کد خبر: ۸۴۶۰
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۷

حل مشکل دانشجویان اخراجی و بازداشتی از زبان پزشکیان

مسعود پزشکیان: با حاکمیت صحبت می‌کنیم که مشکل دانشجویان اخراجی و بازداشتی حل شود.
حل مشکل دانشجویان اخراجی و بازداشتی از زبان پزشکیان

مخاطب ۲۴- به نقل از عصرایران؛ مسعود پزشکیان، نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فضای ایجاد شده در دانشگاه‌ها و شعار‌های دانشجویان گفت: ما نباید کاری کنیم که به مقدسات و باور‌های گروهی فحش بدهیم وقتی فحش می‌دهیم گروهی که باور و اعتقادی دارند قطعا آن‌ها نیز ناراحت می‌شوند و فحش می‌دهند حتی اگر عده‌ای سنگ را هم عبادت کنند وقتی به سنگش فحش بدهیم برمی گردد به ما فحش می‌دهد در نتیجه دعوا رخ می‌دهد که شما دیگر نمی‌توانید با منطق با آن آدم حرف بزنید بعد می‌گویید چرا اینطوری شد.

مسعود پزشکیان

مسعود پزشکیان با بیان این مطلب به خبرنگار عصر ایران افزود: شعار‌هایی که بعضی از برادران و خواهران می‌دهند توهین به باور‌ها و اعتقادات گروهی دیگر است. وقتی شما توهین می‌کنید انتظار دارید چه اتفاقی بیفتد؟ باید کاری کنیم که در دانشگاه به جای اینکه فحش بدهیم و تخریب کنیم با همدیگر حرف بزنیم. شما حتی اگر من را هم قبول نداشته باشید اشکالی ندارد که نقد کنید، اما نباید به من فحش بدهید این باعث همان هرج و مرجی می‌شود که در جامعه برخی هم به دنبال آن هستند.
وی ادامه داد: در حال صحبت با مسئولان ذیربط و حاکمیت هستیم که با رافت با این دانشجویان برخورد شود و آن‌ها ارشاد شوند البته به شرط اینکه جوانان هم کوتاه بیایند و اگر اعتراضی دارند به درستی آن را بیان کنند چراکه اعتراض با توهین، تخریب و شکستن در و پنجره فرق دارد.

پزشکیان گفت: من این را قبول ندارم و اعتراض می‌کنم که این اعتراض مدنی است، ولی این اعتراض وقتی پایه‌های نظام را زیر سوال می‌برد و فحش می‌دهند قابل دفاع نیست. من نمی‌توانم از دانشجویانی که می‌روند فحش می‌دهند دفاع کنم حتی اگر من هم چیزی نگویم تعدادی از افراد هستند که براساس این اعتقاد حاضر هستند که جانشان را بدهند و همین باعث دعوا می‌شود و این دعوا هرج و مرج ایجاد می‌کند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تاکید کرد: باید با خود دانشجویان صحبت شود که فضای نرم‌تر و ملایم تری را برای گفتگو باز کنند در دانشگاه تبریز با مسئولان دانشگاه، مسئول نهاد رهبری، کمیته انضباطی و حراست صحبت کردیم که مشکل دانشجویان حل شود، ولی باید با این دانشجویان هم صحبت شود که دانشجویان هم در اعتراض مراعات کنند.

وی در مورد پیگیری وضعیت دانشجویانی که وضعیت تحصیلی شان تعلیق شده است و یا بازداشت شده اند، گفت: با مسئولان امنیتی هنوز صحبتی نکردیم و تلاش می‌کنیم پیگیری کنیم.

پزشکیان در مورد ورود نظامیان به محیط دانشگاه نیز، گفت: ورود نظامیان به محیط دانشگاه از نظر قانونی قابل توجیه نیست دانشگاه را باید با دانشجو، هیات علمی و اساتید کنترل کرد و اتفاقا با همین افراد نیز قابل کنترل است.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.