کد خبر: ۸۳۹۷
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۵

این دو پلیس نما را دستگیر کنید + عکس

در فیلم های منتشره، خوشبختانه چهره افراد ملبس به یونیفرم یگان امداد کاملاً مشخص است. حال که اعلام شده این افراد پلیس نما با پوشیدن لباس پلیس مرتکب اقدامات مجرمانه شده و به گفته سازمان قضایی نیروهای مسلح "صحنه سازی" کرده اند، انتطار می رود سریعاً دستگیر و محاکمه شوند.

مخاطب ۲۴- به نقل از عصرایران؛ در پی انتشار فیلم‌هایی که در آن افرادی پلیس نما با لباس نیرو‌های یگان ویژه در حال تخریب اموال مردم هستند، مسوولان سازمان قضایی نیرو‌های مسلح و نیروی انتظامی اعلام کردند که بعد از بررسی فیلم‌ها به این نتیجه رسیده اند که این افراد، پلیس نیستند و با پوشیدن لباس پلیس ضد شورش، دست به این اقدامات خرابکارانه زده اند.

پلیس نما با لباس پلیس
ما نیز سخن شان را می‌پذیریم و از این که این اعمال توسط پلیس کشورمان انجام نشده، خرسندیم و فقط سه نکته را معروض می‌داریم:

۱ - در فیلم‌های منتشره، خوشبختانه چهره افراد ملبس به یونیفرم یگان امداد کاملاً مشخص است.
حال که اعلام شده این افراد با پوشیدن لباس پلیس مرتکب اقدامات مجرمانه شده و به گفته سازمان قضایی نیرو‌های مسلح "صحنه سازی" کرده اند، انتطار می‌رود سریعاً دستگیر و محاکمه شوند.

۲ - امروز نیز فیلم دلخراشی منتشر شد که در آن یک شهروند در میان تعدادی از افراد پلیس بر زمین افتاده و با شدت مورد ضرب و جرح قرار گرفته است.

پلیس در واکنش به انتشار این فیلم، اعلام کرده است که به هیچ عنوان چنین رفتاری را تایید نمی‌کند و در حال بررسی ماجراست و با عوامل متخلف، برخورد خواهد کرد.

با توجه به رفتار غیر انسانی که در این فیلم مشهود است و علاوه بر شهروند قربانی، افکار عمومی جریحه دار و اعتبار پلیس (که در هر کشوری نماد حفظ امنیت است) نیز خدشه دار شده است، انتظار می‌رود سرعت عمل پلیس در واکنش بیانیه ای، در واکنش عملی نیز محقق شود و این افراد هر چه سریع‌تر شناسایی و محاکمه و مجازات شوند چه آن که در ارتکاب جرم مشهود توسط آن‌ها تردیدی وجود ندارد.

۳ - چند روز قبل که فیلم سیلی زدن یک پلیس بر صورت یک زن منتشر شد، خبرگزاری مهر به نقل از منبعی در پلیس، نوشت که دستور ویژه برای بررسی موضوع صادر شده است. باعث تسکین خاطر افکار عمومی خواهد بود چنانچه نتیجه آن بررسی نیز اعلام شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش
اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نشستی با فرمانده کل ارتش، مهم‌ترین مسائل دفاعی، امنیتی و تحولات منطقه‌ای را بررسی کردند.
پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم
سخنگوی قوه قضائیه از ارائه جزئیات جدید درباره پرونده فروش ۲۵ ساله گاز ایران به شرکت اماراتی «کرسنت» خبر داد؛ قراردادی که در سال ۱۳۸۰ منعقد شد و از همان ابتدا با ابهامات و تخلفات گسترده همراه بود.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در سخنرانی خود در پارلمان اسرائیل (کنست) خطاب به ایران گفت: تهران باید دست از تهدید همسایگان، حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی و انکار موجودیت اسرائیل بردارد و مسیر صلح را انتخاب کند.
صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس
با صدور مجوز و کارت بازی سرژ اوریه، مدافع ساحل عاجی پرسپولیس رسماً مجاز به حضور در رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس شد و پس از بهبودی کامل، آماده همراهی سرخ‌پوشان است.
ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به پرسش خبرنگاران، پایان رسمی جنگ غزه را تأیید کرد و گفت: «بله، جنگ اکنون رسماً به پایان رسیده است.»
بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دعوت رسمی رئیس‌جمهور مصر از آقای پزشکیان برای حضور در نشست شرم‌الشیخ گفت: تمامی ابعاد موضوع در جلسات کارشناسی بررسی شد و تصمیم نهایی با هدف تأمین منافع ملی اتخاذ گردید.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر