کد خبر: ۸۵
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۷
رییس شورای عالی سیاست گذاری انتخاباتی اصلاح طلبان:

نامزدهای اصلاح طلب را در سراسر کشور معرفی می کنیم

تهران-ایرنا- رییس شورای عالی سیاست گذاری انتخاباتی اصلاح طلبان گفت: نامزدهای اصلاح طلب در انتخابات آتی را در سراسر کشور و در تمام حوزهای انتخابیه معرفی می کنیم.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، محمدرضا عارف روز سه شنبه در حاشیه رونمایی از پایگاه اطلاع رسانی اصلاح طلبان در نشست خبری که با حضور مصطفی کواکبیان، حسین کمالی و علی شکوری راد برگزار شد، گفت: نامزد‌ها را لایه بندی نمی‌کنیم و به این مساله اعتقادی نداریم که بین نخبگان و برجستگان دسته بندی کنیم و تعدادی چهره‌های شاخص هستند که رای آوری بالایی دارند و وزن لیست را بالا می‌برند، اما با اقدام هیات نظارت این چهره‌ها رد صلاحیت شده اند.
وی افزود: در تعدادی از استان‌ها عملا از چهره‌های شاخص کسی را نداریم، اما چهره‌های نخبه‌ای هستند که تایید شده اند و امید است با تایید نظر شورای نگهبان لیست‌ها را ببندیم و تعدادی از چهره‌های خدوم برگردند تا لیست را در کل کشور ببندیم و نامزد‌های اصلاح طلب را در تمام حوزه‌ها معرفی کنیم.
رییس شورای عالی سیاست گذاری انتخاباتی اصلاح طلبان تصریح کرد: هنوز تصمیمی برای ائتلاف در این شورای سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح طلبان گرفته نشده و آنچه در رسانه‌ها گفته می‌شود نظرات شخصی است.
عارف تاکید کرد: تلاش می‌کنیم برای ۲۹۰ کرسی نامزد داشته باشیم؛ فهرست ما برای تهران کامل و ۳۰ نفره خواهد بود، امید است در روز‌های آینده فهرست ما قطعی شود.
وی تصریح کرد: در مورد ائتلاف هنوز این موضوع در دستور کار نیست؛ اگر ضرورت‌ها و شرایط ایجاب کند در شورا تصمیم گیری خواهد شد.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.