کد خبر: ۸۴۵
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۸

مطالبه خسارت 4 میلیارد دلاری بانک ملت از انگلیس

این بانک با طرح شکایتی در دادگاه انگلیس، خواستار دریافت سه میلیارد و 980 میلیون دلار خسارت بابت از دست رفتن فرصت کسب و کار در مدت اعمال تحریم های وزارت دارایی (خزانه داری) انگلیس از سال 2009 تا 2013 میلادی شده است.
سايت تدابير: علی رستگار در نشست مشترک این بانک و وکلای انگلیسی این پرونده اظهار داشت: این بانک مصمم است از همه امکانات و توانمندی های داخلی و خارجی برای احقاق حقوق خود و اثبات مطالبه خسارت چهار میلیارد دلاری بهره گیرد.
وی با قدردانی از تلاش تیم وکلای حقوقی پرونده و همه کسانی که تاکنون در موفقیت این پرونده نقش داشته اند، بر پیگیری هرچه جدی تر پرونده ارزیابی خسارت بانک ملت در محاکم انگلستان تاکید کرد.
مدیرعامل بانک ملت تاکید کرد: همه مدیران و کارشناسان بانک و دوایر بانکی متعهد به همکاری با وکلای حقوقی بین المللی بانک و کارشناسان بین المللی مالی و حسابرسی و ارائه مدارک و مستندات مربوطه هستند.
رستگار یادآورشد: تعیین رئیس هیات مدیره بانک ملت به عنوان رئیس کمیته استراتژیک و راهبردی پرونده، نشانگر اهمیت پرونده ارزیابی خسارت بانک ملت است.
وی از تیم وکلای حقوقی بین المللی خواست تا جدول زمانبندی اقدامات لازم الاجرا در پرونده را ارائه کنند تا براساس آن با تشکیل جلسات مشترک منظم بین وکلای پرونده و موسسه بین المللی حسابرسی و کارشناسان داخلی و خارجی بانک، مدارک مثبته برای دریافت غرامت به همراه شهادت نامه های تخصصی و حرفه ای تهیه و برای اثبات مطالبه مالی بانک ملت به مراجع ذیربط ارائه شود.
نشست بانک ملت با وکلای حقوقی بین المللی انگلیسی در راستای پیگیری پرونده ارزیابی خسارت چهار میلیارد دلاری بانک ملت برگزار شد.
در این نشست یک روزه، طرفین به بررسی اهم موارد، اقدامات ضروری برای مدیریت پرونده ارزیابی خسارت بانک ملت که در نتیجه وضع تحریم ظالمانه اقتصادی علیه ملت ایران از سوی خزانه داری بریتانیا بر این بانک تحمیل شده است، پرداختند و عزم خود را در حمایت های حقوقی و مالی و بانکی در این پرونده بزرگ و ملی جزم کردند.
در این جلسه مشترک، تیم وکلای حقوقی بین المللی در گزارشی به مدیرعامل بانک ملت آخرین تحولات پرونده ارزیابی خسارت و اقدامات انجام شده را تشریح کردند.
به گزارش ایرنا، بانک ملت پس از اعمال تحریم های ظالمانه به بهانه فعالیت های صلح آمیز هسته ای ایران، از سوی اتحادیه اروپا و دولت انگلیس مورد تحریم قرار گرفت اما پیگیری های حقوقی برای رفع این تحریم ها و دریافت خسارات ناشی از آن ادامه داشته است.
بهمن ماه سال گذشته دیوان دادگستری اروپا به عنوان عالی ترین دادگاه اتحادیه اروپا به نفع بانک ملت رای داد و اعلام کرد که تحریم های اعمال شده علیه این بانک از سال 2010 میلادی، به اشتباه صورت گرفته است.
وکلای بین المللی بانک ملت معتقدند که با رای دیوان دادگستری اروپا، موفقیت در دریافت خسارت چهار میلیارد دلاری بانک ملت علیه دولت انگلیس تقویت شده است.
بانک ملت در دعاوی حقوقی خود اعلام کرده که این تحریم ها در مدت پنج سال به کسب وکار و تجارت بین المللی این بانک پیش از تحریم ها، که شامل 33 میلیون حساب در 2 هزار شعبه در ایران، ترکیه و آفریقای جنوبی بوده، خسارت وارد کرده است.
به گفته مسئولان بانک ملت، این بانک با طرح شکایتی در دادگاه انگلیس، خواستار دریافت سه میلیارد و 980 میلیون دلار خسارت بابت از دست رفتن فرصت کسب و کار در مدت اعمال تحریم های وزارت دارایی (خزانه داری) انگلیس از سال 2009 تا 2013 میلادی شده است.

