کد خبر: ۸۴۳۷
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۲

پیام تبریک علیرضا یزدان‌دوست به مناسبت نوزدهمین سالروز تاسیس بیمه ملت

علیرضا یزدان دوست، سرپرست مدیریت عامل شرکت بیمه ملت، در پیامی فرارسیدن نوزدهمین سالروز تاسیس شرکت را تبریک گفت.
پیام تبریک علیرضا یزدان‌دوست به مناسبت نوزدهمین سالروز تاسیس بیمه ملت

مخاطب ۲۴- به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شرکت بیمه ملت؛ متن کامل پیام علیرضا یزدان‌دوست به این شرح است:

پیام تبریک علیرضا یزدان‌دوست به مناسبت نوزدهمین سالروز تاسیس بیمه ملت

همکاران ارجمند، شبکه محترم فروش و سهامداران گرامی
امروز دوازدهم آبان‌ماه، نوزدهمین سالروز تاسیس بیمه ملت، از شرکت‌های معتبر و شناخته شده در صنعت بیمه است که با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های همکاران پرتلاش و شبکه فروش پرتوان، همواره در جهت توسعه و رونق اقتصادی کشور گام برمی‌دارد.
اکنون خدمات با کیفیت شرکت بیمه ملت بر همه بیمه‌شدگان و به خصوص بازنشستگان گرامی کشوری آشکار است و اهدافی که سهامداران محترم و هیئت‌مدیره شرکت برای موفقیت‌های روز افزون در نظر دارند، علاوه بر حفظ توانمندی­‌های موجود، بر تقویت آن­ها و کسب توانایی‌­های بیشتر در ابعاد مختلف تکیه دارد که این مهم با راهکار‌های هیئت‌مدیره هماهنگ و آگاه به علم اقتصاد و دانش بیمه، میسر خواهد شد.
شرکت نام آشنای بیمه ملت به فضل الهی، قدم‌های بزرگی در مسیر پیشبرد امور برداشته و به دستاورد‌های ارزشمندی رسیده که از آن جمله می‌توان کسب سطح یک توانگری مالی، شفاف‌تر شدن صورت‌های مالی، به روز شدن پرداخت خسارت‌ها و تکریم بیمه‌گزاران عزیز اشاره کرد.
بر خود لازم می‌دانم ضمن تبریک و گرامیداشت سالروز تاسیس بیمه ملت از اعضای محترم هیئت مدیره و سهامداران، کارکنان خدوم و زحمتکش، شبکه فروش توانمند و مشتریان وفادار که همراه خانواده بزرگ بیمه ملت هستند، تشکر کرده و امیدوارم بار دیگر همه ذینفعان خود را با رکورد‌هایی جدید در حوزه بیمه‌گری شگفت زده کنیم و نوید بخش روز‌های خوش در ادامه مسیر باشیم.
از خداوند متعال، سعادت، سلامت، دوام و کامیابی شما را خواستارم و با هم پیمان می‌بندیم که مجدانه تمام تلاش‌مان را به کار گیریم تا نام بیمه ملت در آسمان صنعت بیمه کشور خوش بدرخشد.
علیرضا یزدان‌دوست

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر