کد خبر: ۸۴۵۴
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۱
سرپرست دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد در سخنان پیش از خطبه نمازجمعه آب‌بر:

مشکلی توسط من خادم به وجود آمد به حساب اصل نظام نگذارید

سرپرست دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ويژه اقتصادی گفت: هر چه در مسیر انقلاب مسیر را تداوم می‌بخشیم از نظر اصول منزلت ارزش الهی و دینی غنی‌تر می‌شویم.
مشکلی توسط من خادم به وجود آمد به حساب اصل نظام نگذارید

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش؛ ایسنا نوشت: نصراله ابراهیمی پیش از ظهر جمعه (۱۳ آبان‌ماه) در سخنان پیش از خطبه نمازجمعه آب‌بر با بیان اینکه نهضت امام راحل برگرفته از مفاهیم دینی بود، اظهار کرد: شروع نظام جمهوری اسلامی برگرفته از الهام الهی بود و بنیانگذار کبیر انقلاب با بهره‌گیری از این آموزه‌ها پای به میدان مبارزه گذاشت و نتیجه آن در بهمن ۱۳۵۷ خود را نشان داد.

مقام مسئول منطقه آزاد کیش
ابراهیمی با بیان اینکه اصول بعدی، مرجعیت و فقاهت بود و امام راحل به دنبال پیروی از مسیر رسالت، ولی مکرم اسلام و ائمه معصومین بود، افزود: ایشان در ادامه راه با تکیه بر قانون‌اساسی به انقلاب اسلامی ایران مشروعیت بخشید. قانونی که برگرفته از مفاهیم عمیق اسلامی بود.

وی با بیان اینکه با رای‌گیری از مردم، قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران مشروعیت یافت، گفت: انقلاب اسلامی ایران مرهون خون پاک هزاران شهید، جانباز، ایثارگر و فداکاری مردمی است که از همان ابتدا پای انقلاب ایستادند و با جان و مال خود از آن دفاع کردند.

سرپرست دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی با بیان اینکه پرچم ولایت‌فقیه بعد از رحلت امام به دست مرجعی عالی سپرده شده است، افزود: از همان ابتدا دشمنان تلاش کرده‌اند که انقلاب اسلامی ایران از بین رود، ولی باید عنوان کرد این انقلاب با اقتدار به مسیر خود ادامه خواهد داد.

ابراهیمی با بیان اینکه حکومت اسلامی و جمهوری اسلامی نعمت بزرگ الهی است که باید قدر بدانیم، افزود: به دنبال آن امنیت یکی از مهم‌ترین موضوعات است. البته اگر مشکلاتی و موضوعاتی در حوزه حکومت‌داری توسط من خادم به وجود می‌آید این را به حساب اصل نظام و دینی که با الهام گیری از خدا است، نگذارید. وجود انسان‌های عالم دین‌دار می‌تواند همه این مسایل و مشکلات را برطرف کند.

این مسئول خاطرنشان کرد: بین عالم و جاهل تفاوت است و این‌ها از جهل استفاده می‌کنند، جهاد تبیین و بیانیه گام دوم انقلاب به عنوان محور و چراغ راه و راهنمای هدایت‌گری همه ملت ایران است. باید جهاد تبیین را برای دانش‌آموزان و نسل جوان و نوجوان توسط معلمان و اساتید تداوم ببخشیم که از تاریخ انقلاب اطلاع داشته باشند، ما به دنبال حق و عدالت هستیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ناوگان F-۱۵ با سیستم جنگ الکترونیک پیشرفته وارد میدان شد ناوگان F-۱۵ با سیستم جنگ الکترونیک پیشرفته وارد میدان شد
سیستم پیشرفته و جدیدی بر روی ناوگان F-۱۵ نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا نصب خواهد شد تا مقاومت بیشتری داشته باشند.
امیر کویت:کویت به دنبال گسترش بیش از پیش روابط با ایران است امیر کویت:کویت به دنبال گسترش بیش از پیش روابط با ایران است
رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی تلفنی با امیر کویت تاکید کرد: در زمینه موضوع رفع تنش‌ها نیز جمهوری اسلامی ایران صرفا بر اساس حق و انصاف عمل خواهد کرد و نه پا را از مسیر انصاف فراتر خواهد گذاشت و نه چیزی فراتر از انصاف و عدالت را خواهد پذیرفت.
آکسیوس: ترامپ در حال بررسی جدی پیشنهاد ایران است آکسیوس: ترامپ در حال بررسی جدی پیشنهاد ایران است
مقام‌های آمریکایی به پایگاه آکسیوس گفته‌اند که دونالد ترامپ در حال بررسی جدی پیشنهاد ایران برای مذاکرات هسته‌ای است.
وزیر ارشاد: هیچ استانی حق اعمال سلیقه در مجوز کنسرت‌ها را ندارد وزیر ارشاد: هیچ استانی حق اعمال سلیقه در مجوز کنسرت‌ها را ندارد
وزیر ارشاد گفت: توصیه به استان‌ها برای مجوز کنسرت‌ها مبتنی بر سند ملی موسیقی و صیانت از آن است و هیچ حوزه‌ای حق اعمال سلیقه درباره مجوز‌ها را ندارد.
استقلال تهران خواهان جذب کارلوس کی روش شد! استقلال تهران خواهان جذب کارلوس کی روش شد!
یک رسانه عراقی در خبری مدعی شد که فدراسیون فوتبال این کشور با باشگاه استقلال تهران در حال رقابت برای جذب کارلوس کی روش هستند.
واکنش روسیه به تهدید نظامی ترامپ علیه ایران واکنش روسیه به تهدید نظامی ترامپ علیه ایران
معاون وزیر خارجه روسیه در اظهاراتی با اشاره به لفاظی‌های رئیس جمهور ایالات متحده در خصوص حمله احتمالی به ایران تاکید کرد: ما تهدید‌ها و اولتیماتوم‌های دونالد ترامپ علیه ایران را محکوم می‌کنیم.
رکورد تاریخی توزیع بنزین در کشور ثبت شد رکورد تاریخی توزیع بنزین در کشور ثبت شد
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: طی ۱۵ روز گذشته دو رکورد تاریخی بنزینی در کشور ثبت شده است.
برگزیده
دستورالعمل اجرایی پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزند به شبکه بانکی ابلاغ شد دستورالعمل اجرایی پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزند به شبکه بانکی ابلاغ شد
بانک مرکزی دستورالعمل اجرایی پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزند در سال ۱۴۰۴ را به شبکه بانکی ابلاغ کرد.
تغییرات نرخ سود بین‌بانکی تغییرات نرخ سود بین‌بانکی
میانگین وزنی نرخ بهره بین بانکی در هفته‌ای که گذشت نسبت به هفته قبل‌تر (۲۹ اسفندماه ۱۴۰۳) از ۲۳.۹۵ درصد به ۲۳.۹۶ درصد در هفته منتهی به پنچشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۴ رسید
خودروی فضایی چینی به تهران رسید خودروی فضایی چینی به تهران رسید
پس از مدت‌ها که خبر‌هایی از حضور اوتار در ایران مطرح می‌شد، سرانجام خودروی فضایی چین با نام اوتار ۱۱ با بی‌ام اسپیس به ایران آمد.
صفحه خبر بالای تصاویر