کد خبر: ۸۴۶۳
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۳
مدیر شعب بانک توسعه تعاون خراسان رضوی در دیدار با وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی:

خراسان رضوی دومین استان فعال در زمینه پرداخت تسهیلات بانک توسعه تعاون است

مدیرشعب بانک توسعه تعاون استان خراسان رضوی در دهمین جلسه شورای هماهنگی دستگاههای زیرمجموعه وزارت متبوع در استان از این استان به عنوان دومین استان در زمینه پرداخت تسهیلات خبر داد
خراسان رضوی دومین استان فعال در زمینه پرداخت تسهیلات بانک توسعه تعاون است

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی مدیریت شعب استان خراسان رضوی؛ مهدی امین بیدختی در حضور وزیر تعاون بر افزایش سرمایه بانک توسعه تعاون به عنوان راهکاری موثر برای تقویت توان تسهیلات دهی تاکید کرد.

خراسان رضوی دومین استان فعال در زمینه پرداخت تسهیلات بانک توسعه تعاون است
مهدی امین بیدختی ضمن ارائه گزارشی از عملکرد و شاخص‌های بانک توسعه تعاون، در حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: در این بانک، خراسان رضوی پس از تهران، رتبه دوم پرداخت تسهیلات را داراست و تعامل استان با واحد‌های تعاونی و تولیدی همواره رو به افزایش بوده است.
وی افزود: افزایش سرمایه بانک توسعه تعاون مساله مهمی است که طی سال‌های اخیر همواره از سوی مقامات ارشد دولت و مجلس مورد تاکید قرار گرفته است و نقش مهم بانک در پرداخت تسهیلات اشتغال آفرین و رویکرد توسعه‌ای در راستای حمایت از تعاونی‌ها و کارآفرینان ایجاب می‌کند افزایش سرمایه بانک مطابق مواد قانونی قانون بودجه ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ به وقوع بپبوندد تا مسیر فعالیت رو به رشد این بانک توسعه‌ای به ویژه در استان‌ها به نحو مناسبی تداوم یابد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وزیر ارشاد: هیچ استانی حق اعمال سلیقه در مجوز کنسرت‌ها را ندارد وزیر ارشاد: هیچ استانی حق اعمال سلیقه در مجوز کنسرت‌ها را ندارد
وزیر ارشاد گفت: توصیه به استان‌ها برای مجوز کنسرت‌ها مبتنی بر سند ملی موسیقی و صیانت از آن است و هیچ حوزه‌ای حق اعمال سلیقه درباره مجوز‌ها را ندارد.
استقلال تهران خواهان جذب کارلوس کی روش شد! استقلال تهران خواهان جذب کارلوس کی روش شد!
یک رسانه عراقی در خبری مدعی شد که فدراسیون فوتبال این کشور با باشگاه استقلال تهران در حال رقابت برای جذب کارلوس کی روش هستند.
واکنش روسیه به تهدید نظامی ترامپ علیه ایران واکنش روسیه به تهدید نظامی ترامپ علیه ایران
معاون وزیر خارجه روسیه در اظهاراتی با اشاره به لفاظی‌های رئیس جمهور ایالات متحده در خصوص حمله احتمالی به ایران تاکید کرد: ما تهدید‌ها و اولتیماتوم‌های دونالد ترامپ علیه ایران را محکوم می‌کنیم.
رکورد تاریخی توزیع بنزین در کشور ثبت شد رکورد تاریخی توزیع بنزین در کشور ثبت شد
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: طی ۱۵ روز گذشته دو رکورد تاریخی بنزینی در کشور ثبت شده است.
مازیار لرستانی در کنار مادرش مازیار لرستانی در کنار مادرش
عکس خانوادگی مازیار لرستانی
دختران نوجوان افسرده‌تر هستند یا پسران؟ دختران نوجوان افسرده‌تر هستند یا پسران؟
پژوهشگران به‌تازگی دریافتند چرا دختران نوجوان بیشتر از پسران نوجوان به افسردگی مبتلا می‌شوند؛ این کشف به آنها کمک می‌کند به نوجوانانی که در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند کمک کنند.
روز سیزده بدر ورود به این مکان‌ها ممنوع! روز سیزده بدر ورود به این مکان‌ها ممنوع!
توصیه‌های اورژانس: در روز سیزده بدر از نشستن در کنار صخره‌ها، پرتگاه‌ها و دره‌ها خودداری کنید / برخی افراد ممکن است با گزش پشه‌ها یا دیگر حشرات دچار شوک حساسیتی شوند؛ علائم این شوک شامل سرد شدن و تعریق شدید، رنگ‌پریدگی پوست، افت فشار خون و افزایش ضربان قلب است / در این شرایط، فوراً با اورژانس تماس بگیرید و تا رسیدن تیم پزشکی، آنتی‌هیستامین مصرف کنید
برگزیده
دستورالعمل اجرایی پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزند به شبکه بانکی ابلاغ شد دستورالعمل اجرایی پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزند به شبکه بانکی ابلاغ شد
بانک مرکزی دستورالعمل اجرایی پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزند در سال ۱۴۰۴ را به شبکه بانکی ابلاغ کرد.
تغییرات نرخ سود بین‌بانکی تغییرات نرخ سود بین‌بانکی
میانگین وزنی نرخ بهره بین بانکی در هفته‌ای که گذشت نسبت به هفته قبل‌تر (۲۹ اسفندماه ۱۴۰۳) از ۲۳.۹۵ درصد به ۲۳.۹۶ درصد در هفته منتهی به پنچشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۴ رسید
خودروی فضایی چینی به تهران رسید خودروی فضایی چینی به تهران رسید
پس از مدت‌ها که خبر‌هایی از حضور اوتار در ایران مطرح می‌شد، سرانجام خودروی فضایی چین با نام اوتار ۱۱ با بی‌ام اسپیس به ایران آمد.
صفحه خبر بالای تصاویر