منبع: عصر ايران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مطهری از پزشکیان خواست برای دیدار با ترامپ اعلام آمادگی کند مطهری از پزشکیان خواست برای دیدار با ترامپ اعلام آمادگی کند
علی مطهری از مسعود پزشکیان خواست تا در صورت پذیرش شرط عدم حمله مجدد، آمادگی خود را برای دیدار با ترامپ در کشور ثالث اعلام کند.
تاریخ دقیق پخش فصل چهارم سریال ویچر اعلام شد تاریخ دقیق پخش فصل چهارم سریال ویچر اعلام شد
انتظارها به پایان رسید و تاریخ پخش فصل چهارم سریال ویچر – The Witcher بالاخره مشخص شد. برای اطلاع از زمان دقیق انتشار و جزئیات بازگشت گرالت جدید با ما همراه باشید.
تحول بزرگ در پرداخت حقوق فرهنگیان تحول بزرگ در پرداخت حقوق فرهنگیان
حقوق معلمان از این پس بر پایه مدل «بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد» محاسبه خواهد شد. این طرح ابتدا به‌صورت آزمایشی در آموزش و پرورش، وزارت بهداشت، آموزش عالی و فنی‌وحرفه‌ای عملیاتی می‌شود و در صورت موفقیت، به سایر دستگاه‌ها نیز تعمیم خواهد یافت.
ماتیا دی‌شیلیه مدافع سابق یونتوس هم پیشنهاد پرسپولیس را رد کرد ماتیا دی‌شیلیه مدافع سابق یونتوس هم پیشنهاد پرسپولیس را رد کرد
شنیده‌ها حاکی از آن است که پرسپولیس پیشنهاد دو میلیون دلاری برای جذب این بازیکن ارائه داده که عدد قابل‌توجهی برای او محسوب می‌شود اما دی‌شیلیه حتی با این عدد نیز تمایلی به انجام این انتقال نشان نداده است
لیست دستگاه‌های سامسونگ که آپدیت اندروید ۱۶ و One UI ۸ را دریافت می‌کنند لیست دستگاه‌های سامسونگ که آپدیت اندروید ۱۶ و One UI ۸ را دریافت می‌کنند
سرانجام زمان‌بندی آپدیت اندروید ۱۶ گوشی‌های سامسونگ فاش شد! یک لیست غیررسمی، اما کامل، تاریخ دقیق انتشار One UI ۸ را برای ده‌ها مدل گلکسی مشخص کرده است. آیا گوشی شما در صف اول دریافت این آپدیت بزرگ قرار دارد؟
اروپا پیشنهاد دیدار تاریخی پزشکیان و ترامپ را بررسی می‌کند اروپا پیشنهاد دیدار تاریخی پزشکیان و ترامپ را بررسی می‌کند
تروئیکای اروپایی با فعال‌سازی «مکانیسم ماشه» تلاش دارد ترامپ و رئیس‌جمهور ایران را در سازمان ملل گردهم آورد تا خطر جنگ کاهش یابد.
چت جی پی تی، مزایا و کاربرد‌ها چت جی پی تی، مزایا و کاربرد‌ها
چت‌جی‌پی‌تی نقطه‌عطفی در فناوری است؛ ماشینی که درک میکند، می‌نویسد، آموزش می‌دهد و در زندگی روزمره انسان را همراهی میکند.
برگزیده
نقش اتاق‌های فکر در سیاست خارجی ایالات متحده آمریکا نقش اتاق‌های فکر در سیاست خارجی ایالات متحده آمریکا
اتاق‌های فکر، به عنوان کانون‌های اندیشه و دانش، نقشی کلیدی در سیاست خارجی آمریکا ایفا می‌کنند. این مراکز با تولید ایده‌های جدید و تحلیل‌های علمی، به تصمیم‌گیران برای تامین منافع و امنیت ملی یاری می‌رسانند.
پیامدهای حقوقی و ژئوپلیتیکی مسیر ترانزیتی سیونیک ارمنستان پیامدهای حقوقی و ژئوپلیتیکی مسیر ترانزیتی سیونیک ارمنستان
کریدور زنگزور در جنوب ارمنستان، مسیری ترانزیتی که آذربایجان را به نخجوان متصل می‌کند، می‌تواند ژئوپلیتیک منطقه را تغییر دهد. برای ایران، این پروژه تهدیدی امنیتی است و بررسی آن از منظر حقوق بین‌الملل، روابط بین‌الملل و قانون اساسی ارمنستان نشان می‌دهد که تهران می‌تواند با موازنه‌سازی و همکاری‌های منطقه‌ای، منافع خود را حفظ کند.
دبیرکل سازمان ملل: ایران دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست دبیرکل سازمان ملل: ایران دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
دبیرکل سازمان ملل متحد در حاشیه اجلاس شانگهای با رئیس جمهور ایران دیدار و گفت و گو کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر