کد خبر: ۸۵۲۶
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۸

نگاه ویژه بانک ملی ایران به بانکداری جامع و بانکداری شرکتی

عضو هیات مدیره بانک ملی ایران در نشست بررسی عملکرد ۶ ماهه نخست ۱۴۰۱ شعبه مستقل مرکزی این بانک، بر لزوم توجه خاص به بانکداری جامع و بانکداری شرکتی تاکید کرد.
نگاه ویژه بانک ملی ایران به بانکداری جامع و بانکداری شرکتی

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛ صمد عزیزنژاد در این نشست که بیژن مقدم بیرانوند معاون امور شعب و بازاریابی تهران نیز حضور داشت، ضمن تقدیر از عملکرد برتر شعبه مرکزی در میان شعب مستقل تهران، افزایش منابع و کاهش ناترازی بانک، ایجاد بانکداری جامع در جهت رفع نیاز‌های مالی مشتریان بزرگ و بانکداری شرکتی جهت رفع نیاز‌های مالی مشتریان خرد را با توجه به تاکید مدیرعامل بانک از الویت‌های شعبه مرکزی تا پایان سال بر شمرد.

نگاه ویژه بانک ملی ایران به بانکداری جامع و بانکداری شرکتی
بیژن مقدم بیرانوند معاون امور شعب و بازاریابی تهران نیز بر جذب منابع با رویکرد منابع ارزان قیمت، کاهش قیمت تمام شده، افزایش درآمد‌های غیر مشاع، استفاده از درگاه‌های الکترونیک و افزایش پایانه‌های فروش با توجه به آغاز جشنواره طرح پذیرنده ملی شرکت پرداخت الکترونیک سداد جهت افزایش سهم در بازار و همچنین عدالت محوری و شایسته سالاری در انتصابات جهت ایجاد انگیزه همکاران تاکید کرد.
صفاری رییس شعبه مرکزی بانک نیز ضمن ارائه گزارش کامل از روند فعالیت‌های انجام شده شعبه در ۶ ماه نخست سال، تشکیل کارگروه‌های منابع، مصارف، وصول مطالبات، سود و زیان و بهبود فرآیندها، استفاده از ظرفیت حداکثری کارکنان، شایسته سالاری و عدالت محوری در انتصابات و... را از مهمترین اقدامات انجام شده برشمرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
همسر رضا شکاری بعد از پیوستن همسرش به پرسپولیس چه استوری منتشر کرد؟ همسر رضا شکاری بعد از پیوستن همسرش به پرسپولیس چه استوری منتشر کرد؟
همسر رضا شکاری، بازیکن سابق سپاهان که شب گذشته به پرسپولیس پیوست، با انتشار یک استوری به حمله هواداران سپاهان به پیجش واکنش نشان داد.
شرط‌های رونالدو برای ماندن در النصر تمامی ندارد؟ شرط جدید دارم برای ماندن! شرط‌های رونالدو برای ماندن در النصر تمامی ندارد؟ شرط جدید دارم برای ماندن!
مهمترین شرط‌ کریستیانو رونالدو برای ماندن در النصر اخراج سرمربی ایتالیایی است. CR7 از سران النصر خواسته است که نه‌تنها پیولی را اخراج کنند، بلکه یک تیم قدرتمند را برای فصل تشکیل دهند.
خانواده دانشجوی دانشگاه تهران چه درخواستی از دولت دارند؟ خانواده دانشجوی دانشگاه تهران چه درخواستی از دولت دارند؟
به امید اینکه اجرای حکم قصاص درس عبرتی برای باقی مجرمان باشد و این اتفاق برای خانواده دیگری رخ ندهد. این مجرمان، افرادی نبودند که قابل ترحم و بخشش باشند. طبق گفته خودشان آنها طی دو ماه قبل از این اتفاق بالای ۳۰ فقره سرقت کرده و در سرقت‌هایشان از چاقو و قمه استفاده کرده‌اند.»
روایت بذر پاش از پیکر به جا مانده رییسی! روایت بذر پاش از پیکر به جا مانده رییسی!
پس از محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد دولت شهید رئیسی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی دولت شهید رئیسی نیز گفت بخش‌هایی از پیکر شهید رئیسی در محل حادثه باقی مانده است.
دلیل احضار صادق زیباکلام به دادگاه انقلاب چه بود؟ دلیل احضار صادق زیباکلام به دادگاه انقلاب چه بود؟
در ابلاغیه قضایی صادر شده برای این استاد دانشگاه آمده است که او باید ساعت ۹:۱۵ روز ۲۹ اردیبهشت برای رسیدگی به شکایت مبنی بر نشر اکاذیب (اقدام رسانه‌ای و تبلیغی در جهت تائید رژیم صهیونیستی) در این شعبه دادگاه انقلاب تهران حاضر شود.
سرطان پروستات چه کسی برای ترامپ مهم شد؟ سرطان پروستات چه کسی برای ترامپ مهم شد؟
پس از مشخص شدن ابتلای «جو بایدن» رئیس جمهور سابق آمریکا به سرطان پروستات، جمعی از قانونگذاران جمهوری خواه و دموکرات برای او آرزوی بهبودی کردند و ترامپ در پیامی برای او و خانواده‌اش آرزوی سلامتی داشت.
دوستی با هوش مصنوعی برای پیشرفت در شغل تان دوستی با هوش مصنوعی برای پیشرفت در شغل تان
هوش مصنوعی همه‌کاره، در حال بلعیدن فرصت‌های شغلی، درآمد و حتی هویت ماست. اگر همین امروز ابزارهایش را یاد نگیرید، فردا ممکن است زیر دستانش کار کنید!
برگزیده
مراحل ثبت نام و دریافت وام مسکن مراحل ثبت نام و دریافت وام مسکن
در حال حاضر به مستاجران ساکن در تهران ۲۷۵ میلیون تومان، مراکز استان‌ها ۲۱۰ میلیون، سایر شهر‌ها ۱۴۰ میلیون و روستا‌ها ۵۵ میلیون تومان وام ودیعه مسکن پرداخت می‌شود
اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود
بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود.
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر