کد خبر: ۸۶۰۷
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۳

گزارش بورس امروز چهارشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۱

شاخص کل بورس سه شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۱ در نهایت با افزایش ۱۷۹۸۲ واحدی بر روی کانال یک میلیون و ۴۰۷ هزار و ۷۳۴ واحد آرام گرفت. گزارش بورس امروز چهارشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۱ را بخوانید.
گزارش بورس امروز چهارشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۱

مخاطب ۲۴- به نقل از نبض بورس؛ بورس امروز چهارشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۱ در حالی کار خود را آغاز خواهد کرد که شاخص کل بورس سه شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۱ در نهایت با افزایش ۱۷۹۸۲ واحدی بر روی کانال یک میلیون و ۴۰۷ هزار و ۷۳۴ واحد آرام گرفت.

بورس امروز چهارشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۱

خبر‌های مهم برای بورس امروز:

۱- در هفته منتهی به ۱۷ آبان، بانک مرکزی به درخواست ۸۶ درصد از ارزش تقاضای ۲۰ بانک و مؤسسه اعتباری برای توافق بازخرید و عرضه ذخایر، در نرخ ۲۱ درصدی پاسخ مثبت داد.
۲- افزایش سرمایه ۱۷ درصدی پدرخش از محل سود انباشته مورد تائید حسابرس قرار گرفت.
۳- مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو از صادرات ۳۵۰۰ دستگاه خودرو‌های تارا اتوماتیک و دستی، دنا، دناپلاس و دناپلاس توربوشارژ اتوماتیک به کشور آذربایجان طی یک سال آینده خبر داد.
۴- شرکت ایران دارو با نماد دیران بیان داشت نرخ فروش تعدادی از محصولات این شرکت به جهت پوشش هزینه‌های ناشی از افزایش قیمت مواد اولیه و براساس مجوزات سازمان غذا و داروافزایش یافته است
۵- نماد معاملاتی شرکت صنایع شیمیایی کیمیاگران امروز (شکام ۱) فردا چهارشنبه مجمع عمومی فوق‌العاده صاحبان سهام و عادی بطور فوق‌العاده صاحبان سهام برگزار می‌کند.
۶- مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت: میزان سود سهام عدالت سال ۱۴۰۰ حدود دو برابر سال گذشته است. بر این اساس در مرحله اول حدود ۵۰۰ هزار تومان برای هر مشمول تا اواخر پاییز واریز می‌شود.
۷- شرکت سرمایه گذاری گروه مالی سپهر صادرات زیرمجموعه بانک صادرات، تعداد ۲۰.۲۱۶.۴۲۳.۷۳۳ سهم معادل ۶۷.۳۸ درصد از سهام شرکت سرمایه گذاری گروه مالی سپهر صادرات (سهامی عام)، بطور عمده و نقد از طریق بازار اول فرابورس ایران عرضه خواهد کرد. تاریخ عرضه روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۱/۹/۱۶ تعیین شده است.
۸- حسابرس و بازرس قانونی ذوب آهن اصفهان افزایش سرمایه ۱۵ درصدی این شرکت از محل سود انباشته را تایید کرد.
۹- مدیرعامل شرکت ملی نفت: ظرفیت تولید نفت ایران در حال حاضر بیش از ۳.۸ میلیون بشکه در روز است که این ظرفیت تا پایان سال به ۴ میلیون بشکه در روز می‌رسد. صادرات نفت ایران نسبت به قبل، شرایط بهتری داشته و مشتریان جدیدی برای نفت ایران پیدا کرده ایم.
۱۰- از ابتدای سال تا نیمه آبان ۱۴۰۱، ۲۰۴ شرکت بورسی، ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از سود‌های رسوب کرده را به حساب ۲۱ میلیون سهامدار واریز کرده‌اند.

صف‌های خرید و فروش در پیش گشایش

تعداد نماد‌های در صف خرید: ۳۷ نماد | ارزش صف‌های خرید: ۴۱۱ میلیارد تومان

تعداد نماد‌های در صف فروش: ۳۶ نماد | ارزش صف‌های فروش: ۱۷۷ میلیارد تومان

گزارش بازار در نیمه دوم (ساعت ۱۰:۴۵ تا ۱۲:۳۰):

شاخص کل امروز ۱۸ آبان ۱۴۰۱
شاخص کل: یک میلیون و ۴۱۴ هزار و ۳۵۶ واحد | افزایش ۶۶۲۱ واحدی | معادل مثبت ۰.۴۷ درصد

شاخص کل قیمت وزنی-ارزشی: ۳۲۲ هزار و ۳۸۵ واحد | افزایش ۱۵۰۹ واحدی | معادل مثبت ۰.۴۷ درصد

شاخص کل هم وزن: ۳۹۷ هزار و ۵۶۸ واحد | افزایش ۱۳۶۸ واحدی | معادل مثبت ۰.۳۵ درصد

شاخص قیمت هم وزن: ۲۳۷ هزار و ۱۴۹ واحد | افزایش ۸۱۶ واحدی | معادل مثبت ۰.۳۵ درصد

شاخص آزاد شناور: یک میلیون و ۸۳۸ هزار و ۴۵۳ واحد | افزایش ۸۲۰۱ واحدی | معادل مثبت ۰.۴۵ درصد

شاخص بازار اول: یک میلیون و ۶۷ هزار و ۲۵۸ واحد | افزایش ۶۲۴۹ واحدی | معادل مثبت ۰.۵۹ درصد

شاخص بازار دوم: ۲ میلیون و ۷۵۰ هزار و ۴۱۸ واحد | افزایش ۸۹۹۷ واحدی | معادل مثبت ۰.۳۳ درصد

ارزش و حجم معاملات

تعداد معاملات: ۴۵۷ هزار و ۳۵۷ نوبت معاملاتی

ارزش معاملات: ۶۲ هزار و ۸۱ میلیارد ریال

حجم معاملات: ۱۱ میلیارد و ۴۲۱ میلیون برگه اوراق بهادار

نماد‌های تاثیرگذار

۷ نماد تاثیرگذار بر شاخص کل بورس: شتران، کچاد، پارسان، رمپنا، کگل، شبریز، شبندر.

صف‌های خرید و فروش

تعداد نماد‌های در صف خرید: ۸۱ نماد | ارزش صف‌های خرید: ۳۰۸ میلیارد تومان

برترین نماد‌ها در صف خرید: شتران، غبشهر، خبنیان.

تعداد نماد‌های در صف فروش: ۳۹ نماد | ارزش صف‌های فروش: ۵۴ میلیارد تومان

برترین نماد‌ها در صف فروش: انرژی ۱، وبرق، حبندر.

برترین عرضه و تقاضا

۳ نماد با برترین تقاضا در بورس: شتران، غبشهر، بالبر.

۳ نماد با برترین عرضه در بورس: انرژی ۱، وسگلستا، وساربیل.

بیشترین و کمترین قیمت

۳ نماد با بیشترین افزایش قیمت در بورس: شاراک، رمپنا، دکوثر.

۳ نماد با بیشترین کاهش قیمت در بورس: غدشت، غالبر، سیلام.

ورود و خروج پول حقیقی:

میزان خروج پول حقیقی: ۲۵۶ میلیارد تومان

۳ نماد با بیشترین ورود پول حقیقی: شتران، آریان، خگستر.

۳ نماد با بیشترین خروج پول حقیقی: شستا، خودرو، خساپا.

نقشه بازار امروز ۱۸ آبان ۱۴۰۱

گزارش بورس امروز چهارشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۱

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر