کد خبر: ۸۵۴
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۲

دستور مهم سازمان تعزیرات: رسیدگی به شکایات از بنگاههای املاک در اولویت قرار بگیرد (+سند)

بر اساس ابلاغیه جدید سازمان تعزیرات حکومتی به مدیران کل این سازمان در سراسر کشور از آنها خواسته شده با توجه به شکایات واصله و تاکیدات ریاست سازمان، ادارات مذکور باید موضوع رسیدگی به تخلفات برخی بنگاههای املاک را در اولویت های کاری خود قرار دهند و نتایج اقدامات صورت گرفته را اعلام نمایند.
سایت تدابیر، انتخاب فرمولی سخت برای تعیین کمیسیونی که بنگاههای املاک از طرفین معامله در بخش خرید و فروش مسکن می گرفتند، یکی از مواردی بود که همواره محل بحث و جدل مشاوران املاک و مشتریان قرار می گرفت و اگرچه این تعرفه، سالها بود که در این بنگاهها نصب می شد اما بسیاری از مشاوران به آن عمل نمی کردند.

به همین دلیل، انتقادها و اعتراضات به نحوه محاسبه و رفتار برخی از بنگاههای املاک، در صدر نارضایتی طرفین معامله در هنگام خرید و فروش املاک بود و به علت آنکه رسید معتبری نیز در اختیارشان قرار نمی گرفت، امکان ثبت و پیگیری شکایت خود را بابت پرداخت مبالغ بیش از نرخ قانونی نداشتند.

اما چند هفته ای است که نرخ های جدید کمیسیون خرید و فروش املاک در پایتخت، به بنگاههای املاک ارسال شده و از ابتدای اردیبهشت ماه، این بنگاهها در عین ساده ترین شدن محاسبه مبلغ کارمزد، ارقام بیشتری را از طرفین خرید و فروش املاک دریافت می کنند. البته این بخشنامه جدید، موجب نشده تا نهادهای نظارتی نسبت به شکایت مردم از مشاوران املاک بی تفاوت شوند.

منبع: عصر ایران

بر اساس ابلاغیه جدید سازمان تعزیرات حکومتی به مدیران کل این سازمان در سراسر کشور که نسخه ای از آن به دست صبحانه رسیده، از آنها خواسته شده با توجه به شکایات واصله و تاکیدات ریاست سازمان، ادارات مذکور باید موضوع رسیدگی به تخلفات برخی بنگاههای املاک را در اولویت های کاری خود قرار دهند و نتایج اقدامات صورت گرفته را اعلام نمایند.

دستور مهم سازمان تعزیرات: رسیدگی به شکایات از بنگاههای املاک در اولویت قرار بگیرد (+سند)
دستور مهم سازمان تعزیرات: رسیدگی به شکایات از بنگاههای املاک در اولویت قرار بگیرد (+سند)

در پیوست این نامه نیز مشخص شده که سرپرست اداره کل نظارت سازمان تعزیرات حکومتی با ارسال نامه ای به فاضلی رییس اتاق اصناف ایران، با اشاره به دریافت شکایات متعدد از سوی مردم در خصوص نحوه و میزان دریافت کارمزد ارائه خدمات واحدهای صنفی مشاورین املاک و عدم رعایت درج حق کمیسیون در اسناد تنظیمی و ارائه رسید، از وی خواسته است نسبت به نظارت و بازرسی از عملکرد واحدهای مذکور اقدام کند.

این مقام مسئول در سازمان تعزیرات حکومتی همچنین از ریاست اتاق اصناف خواسته است نتایج اقدامات صورت گرفته در خصوص رسیدگی به شکایات و بازرسی از عملکرد واحدهای مذکور، در اختیار این سازمان و سایر مراجع قانونی قرار بگیرد.
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.