کد خبر: ۸۴۹۱
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۹

پیش بینی هواشناسی امروز و روزهای آینده

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش باران، وزش باد شدید و کاهش دما در نقاط مختلف کشور طی روزهای آتی خبر داد. در این مطلب پیش بینی هواشناسی امروز و روزهای آینده را بخوانید.
پیش بینی هواشناسی امروز و روزهای آینده

مخاطب ۲۴- پیش بینی هواشناسی: صادق ضیاییان در گفتگو با ایسنا درباره وضعیت جوی کشور اظهار کرد: یکشنبه (۱۵آبان) در شرق اردبیل، سواحل شمالی، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی ابرناکی، بارش باران، وزش باد شدید موقتی و کاهش دما پیش‌بینی می‌شود و دریای خزر مواج است.

پیش بینی هواشناسی امروز و روزهای آینده

وی افزود: در گیلان و غرب مازندران بارش شدت خواهد داشت. در اردبیل، ارتفاعات آذربایجان شرقی و ارتفاعات البرز بارش برف انتظار می‌رود همچنین در خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، شرق هرمزگان و کرمان نیز افزایش ابر، وزش باد و رگبار پراکنده رخ می‌دهد.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا دوشنبه (۱۶ آبان) این وضعیت در این مناطق ادامه دارد و بعد از ظهر در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و کردستان ابرناکی، وزش باد و بارش پراکنده رخ می‌دهد. در ضمن امروز (۱۵ آبان) مرکز و فردا (۱۶ آبان) شرق خلیج فارس مواج خواهد بود.

وی ادامه داد: سه شنبه (۱۷ آبان) بارش در سواحل شمالی کاهش می‌یابد و در استان‌های واقع در نوار شرقی کشور ابرناکی، رگبار باران و وزش باد شدید همراه با کاهش دما رخ می‌دهد که در برخی مناطق واقع در شمال شرق بارش برف دور از انتظار نیست. در آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل وقوع رگبار باران و در ارتفاعات برف پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان افزود: در این روز در دامنه‌های زاگرس واقع در استان‌های کرمانشاه، ایلام، لرستان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهکیلویه وبویراحمد، بوشهر، فارس و جنوب اصفهان ابرناکی، بارش پراکنده گاهی رعدوبرق و وزش باد انتظار می‌رود.

وی ادامه داد: چهارشنبه (۱۸ آبان) در شمال غرب و یزد، کرمان، هرمزگان، جنوب استان‌های فارس، بوشهر و سیستان و بلوچستان افزایش ابر، رگبار باران گاهی رعدوبرق و وزش باد رخ می‌دهد. در اواخر وقت در غرب سواحل دریای خزر نیز بارش آغاز می‌شود.

ضیاییان افزود: پنجشنبه (۱۹ آبان) در نیمه‌جنوبی کشور جوی آرام همراه حاکم و در شمال غرب و غرب سواحل دریای خزر ابرناکی و بارش پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۱۶ آبان) صاف تا کمی ابری همراه با غبار صبحگاهی و در بعد از ظهر وزش باد با حداقل دمای ۸ و حداکثر دمای ۱۷ و روز سه‌شنبه (۱۷ آبان) قسمتی ابری و در بعضی ساعت‌ها افزایش ابر و در بعد از ظهر افزایش ابر با احتمال بارش پراکنده با حداقل دمای ۸ و حداکثر دمای ۱۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۱۵ و ۱۶ آبان) بندرعباس با دمای ۳۲ درجه سانتیگراد گرمترین و زنجان با دمای ۳- و ۱- درجه سانتیگراد سردترین مرکز استان کشور است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر