیمی کوروش از شرکت‌های زیرمجموعه گروه مالی بانک کارآفرین است که با هدف تولید پروپلین و مشتقات پایین‌دستی، بعنوان یکی از کامل‌ترین طرح‌های پتروشیمی کشور تاسیس شده است.

آغاز عملیات اجرایی یکی از کامل‌ترین پروژه‌های پتروشیمی کشور در بانک کارآفرین
آغاز عملیات اجرایی این پروژه، طی مراسمی با حضور احمد بهاروندی مدیرعامل، محمدرضا خورسندی رئیس هیات‌مدیره، جعفر حقیقی مدیرعامل گروه مالی، سهراب صادقی معاون مدیرعامل در امور بانکی، رشدی بنام مدیرعامل پتروشیمی کوروش و جمعی از مدیران شرکت ملی صنایع پتروشیمی و سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، در ماهشهر به زمین زده شد، پیش‌بینی می‌شود پس از راه‌اندازی، به یکی از کامل‌ترین طرح‌های پتروشیمی در راستای تکمیل زنجیره ارزش پروپلین در ایران تبدیل شود.

طرح پتروشیمی کوروش شامل دو فاز اجرایی است که در فاز نخست، واحد هیدروژن زدایی از پروپان و ساختمان صنعتی و غیرصنعتی مورد نیاز احداث می‌شود و در فاز دوم نیز واحد‌های پایین‌دستی برای تکمیل زنجیره‌ی ارزش پروپیلن، از جمله زنجیره‌ی آکریلات‌ها به طرح اضافه خواهد شد.
پیش‌بینی می‌شود تولید این کارخانه پس از بهره‌برداری به سالانه ۱۵۰ هزار تن پروپیلن پلیمر گرید بر مبنای تامین سالانه ۱۸۵ هزار تن پروپان با خلوص ۹۶ درصد از پتروشیمی بندر امام به عنوان خوراک برسد. اجرای این پروژه به شکل EPCC به دو شرکت ایرانی «مهندسی انرشیمی» و «شرکت چینی بیجینگ اورثو تکنولوژی» و با قیمت مقطوع و رقم تقریبی ۱۸۰ میلیون یورو واگذار شده است و تامین مالی احداث آن نیز از محل آورده سهامداران و اخذ تسهیلات اختصاص داده شده از صندوق توسعه ملی انجام می‌شود.

 

کیان، مدیرعامل گروه صنعتی فاتح و عضو هیات‌مدیره شرکت مهندسی انرشیمی در مراسم افتتاح این پروژه ضمن ابراز خرسندی از همکاری با گروه مالی کارآفرین، اظهار امیدواری کرد پروژه طبق تقویم اعلام شده به مرحله بهره‌برداری برسد.
به گفته رشدی بنام، مدیرعامل پتروشیمی کوروش نیز قرار است پس از پایان پروژه مهندسی، به سرعت تجهیزات مورد نیاز خریداری و تحویل سایت شود. همچنین براساس تقویم بهره‌برداری در ماه ۳۸ ام پروژه، عملیات پیش راه‌اندازی انجام و پس از ۴۲ ماه نیز بهره‌برداری از پروژه آغاز خواهد شد.
از دیگر ویژگی‌های مهم پروژه باید به احداث آن در سایت دو منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی به عنوان یکی از کامل‌ترین مناطق ویژه اقتصادی حوزه پتروشیمی در ایران اشاره کرد؛ این سایت با قرار گرفتن در شمال غربی خلیج فارس و انتهای آبراهه خورموسی، دسترسی منحصر‌به‌فردی به کریدور‌های تاسیساتی جاده‌های پیرامونی و جاده‌های ترانزیت خط راه آهن سراسری و بندر صادراتی امام خمینی (ره) دارد.
ایجاد اشتغال و افزایش تولید ملی در کنار کمک به جلوگیری از خام‌فروشی منابع طبیعی و هدررفت سرمایه‌های ایران از جمله اهداف مهم این پروژه تعریف شده است؛ اهدافی که با حمایت قانون، مسیر هموارتری برای محقق شدن پیش روی خود می‌بیند؛ از جمله ماده ۱۶ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور که طبق آن، طرح‌های نیمه‌تمام شرکت‌های تابعه بانک‌ها و موسسات اعتباری از شمول اموال مازاد مستثنی شده‌اند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر