کد خبر: ۸۵۷۵
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۲
دکتر احمدی اعلام کرد:

افزایش سهم بانک شهر در فضای رقابتی بازار پولی و بانکی کشور

مدیرعامل بانک شهر با تاکید بر اینکه نگاهی نوآورانه و متفاوت در ارائه خدمات بانکی به مشتریان داریم،گفت: در شش ماهه نخست سال با فاصله گرفتن از بانکداری سنتی و حرکت در مسیر بانکداری حرفه ای، توانسته ایم شاهد افزایش سهم بانک شهر در فضای رقابتی بازار پولی و بانکی کشور باشیم.
افزایش سهم بانک شهر در فضای رقابتی بازار پولی و بانکی کشور

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی بانک شهر؛ دکترسیدمحمدمهدی احمدی با تاکید بر اینکه همت بالای مدیران؛ غیرت، وفاداری و تلاش کارکنان، بانک شهر را در مسیر پیشرفت قرار داده است، افزود: هم اکنون با نیازسنجی‌های صورت گرفته از مشتریان و احصاء نیاز‌های آنان؛ خدمات بانکی و مالی با روش‌ها و رویه‌های جدید به تمامی اقشار جامعه ارائه می‌شود.

افزایش سهم بانک شهر در فضای رقابتی بازار پولی و بانکی کشور
دکتر احمدی با بیان اینکه امروز شعب بانک شهر به عنوان مشاوری متخصص و توانمند درکنار مشتریان قرار دارند، عنوان کرد: زیرساخت‌های لازم و اقدامات مناسب برای تامین نیاز‌های شهروندان در حوزه بانکداری شرکتی، خرد و تجاری نیز انجام گرفته است.
مدیرعامل بانک شهر با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون نیز شاهد تغییرات بزرگ و اقدامات تاثیرگذار برای پیشرفت بانک بوده ایم، گفت: چابکی و انعطاف پذیری در تصمیم گیری از مهم‌ترین شاخص‌های این بانک است.
دکتر احمدی تصریح کرد: با نگاه تحول گرا به حوزه فناوری اطلاعات و ایجاد چسبندگی با شرکت‌های دانش بنیان همچنان به صورت هدفمند و به دنبال خلق محصولات و خدمت رسانی شایسته‌تر به مشتریان هستیم.
وی با تاکید بر اینکه وجود شهرداری‌ها و پیوند با آن‌ها را یکی از فرصت‌های مهم برای کمک به آبادانی ایران اسلامی و اشتغال جوانان می‌دانیم، افزود: تفاهم نامه‌هایی را با شهرداری‌های کلان شهر‌ها با هدف بهره مندی آنان از ظرفیت‌های مالی و به خصوص دستاورد‌های بانک در حوزه فناوری اطلاعات منعقد کرده ایم.
مدیرعامل بانک شهر خاطرنشان کرد: با تمرکز بر ظرفیت‌های تامین مالی زنجیره تامین (SCF)؛ روش‌های نوینی دیگری را نیز برای تامین مالی پروژه‌های بزرگ و حمایت از تولیدات داخلی در دستور کار داریم.

برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آغاز مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا آغاز مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا
صبح امروز شنبه تیم‌های دیپلماتیک ایران و آمریکا به منظور مذاکرات غیرمستقیم با یکدیگر وارد عمان شدند.
اعترافات وحشتناک تجاوز‌های سریالی به زنان! اعترافات وحشتناک تجاوز‌های سریالی به زنان!
​رسیدگی به شکایت‌های سریالی چندین زن در نقاط مختلف پایتخت از نیمه دوم سال ۱۴۰۳ در دستور کار پلیس قرار گرفت. نقطه اشتراک اظهارات خانم‌هایی که شاکی بودند این بود که همگی آنها در سایت دیوار طعمه مرد جوانی شده و پس از اینکه آنها را با فریب به محل قرار کشانده بود، با موتورسیکلت این افراد را بوده و در محل خلوتی از حاشیه شهر آنها را تحت آزار و اذیت جنسی و تجاوز قرار داده بود.
بقایی: گفت‌و‌گو‌ها آزمونی برای طرف مقابل است بقایی: گفت‌و‌گو‌ها آزمونی برای طرف مقابل است
سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر این که «امروز یک روز مهم و تعیین کننده است و هدف‌مان تامین منافع ملی ایران است»، گفت: گفت‌و‌گو‌های غیر مستقیم ایران و آمریکا حدود ساعت ۳:۲۰ بعدازظهر به وقت عمان شروع شده است.
چرا نرخ یورو در مرکز مبادله افزایش یافت؟ چرا نرخ یورو در مرکز مبادله افزایش یافت؟
سخنگوی مرکز مبادله ایران اظهار کرد: افزایش ۱۹۰۰ تومانی امروز نرخ حواله یورو در مرکز مبادله ایران نسبت به روز‌های گذشته ناشی از تقویت ۲.۷ درصدی نرخ یورو نسبت به دلار در بازار‌های جهانی بوده است؛ به طوری که نرخ برابری یورو و دلار از ۱.۱۱ به ۱.۱۴ افزایش یافته است.
عزیمت هیئت ایرانی به سمت محل گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم با آمریکا عزیمت هیئت ایرانی به سمت محل گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم با آمریکا
در این ویدئو تصاویری از عزیمت هیئت ایرانی به ریاست سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، به سمت محل مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا را مشاهده می‌کنید.
بیشترین تصادفات منجر به فوتی در کدام نقطه از تهران اتفاق می‌افتد؟ بیشترین تصادفات منجر به فوتی در کدام نقطه از تهران اتفاق می‌افتد؟
رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، از شناسایی ۴۵۸ نقطه حادثه خیز در تهران خبر داد و گفت: تمرکز بر نقاط باقی‌مانده و بروزرسانی نقشه نقاط حادثه‌خیز در دستور کار پلیس در سال جدید است.
عراقچی ۱۰ دقیقه دیرتر به محل مذاکره رفت؟ عراقچی ۱۰ دقیقه دیرتر به محل مذاکره رفت؟
خبرگزاری روسی در یک خبر فوری از تاخیر وزیرخارجه کشورمان به محل مذاکرات خبر داد.
برگزیده
چرا نرخ یورو در مرکز مبادله افزایش یافت؟ چرا نرخ یورو در مرکز مبادله افزایش یافت؟
سخنگوی مرکز مبادله ایران اظهار کرد: افزایش ۱۹۰۰ تومانی امروز نرخ حواله یورو در مرکز مبادله ایران نسبت به روز‌های گذشته ناشی از تقویت ۲.۷ درصدی نرخ یورو نسبت به دلار در بازار‌های جهانی بوده است؛ به طوری که نرخ برابری یورو و دلار از ۱.۱۱ به ۱.۱۴ افزایش یافته است.
رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد
علی دهقان کیا، رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران جزئیات مربوط به رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی را تشریح کرد.
سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک
آخرین داده‌ها نشان می‌دهد که مدیرعامل شرکت‌های تسلا، اسپیس‌ایکس و ایکس (توییتر سابق)، در یک سقوط بی‌سابقه، ۱۲۱ میلیارد دلار از ثروت خود را در سال ۲۰۲۵ از دست داده است.
صفحه خبر بالای تصاویر