کد خبر: ۸۳۳۰
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۲

بزرگترین معامله تاریخ خصوصی سازی

رئیس سازمان خصوصی سازی از واگذاری ۱۲ درصدی سهام هلدینگ پتروشیمی "خلیج فارس" خبر داد و گفت: این مزایده بزرگترین معامله تاریخ خصوصی سازی از نظر ارزش است.
بزرگترین معامله تاریخ خصوصی سازی

مخاطب ۲۴- «حسین قربان‌زاده» رئیس سازمان خصوصی سازی، با اشاره به عرضه ۱۲ درصد سهام شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، اظهار کرد: این واگذاری هم اکنون به صورت مزایده با قیمت ۱۳۹۷ تومان شامل ترکیبی از قیمت تابلو و ۹۰ درصد اضافه ارزش بلوکی، در حال برگزاری است.

بزرگترین معامله تاریخ خصوصی سازی

وی با بیان اینکه اهلیت دو خریدار روز شنبه گذشته تائید شده است، افزود: شرکت اهداف وابسته به صندوق بازنشستگی نفت و پالایشگاه نفت تهران، دو متقاضی شرکت در مزایده هستند.

رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: این واگذاری به لحاظ ارزش، بزرگترین معامله تاریخ خصوصی سازی و مهمترین شرکت پتروشیمی کشور است که ۱۲ درصد آن واگذار می‌شود. قربانزاده بیان کرد: علاوه بر اینکه این مزایده برای متقاضیان مهم است هم ارزش معامله و هم مدیریت این شرکت برای دولت هم اهمیت به سزایی دارد.

گفتنی است تعداد کل سهام قابل واگذاری ۵۸ میلیارد و ۷۴۰ میلیون است که ۱۲ درصد سهام این مجموعه را شامل می‌شود.

قیمت پایه هر سهم ۱۳۹۷۰ ریال و ارزش پایه کل سهام قابل واگذاری ۸۲۰.۵۹۷.۸۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال (۸۲۰ هزار و ۵۹۷.۸ میلیارد ریال) است. شرایط خرید اقساطی نیز برای این مزایده در نظر گرفته شده که بر اساس آن ۳۰ درصد به صورت نقد، مابقی مبلغ طی ۴۸ ماه به صورت اقساط بوده و فاصله اقساط نیز هر ۶ ماه خواهد بود.

ارزش فعلی بازار شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در بورس نیز بیش از ۲۹ هزار میلیارد تومان است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر