کد خبر: ۸۵۸۷
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۲

برنامه‌های پیش بینی شده برای گرامیداشت روز و هفته کیش اعلام شد

معاون گردشگری سازمان از برگزاری ۳۲ رویداد فرهنگی، هنری، تفریحی، خانوادگی و ورزشی از ۱۸ تا ۲۴ آبان خبر داد.
برنامه‌های پیش بینی شده برای گرامیداشت روز و هفته کیش اعلام شد

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش؛ مرتضی رمضانی گالشی معاون گردشگری سازمان با اشاره به برگزاری ۳۲ رویداد با رویکرد و محوریت گردشگری خانواده در هفته کیش افزود: با برنامه ریزی‌های انجام شده ۱۵ رویداد ورزشی، ۱۰ برنامه تفریحی- خانوادگی و ۷ برنامه فرهنگی و هنری برای اجرا در هفته کیش درنظر گرفته شده است.

برنامه‌های پیش بینی شده برای گرامیداشت روز و هفته کیش اعلام شد
وی از انجام مکاتباتی با سازمان هواپیمایی کشوری و چارتر کنندگان درخصوص افزایش پرواز‌ها خبر داد و تاکید کرد: برای سهولت سفر به کیش از طریق مسیر دریایی نیز رایزنی و برنامه ریزی لازم صورت پذیرفته است.
مرتضی رمضانی اظهار داشت: رویداد جزیره گنج با شعار "خاک کیش گنج در اختیار ما" با همکاری آموزش و پرورش کیش برگزار می‌شود تا اهمیت کیش و ظرفیت‌های کیش به صورت ملی و بین المللی نمایش داده شود.
معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش افزود: جشن هفته کیش در سه جایگاه، واقع در ساحل مرجان از ساعت ۱۶ تا ۱۸، اسکله تفریحی از ساعت ۱۹ تا ۲۱ و اسکله میر مهنا از ساعت ۲۱ تا ۲۳ در روز‌های ۱۸، ۱۹ و ۲۱ آبان برگزار می‌شود و فستیوال بازی و ورزش خانواده از ۱۷ تا ۲۳ آبان از ساعت ۱۶ و سی دقیقه درپارک مینا اجرا می‌شود.
رمضانی مراسم تجلیل از مدال آوران در ساعت ۱۰ در سالن جلسات سازمان منطقه آزاد کیش و همایش پاکسازی ساحل و دریا در ساعت ۱۵ در اسکله تفریحی را از برنامه‌های روز ۱۸ آبان عنوان کرد و از اجرای گروه‌های موسیقی آیینی و کارناوال شادی در فرودگاه، بازار‌ها و سواحل در طول هفته کیش خبرداد­ و اظهار داشت: گردشگران در ۱۹ آبان می­توانند در تور طبیعت گردی­کیش که از ساعت ۱۴ تا ۱۹ برگزارمی شود حضور یافته و با جاذبه‌های طبیعی کیش بیشتر آشنا شوند و در همین روز در همایش شناوران پاراسل و فلای برد تفریحی که از ساعت ۱۵ در اسکله تفریحی اجرا می‌شود؛ حضور به هم رسانند.
وی با اشاره به روز کیش در ۲۰ آبان و برگزاری مراسم گرامیداشت این روز در مرکز همایش‌های بین المللی کیش از ساعت ۱۹ تا ۲۲ و برگزاری کارناوال خودرویی، موتوری توسط مجموعه تفریحی سافاری کیش در ساعت ۲۲ و پیاده روی خانوادگی از ساعت ۱۷ از مبدا هتل داریوش به اسکله تفریحی گفت: برگزاری گرامیداشت روز و هفته کیش و ثبت خاطرات ماندگار برای گردشگران مستلزم مشارکت بخش خصوصی است که این مهم صورت گرفته است.
معاون گردشگری سازمان، مسابقه دوچرخه سواری کراس کانتری برای آقایان و خانم‌ها به ترتیب از ساعت ۱۳ و ۱۵ از مبدا مجموعه برفی پنگوئن، مسابقات ماهیگیری در ساحل شرکت آب و برق ماهتاب کیش از ساعت ۱۶ تا ۱۸ و مسابقه مجسمه ساحلی از ساعت ۱۸ در ساحل پارک ماهیگیر و کارگاه مادر و کودک مداد رنگی ویژه کودکان ۳ تا ۴ سال از ساعت ۱۱ تا ۱۳ در فرهنگسرای سنایی را از دیگر برنامه‌های روز کیش در ۲۰ آبان عنوان کرد.
مسابقه ماهیگیری در ۲۱ آبان از ساعت ۱۶ در اسکله تفریحی، برنامه‌های ویژه کودکان در سطح جزیره به همراه جشنواره هفتگی کودک و نوجوان در پارک مینا در ۱۸ آبان، مسابقه نقاشی از ساعت ۱۹ در پیاده رو میدان ساحل و جشن بازگشایی آموزش‌های حضوری زبان آموزی و فرهنگی موسسه علوم و فنون کیش از ساعت ۱۷ تا ۱۹ در فرهنگسرای سعدی در ۱۹ آبان و مسابقات بولینگ خانوادگی در ۲۲ آبان از ساعت ۲۰ تا ۲۲ در بولینگ مریم از برنامه‌های دیگری اعلامی معاون گردشگری سازمان است که در هفته کیش برگزار می‌شود.
وی از برگزاری مسابقات دوچرخه سواری تایم تریل انفرادی در ۲۳ آبان در ساعت ۱۰ از مبدا میدان پرواز خبر داد و افزود: مسابقات یخ نوردی در ۲۳ و ۲۴ آبان از ساعت ۱۰ در مجموعه برفی پنگوئن، رالی خودرو‌های مسافرتی از ۲۲ تا ۲۴ آبان در طول روز واقع در پارکینگ پارک شهر و اجرای نمایش عروسکی سعدی کلمب در همین ایام از ساعت ۱۹ در اسکله تفریحی، برگزاری رویداد جزیره گنج در جایگاه ساحل مرجان، اسکله تفریحی، کشتی یونانی، ساحل مارینا در طول روز از دیگر برنامه‌های در نظر گرفته شده برای گردشگران در هفته کیش است.
معاون گردشگری مهمترین رویداد روز ۲۴ آبان را برگزاری مسابقه دوچرخه سواری جایزه بزرگ بزرگسالان و لیگ برتر از مبدا مجموعه برفی پنگوئن کیش عنوان کرد و افزود: مسابقات هیجان انگیز یخ نوردی ویژه دختران و پسران و پیشکسوتان در مجموعه برفی پنگوئن در ۲۴ آبان برگزار می‌شود.

آخرین اخبار
اخبار داغ
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر